Şimdi Ara

Gizli sorusunu Değiştiremeyenler bu ticketi deneye bilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Help me plese.
    I need to Change Secret Question and answer.
    Thank You
    Account ID shadow_hunter
    Click and Buy Number 100000000
    New Secret Question What was the name of your first pet
    New Answer shadowhunter
    Click and Buy ID shadowhunter@gmail.com
    Credit Card Last 4 Number 1000

2007-01-12 14-30-44-153 Gold pre
    2006-09-18 12-06-02-217 Silver pre

orther knowledge remember Help.

bakın normalde ben 16 tane ticket attım değiştirmediler gizli sorumu en son bunu attım değiştirdiler ama burada bişi anladım galiba adamlar senden en son aldını istemiyor nie ama bende bilmiyom ben bu mesajın aynını 1 önceki tickette atmıştım değiştirmediler 1 gün sonra gold aldımda gene bunu attım değiştirdiler ama ... en son almış olduğum pre nin hesapını girmedim zaten onu başka kart ile almıştım şuan gizli sorum değişti bu cvp ile aNladığım kadarıyla eğer 7 8 tane pre aldıysan en son aldığın pre bilgilerini değil bir sonraki 1 veya 2 preyi yazmanızı tavsiye ederim. ben 2 yazmışım . herkeze kolay gelsin

Eğer gizli sorunuzun değiştini nasıl anlarım diyorsanız Cvp böle bişi geliyor ;

Hail shadow_hunter! Thank you for providing the verification information. We have processed your change of information, if you have any further issues please feel free to contact us again. Remember to never give out your account name or password, Knight Online Staff will never ask you for this information. Thank you for playing Knight Online! -Knight Online Customer Support Team

değişmedinde ise senden bilgi isteyip duruyor malesef :(

Hail shadow_hunter ! Thank you for providing partial payment information. Unfortunately due to the diverse payment information on record I will need additional payment details. Please submit additional payment history that was not submitted previously in the form of your PayPal e-mail address, click and buy 9 digit customer ID number, and/or the last 4 digits of the credit card that was used on the account. Please provide this information for ALL transactions. Also make sure to include your new secret question and answer. We appreciate your understanding and patience in this matter. Thank you for playing Knight Online. -Knight Online Customer Support Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <::shadow_hunter:> -- 18 Şubat 2007; 11:19:17 >

• senin lwl kac

gizli Soru ve Emailini biliorumda :D

Bi sifremi unuttum bolumu acılsın gireyim.. :)
  • o bildiler doru değil ki :D:D
  • yararlı bir şey emeğe saygı !ama bir sorum olcak o pre şeyleri warya ben hiç gold almadım 1 kere silver 2kere bronz aldım deiştiriyimmi _? onu
  • bilgilerini biliyosan değiştirirsin Click buy ID ve number kredi kartının son 4 rakamı birde aldın tarihler var siteye login ol fatura bilgilerini göster var oraya tıka görürsün onları aynı üsteki şekillde yolla değiştirirler bu arada gold la felam alakası yok bu şekillde 1 bronz almış oldum charın gizli sorusunu unutmuştum değiştirdiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <::shadow_hunter:> -- 18 Şubat 2007; 13:47:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.