Şimdi Ara

Gizli Soru Nasıl Değiştirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede hangi ticketa mail göndereceğiz, bu konu hakkında güzel bir yazı vardı pre bilgilerini falan yazıp yolladım ancak hangi ticketa yolladıysam selam verip yanlış ticketa gönderdiniz dedi, neredeyse tüm ticketları denedim bana yardımcı olacak ticket hangisi bilen varmı arkadaşlar? premium var ve değişmek istiyorum şu lanet gizli sorumu iyice uyuz ett çünkü, bayadır olan bir sorun fakat yazmak istemedim buraya, eski konulardan faydalanmak istedim fakat fayda getirmedi, şimdi düzgünce bilen birisi cevaplarsa ileride benim gibi kişilerinde faydalanabileceği bir topik olsun, en azından aratıldığında somut bir sonuç çıksın sitede, evet mutlaka bilen biri olmalı hangi ticket ilgilenmeli bu sorunumuzla

I have a problem/question regarding:
    Billing
    Bug Report
    Complaints about other users
    A blocked account
    General question or other request to customer support

bunlardan hangisine ??
    neredeyse tamamına yolladığımı ve herseferinde sorry ile başlayan bir cevap aldığmı belirteyim şimdik help mi pilis

• cevap öneri görüş hiçmi birşey yok arkadaşlar?? önemli bir konu
  • deiştilirmiyo diye bilyorum

yada gm falan irtibta gec kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream_Priest -- 19 Eylül 2006; 12:55:09 >
  • gerçektende önemli bir konu ama senın azdıklarından fazla bişi anlamadım çünü yenıyım
    benım asımda da bi sorun war yardmcı olursanız sevinirim 65 lik charım war ama gizli sorusunu cvb ını unuttum lutfen yardımcı olursanız sevınırım

lutfen charımı kaybetmek istemıyom
    bana ulaşabileceğiniz adres : sarikaya_sabri@hotmail.com
    lutfen e-mail veya bu topıc dekı yardımlarınızı beklıyorum

• arkadaşlar forumda dear diye aratırsanız dear ko customers la başlayan bir mektup vardı ulaşırsınız, bu mektubu knight sitesindeki ticket gönder bölümünde bulunan ( yukarıda yazıdğım ) ana başlıklardan birine göndermemiz gerekiyor, fakat ben hangisine gönderdiysem sonuç hep aynı, diğer bir ticket a gönderin dediler ve delirmek üzereyim, gmlerle irtibata geçsemde pek takacaklarını sanmıyorum ama sitede bununla ilgilenmekle yükümlüler çünkü premium aldım sırf bu nedenden
  • gizli soru değişmiyo göndermediğim mail kalmadı gold üye bile vardı tınlamadılar 62 lvl adam 56 lvl e düştü kimlerin girdiği belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: re_death

gizli soru değişmiyo göndermediğim mail kalmadı gold üye bile vardı tınlamadılar 62 lvl adam 56 lvl e düştü kimlerin girdiği belli değil

değişenler nası değişiyo peki
  • Gold pren olsa dahi değiştiremezsin,değiştirmiyorlar.
  • degısmıyor bende denedım
  • SeLaM arkadaslar ben daha yeni uye oldum arkadasın sorusunu cevaplamak yardımcı olmak istedim ..
    gizli soru normal üyelerde değismio sadece pre ve gold uyelik aldıgında değisiyor ... yannısım varsa simdiden özür dilerim ..
  • bende gizli soruu yokkkkk nası değiştire bılırımm yardım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9145448/mpage_1/key_//tm.htm#9145448 burda anlatmıştım nasıl değiştiğini

Eğer yazıyı yazdıktan sonra şöle bir yazı gelmiş ise bilin ki sizin sorununuz yetkili kişiye iletilmiştir en fazla bir yada bir buçuk haftada sorunuz değiştiriler. Tabi bu verdiğiniz bilgilerin dğru olup olmadığına bağlı değilse zaten bir cevap yazarlar sizin bilgiler ile bizim bilgilerimiz uyuşmuyor diye

Yazdıktan sonra bu yazı gelmeli işleme alınıdığına dahir:

Hail xxxxxxx!
    I'm sorry that I will be unable to resolve this issue personally and must escalate this to another department. Please be assured that your issue will be resolved as soon as possible. Should you have any other concerns, please submit another ticket. Thank you for your patience while we work to resolve this for you.
    -Knight Online Support Team

• yapaıomm yaa en iisi pre almak bilgilerle değiştirmek :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.