Şimdi Ara

forumda soru nasıl sorulur/konu nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
16
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün forum mantığından pek anlamayan bir arkadaş internette merak ettiği bir konuyu araştırıyordu. bana danıştı. ben de, bu konuyla ilgili yüzlerce forum var onlara üye ol daha sonra merak ettiğin konuyu sor. yanıtlayan çıkacaktır. dedim.
    üye olmuş forumlardan birine. ama nasıl soru soracağını bilmiyor. ve aramazdaki muhabbet şu şekilde gelişti

forumzede-şimdi bu siteye üye oldum. soruyu nasıl soracağım?
    kamil-öncelikle forum ana sayfasına geldin mi?
    forumzede- geldim
    kamil- o halde başlat ve çalıştıra tıkla \\sorusor yaz.
    forumzede- yazdım
    kamil- enter'e bas
    forumzede- bastım bişey olmuyor
    kamil-bekle şu an ara belleğe alıyor. sen bu sırada forumda konulardan birine gel ve yeni konu aç de.
    forumzede- tamamdır aç dedim.
    forumzede - burda sorusor ağ yolu bulunamadı diye birşey çıktı.
    kamil- senin ram'lerde veya işlemcinde aşırı yüklenmeden dolayı yanıklar oluşmuş olabilir. bu yüzden bilgisayarın gerekli taramayı yapamamıştır. boşver onu şimdi foruma gel ve başlığa yaz istediğin birşeyi. sonra merak ettiğin konuyu da yaz. gönder'e tıkla.
    forumzede- tamam yazdım ve tıkladım.
    kamil-tamam senin konu açıldı. cevaplayan olup olmadığını arasıra kontrol et.
    forumzede- nasıl kontrol edeceğim?
    kamil- yine başlat çalıştır'a gel. çift slaş takip et yaz. sonra entere bas. bilgisayar forumda seninle ilgili olan kelimeleri arattırır ve bulduğu sonuçları ekranına getirir.
    forumzede-tamam. ne zaman gelir ekrana?
    kamil- bekle gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgezer -- 14 Ekim 2009; 18:53:00 >

• böyle insanlar var mı be?

• Tamam cahil olunurda bu kadarınada pes!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Forest

böyle insanlar var mı be?

var malesef, onlardan biri şu an tam karşımdaki odada oturuyor
  • bekle gelir
  • yemekte karşılaştık hâla uyanamamış. olmuyor böyle diyor. ters slaşmışdı düz slaşmı diye soruyor
    ne diyim ben bu vadandaşa??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

bugün forum mantığından pek anlamayan bir arkadaş internette merak ettiği bir konuyu araştırıyordu. bana danıştı. ben de, bu konuyla ilgili yüzlerce forum var onlara üye ol daha sonra merak ettiğin konuyu sor. yanıtlayan çıkacaktır. dedim.
    üye olmuş forumlardan birine. ama nasıl soru soracağını bilmiyor. ve aramazdaki muhabbet şu şekilde gelişti

forumzede- geldim
    forumzede- yazdım
    kamil- enter'e bas
    kamil-bekle şu an ara belleğe alıyor. sen bu sırada forumda konulardan birine gel ve yeni konu aç de.
    kamil- senin ram'lerde veya işlemcinde aşırı yüklenmeden dolayı yanıklar oluşmuş olabilir. bu yüzden bilgisayarın gerekli taramayı yapamamıştır. boşver onu şimdi foruma gel ve başlığa yaz istediğin birşeyi. sonra merak ettiğin konuyu da yaz. gönder'e tıkla.
    kamil- yine başlat çalıştır'a gel. çift slaş takip et yaz. sonra entere bas. bilgisayar forumda seninle ilgili olan kelimeleri arattırır ve bulduğu sonuçları ekranına getirir.
    kamil- bekle gelir...

quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

bugün forum mantığından pek anlamayan bir arkadaş internette merak ettiği bir konuyu araştırıyordu. bana danıştı. ben de, bu konuyla ilgili yüzlerce forum var onlara üye ol daha sonra merak ettiğin konuyu sor. yanıtlayan çıkacaktır. dedim.

forumzede- geldim
    forumzede- yazdım
    kamil- enter'e bas
    kamil- bekle gelir...

Yok artık bu kadarını bile bilmiyorsa niye kaydoldu ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • klavyeynen tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bilmiyorum ya nasıl soru sorcaz :))
  • Ne hit almış lan konu , cahiller google aramalarında
  • Ara sıra gelip buraya gülüyorum
  • abi burdan nasıl soru soruluyor ? ben yeni üye oldum da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.