Şimdi Ara

gizli soru nasıl değiştirilir....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi yardımcı olun ne demek istiyo bu ve benim gizli sorumu değişmem için ne yazmam lazım yaw hatırlamıyom ne yapıyım o zamanlar bu kadar tutulacağımı sanmıyodum salladım gitti

Dear customer can you please give the details about how you lost the items and the item names.That means when you logged last time when the items were there in your inventory and when you found the items were lost, so that we can verify that and do the needed for you. Thank you KOL support.

Dear Customer, Password changes can now be done by logging into the Knight Online Website. Be sure to enter a valid email. Thank you for contacting Knight online Support.

• UP
  • gizli soru sitesinden değiştirilir
  • guzel :)) teğmen nasıl olmuşun açıkça belli
  • zi333333333333333333333333333333333333
  • yaw ben yanlışmı yazdım yoksa konudamı sorun var zi3333333333333333333333333333 ne ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolbluex

guzel :)) teğmen nasıl olmuşun açıkça belli

bu işler teğmenlık le yarbaylıkla olsaydı ooo bu forumun hali neydı kım bılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cılgınca :)
    gizli sorun deıstırılmez :( ben ole biliorum
  • soru sormuş bir kişi adam gibi cvp vermiş sağol kral_x bende merak ediyodum zi3333333333333333333333333 ne POST KASMAK
  • Gizli soru değiştirilmez...
  • ok arkadaşlar peki şu yazıda ne diyor benim ko ya attığım msj a cvp olarak gonderdiler çevirebilecek biri varmı
  • yazıyı turkçeye çevirecek bi hayırsever aranıyo
    şifreyi değişsem bile yeterli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolbluex -- 16 Mayıs 2006; 23:56:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolbluex

arkadaşlar bi yardımcı olun ne demek istiyo bu ve benim gizli sorumu değişmem için ne yazmam lazım yaw hatırlamıyom ne yapıyım o zamanlar bu kadar tutulacağımı sanmıyodum salladım gitti

Dear customer can you please give the details about how you lost the items and the item names.That means when you logged last time when the items were there in your inventory and when you found the items were lost, so that we can verify that and do the needed for you. Thank you KOL support.

Dear Customer, Password changes can now be done by logging into the Knight Online Website. Be sure to enter a valid email. Thank you for contacting Knight online Support.

Sayin kullanicimiz itemleri nasil kaybettiginiz hakkinda ve itemlerin isimleri hakkinda lutfen detayli bilgi verirmisiniz
    Yani En son login yaptiginizda itemlerinizin inventorynizde bulundugu zaman ne zamandi (tarih)
    ve ne zaman itemleri kaybettiniz(tarih)
    bizde boylece bunu onaylayip sizin icin gerekli yardimlarda bulunabilelim

Sayin kullanicimiz simdi knight online web sitesine login yaparak sifre degisikligi yapabilirsiniz. gecerli bi e-mail yazmaya ozen gosterin. Knight online support ile irtibata gectiginiz icin tesekkur ederiz.

-----------------
    Yukarida senden istenilen bilgi senin charinin itemleri kaybettigin tarih ve var olan itemlerin hakkinda bilgi . bu bilgileri vereceksin onlarda eski datalardan bakicaklar yalan soylemiyorsan sanirim Charina rollback atacaklar ve eskiye cevirecekler.

umarim yardimci olmusumdur. en azindan gecenin bu saatinde kelime kelime cevirmedim ama okudum anladigimi yazdim.

kolay gelsin arkadasim .

• Nasıl yani SenS, benim mesela 2 haftalık dilim içerisinde char ım hacklenmişti. Ve hacklenen itemlerin adlarınıda biliyorum ayrica inn hostes im ve inventorynimde bulunuyordu. Her hack yiyen bu şekilde kaybettiği itemlerine geri kavuşabilir mi?
  • Not: Bu bilgileri gönderebileceğim e-mail adresi nedir? Ve bunun ingilizce çevirmenini nasıl sağlıklı yapabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkSoldier

Nasıl yani SenS, benim mesela 2 haftalık dilim içerisinde char ım hacklenmişti. Ve hacklenen itemlerin adlarınıda biliyorum ayrica inn hostes im ve inventorynimde bulunuyordu. Her hack yiyen bu şekilde kaybettiği itemlerine geri kavuşabilir mi?

evet rollback attirilabilinir Charlara ben Cok kez Rollback attirdim :)

hatta rollback olayinda ufak bir nuans var o sekilde baya bi zenginde olunabiliniyor :) ama tabi bunlar kural disi yasa disi seyler yapilmaz ayip gunah ve caiz diil
  • Türkiye Ana Yasası kanunlarında bile çok komik kararlar çıkabildiğine göre bu tip oyun sitelerinde ki kanunlar çiğnenmiş veya çiğnenmemiş kimin umurunda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.