Şimdi Ara

Gizli sorusunu degistirmek isteyenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben gizli sorumu bilmiyorum. Öğrenmek için de site adminleri ile iletişime geçmek istiyorum fakat ingilizcem iyi olmadığı için ne yazacağımı bilmiyorum.

İngilizce bilen arkadaşlardan biri bana örnek bir yazı gönderirse çok sevinirim.

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp3cTre -- 25 Temmuz 2006; 15:02:09 >

• Dear,

Game Account ID: .........................
    paypal E-mail adress: .............................
    (New) Secret question answer: ...........................
    My last 4 digits of the credit card : ............................

Please, change or update the the Secret Question of the account which belongs to ID : Kullandigin-ID-yi-yaz .
    Once more, when you update my informations, can you please check on yourself also if the update succeeded,
    and send me a message please?

Thank you very much.
    My best regards.

------------------------------------------------------------------------

Yukaridaki metin'i gonderebilirsin .................. olan yerleri doldur. ve Kullandigin-ID-yi-yaz . bolumune ise senin Oyun'a girerken kullandigin ID yi yaz. .

* Game Account ID: Oyuna girerken kullandiginiz Kullanici Adinizi yaziniz.
    * paypal E-mail adress: premium alirken odeme yaptiginiz paypal email adresinizi yazin
    * My last 4 digits of the credit card : Kredi kartinizin son 4 rakamini yazacaksiniz .
    * (New) Secret question answer: yeni gizli sorunuz ne olmasini istiyorsaniz onu yazin.

umarim yardimci olmusumdur.
    Saygilarimla.

Sadece daha once Premium almis kisiler degisebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 25 Temmuz 2006; 16:39:56 >

• Çok teşekkür ederim SenS ...
  • yukariyi duzenledim tekrar incele .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 25 Temmuz 2006; 15:18:18 >
  • O zaman
    tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Dear,

Game Account ID: .........................
    paypal E-mail adress: .............................
    (New) Secret question answer: ...........................
    My last 4 digits of the credit card : ............................

Please, change or update the the Secret Question of the account which belongs to ID : Kullandigin-ID-yi-yaz .
    Once more, when you update my informations, can you please check on yourself also if the update succeeded,
    and send me a message please?

Thank you very much.
    My best regards.

------------------------------------------------------------------------

Yukaridaki metin'i gonderebilirsin .................. olan yerleri doldur. ve Kullandigin-ID-yi-yaz . bolumune ise senin Oyun'a girerken kullandigin ID yi yaz. .
    My last 4 digits of the credit card : Kredi kartinizin son 4 rakamini yazacaksiniz .
    umarim yardimci olmusumdur.
    Saygilarimla.

Bence üst konu olsun ve kilitleyin SenS! Çok önemli ve birçok kişinin sıkıntısını çektiği güzel bir bilgi üst konu olmayı hakediyor ...

• tam ben yazcaktım kesinlikle arada kaybolmasın SenS up !
  • ben türkçe yazdım ama cvp ingilizce geldi :D

• Konuyu 2-3 Gun ustte Tutmak icin ust konu yaptim , zaten uyelerimiz hep ziyaret ediyorlar ingilizcesi olmayan gorur ve okur. bir kac gun sonrada ust konuluktan alir SSS yapariz.

Konu basligini : Gizli sorusunu degistirmek isteyenler! gibi degistirirseniz sevinirim daha dikkat ceker ve yararlanilacaktir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 25 Temmuz 2006; 15:53:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

ben türkçe yazdım ama cvp ingilizce geldi :D

sen yaparsin
  • ARKADAŞLAR HARBİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİM Bİ CHARIM VARDI HACKLANDI 63 LVL Dİ AMA MALESEF GİZLİ SORUNUN CVB NI BİLMİYORUM VE CHRIM GÜN GEÇTİKÇE ERİYOR (LVL DÜŞÜYOR ) BU DEDİĞİNİZİ YAPAN VARMI YANİ OYUN YÖNETİCİLERİ BU DENİLENLERİ YAPTIĞIM TAKDİRDE DEĞİŞTİRİYORMU GİZLİ SORUYU YAPAN VARMI ????
  • hocam hesap premium deilse ne yapacağız :D:D
  • BİLDİĞİM KADARIYLA DAHA ÖNCE PREMİUM YAPILMADIYSA İŞİN BİRAZ ZOR HATTA ÇOK ZOR :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi similes -- 25 Temmuz 2006; 16:48:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: similes

BİLDİĞİM KADARIYLA DAHA ÖNCE PREMİUM YAPILMADIYSA İŞİN BİRAZ ZOR HATTA ÇOK ZOR :((

daha once premium olmayan uye paypal account ID yi nasil bulacak ? veya kredi kart son 4 rakamini nereden cikaricak ?

sanirim iyi okumamissin biz zzaten premiumdan bahsediyoruz
  • SENS arkadaşım anlaşılan sen iyi okumamışsın çünkü topiçi açan arkadaş paypalın gizli sorusunu değil knightonline nin gizli sorusunun cvb nı öğrenmek istiyor
  • HEHEHEH MSJ IN ALTINA EK YAPMISSIN
  • ben premıum um premıum olmayan charıma yapabılrı mıyım
  • HAYIR :((((((((((
  • sagol
  • Güzel paylaşim emeğine sağlık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.