Şimdi Ara

Yolları nasıl öğrenirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yolları nasıl öğrenebilirim navigasyon gibi bir şey almamın faydası olur mu ? çünkü ben pek sevmiyorum o tip şeyleri
    telefondan yandex de kullanabilirim ancak internet paketi dayanmaz o kadar
    ve navigasyon diyosanız önerileriniz ne olur

• Sygic
  • Telefon tutucu + Yandex.

Yandex interneti çok fazla sömürmüyor.

Bir süre sonra Yandex ile gittiğiniz yerleri direkt buluyorsunuz zaten.
  • Tabelaları iyi öğreneceksiniz o zaman
  • Yandexle veya herhangi bir navigasyonla yollari ögrenemezsiniz, sadece bulursunuz. Yollari ögrenmek için önce google mapten tahmini neresi olduğunu ve rotayi görmek, sonrasında ise herşeyi kapatarak kendinizin gerekirse sora sora gideceğiniz yeri bulması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Yandexle veya herhangi bir navigasyonla yollari ögrenemezsiniz, sadece bulursunuz. Yollari ögrenmek için önce google mapten tahmini neresi olduğunu ve rotayi görmek, sonrasında ise herşeyi kapatarak kendinizin gerekirse sora sora gideceğiniz yeri bulması gerekir.
    Yandex cok fazla internet yemiyor ve ciddi anlamdada gittigin yerler akilda kalici oluyor
  • Yurt disi sygic, yurt ici yandex kullaniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş bulamadım
    5 ay önce açıldı
    Nasıl arkadaş edinebilirim?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

Yurt disi sygic, yurt ici yandex kullaniyorum
    telefon tutucu
  • Gide gele ezberliyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Sygic

+1 Şiddetle tavsiye olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EREN__

Gide gele ezberliyorsun zaten.
    80lik yolu 60la gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllvtnsvr

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Sygic

+1 Şiddetle tavsiye olunur.

Alıntıları Göster
    igo android yazılımını alabilirsin 40-50 $ civarı bir şeydi bir kere alıyorsun navigasyon cihazları da igo kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Ağustos 2014; 19:56:32 >
  • Zamanla. Yani gide gele
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Bu yandex benim telefonumda yerimi baya yanlış gösteriyor. Acaba telefonda mı sorun var dedim, Google haritalarda noktasına yönüne kadar doğru. Sonra başka telefonlardada denedim durum aynı. Acaba zonguldak ta olduğumdan mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Bu yandex benim telefonumda yerimi baya yanlış gösteriyor. Acaba telefonda mı sorun var dedim, Google haritalarda noktasına yönüne kadar doğru. Sonra başka telefonlardada denedim durum aynı. Acaba zonguldak ta olduğumdan mıdır ?
    Arkadaşlar böyle bir fark nedendir tahmin edebilen var mı ?

Telefonda yüklü olan google harita. (Doğru yerim tamı tamına burası.)
     Yolları nasıl öğrenirim

Yandex (Çok ciddi bir sapma. Bu şekilde yol tarifi aldığımı hayal edemiyorum.)
     Yolları nasıl öğrenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 26 Ağustos 2014; 20:25:01 >

• gide gele hocam doğal olarak öğreniyorsunuz.ama bu biraz da ne sıklıkta gezmenize de bağlı.sık sık araç kullanıyorsanız haliyle daha çabuk öğrenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Valla hocam benim yerimi direkt lap diye gösteriyor

Yer Ankara.
  • Bol bol gezerek mantığını kullanarak yolda ilerlersen öğrenirsin. Yapamam dersen navigasyon al.
  • Biraz benzin ve bolca vakitte öğrenebilirsiniz.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Demek biz terste kalıyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.