Şimdi Ara

Gizli sorumu nasıl öğrenirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gizli sorumu nasıl öğrenebilirim ? Aslında %70 emin oldugum bi cevap var ama bunun doğru olup olmadığını nasıl anlarım ? Gizli sorumu yazabileceim bir yer yok mu ?

• Şifremi unuttum diyerekten girebilirsin ama cevabı bilmiyor ve öğrenmek istiyorsan senden ehliyetinin yada kimliğinin fotoğrafının dijital bi kopyasını istiyor (gizli soru yerine keyimin 6 hanesini kullanıyorum bende mecbur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHs SouhcNi

Şifremi unuttum diyerekten girebilirsin ama cevabı bilmiyor ve öğrenmek istiyorsan senden ehliyetinin yada kimliğinin fotoğrafının dijital bi kopyasını istiyor (gizli soru yerine keyimin 6 hanesini kullanıyorum bende mecbur)

Anladım kardeş. Buldum zaten. Kimlik fotokopisini falan yası ve ismi doğrulamak için istiyor galiba. Ben aldıgım zamanlarda yasım 18 yas altıydı ve dogum tarihimi farklı yazdım kayıt olabilmek için ve kaç yazdıgımı hatırlamıyorum ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piwi -- 1 Nisan 2014; 22:02:47 >
  • :D vallahi abi bende 15 yaşındayım bende sallamıştım 2-3 sene evvel bilmiyorum yapılmıyor sanırım ama dediğim gibi ilk 6 hane yetiyor bana hani şifreyi falan unuttuğumda

• quote:

Orijinalden alıntı: CHs SouhcNi

:D vallahi abi bende 15 yaşındayım bende sallamıştım 2-3 sene evvel bilmiyorum yapılmıyor sanırım ama dediğim gibi ilk 6 hane yetiyor bana hani şifreyi falan unuttuğumda

anladım kardeşim sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yolları nasıl öğrenirim
    10 yıl önce açıldı
    konuları nasıl unutmayabilirim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.