Şimdi Ara

Gizli sorusunu degistirmek isteyenler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SenS

daha once premium olmayan uye paypal account ID yi nasil bulacak ? veya kredi kart son 4 rakamini nereden cikaricak ?

sanirim iyi okumamissin biz zzaten premiumdan bahsediyoruz

önceden 1 ay premium vardı hocam
  • bende tesekur ederım ty
  • öncelikle cok güzel bilgi arkadasımın charı vardı 61 lwl hacklendi çok makbule gecti bişe daha soracam bu maili nerden nasıl gönderecez yardımcı olursan sevinirim sens şimdiden çok tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: similes

SENS arkadaşım anlaşılan sen iyi okumamışsın çünkü topiçi açan arkadaş paypalın gizli sorusunu değil knightonline nin gizli sorusunun cvb nı öğrenmek istiyor

zaten benim anlattigimda KO gizli sorusu degistirmek sanirim anlayamamissin
  • SenS sen bi ara sitenin bi açığından bahsetmiştim yeni bi id alırken başıma geldi.Bende kulladığım id şifresini böle yaptım.Mesela ben sitede üyelik alırken şifremi şöle yaptım''26683690628mn''e-mail adresimede bu böyle gönderilmiş fakat..Oyuna girerken''26683690628m''yani ''n'' harfi olunca siteye login olyorum.''n''olmayıncada oyuna giriş yapabiliyorum..Beni hack leyen bi kişi bu sayade oyuna girip itemlerimi alsa..fakat gizli sorumun cevabını bilmesi bile onun benim şifremi deyiştirmesi için siteye girmesi gerekli.ama oyundaki şifremle sitedeki şifrem farklı olduğu için.charım her harikarda benim kalacak
    Biraz karışık oldu ama.
    Küçük bi soru daha:Gizli soru deyiştiriken bu iş için ücret alıyorlar mı_?Kredi kartının 4 hanesini istiyorlarda yoksa sadece id in benim olduğunu ıspatlamak için mi _?
    Allah allah ben arka arkaya 2 mesaj atmışım Nasıl oldu bu.Özür dilerim
    tmm düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 26 Temmuz 2006; 2:15:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

SenS sen bi ara sitenin bi açığından bahsetmiştim yeni bi id alırken başıma geldi.Bende kulladığım id şifresini böle yaptım.Mesela ben sitede üyelik alırken şifremi şöle yaptım''26683690628mn''e-mail adresimede bu böyle gönderilmiş fakat..Oyuna girerken''26683690628m''yani ''n'' harfi olunca siteye login olyorum.''n''olmayıncada oyuna giriş yapabiliyorum..Beni hack leyen bi kişi bu sayade oyuna girip itemlerimi alsa..fakat gizli sorumun cevabını bilmesi bile onun benim şifremi deyiştirmesi için siteye girmesi gerekli.ama oyundaki şifremle sitedeki şifrem farklı olduğu için.charım her harikarda benim kalacak
    Biraz karışık oldu ama.
    Küçük bi soru daha:Gizli soru deyiştiriken bu iş için ücret alıyorlar mı_?Kredi kartının 4 hanesini istiyorlarda yoksa sadece id in benim olduğunu ıspatlamak için mi _?
    Allah allah ben arka arkaya 2 mesaj atmışım Nasıl oldu bu.Özür dilerim
    tmm düzelttim.

hayir hic bir ucret alinmamaktadir.

• quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

hocam hesap premium deilse ne yapacağız :D:D

hic birsey
  • PRE GEREKIYORMU
  • konuyu açan arkadaşım lütfen başlığını dikkat ederek hazırla gizli sorusunu bilmeyenler deyince herkes belki değiştirmeyi bulmuşlardır biye konuya bakıyor...
  • uP
  • SenS
    Sana tekrar teşekkür etmek istedim. Artık bende gizli sorumu biliyorum.
    Birgünde cewap werdiler. Bende hemen şifremi değiştirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

ben türkçe yazdım ama cvp ingilizce geldi :D

ilginç
  • E peki bu ing.ce yazıyı nereye yazacaz ?
  • www.knightonlineworld.com a giriş yap.

Oradaki Ticket gönder link i ne tıkla ve en alttaki ni seç.

Ben bu şekilde yaptım.

Düzeltildi diye mail geldi.
  • parasızlığın gözü kör olsun bronz bile alamadım simdiye kadar
  • up!
  • Pekala Arkadaşım Ben Hiç premiumluk almadım ama gizli sorumuda bilmiyorum bütün forumdaki önerileri yaptım değişemiyorum ne yapıcam bu yüzden ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp3cTre

SenS

1 kisiden bile bunu duymak guzel.. beni sevindirdi .
  • sens önceden pre bitmişse geçerli oluyomu yazdıkların ve paybalda kredi kartı gereklimiydiki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: Sp3cTre

SenS

1 kisiden bile bunu duymak guzel.. beni sevindirdi .

Sen değiştiremedin mi arkadaşım?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.