Şimdi Ara

Gizlilik gerektiren oyun tavsiyesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saboteur var.İncelemelerde falan en çok hakkı yenmiş oyun budur.Sadece yapay zekada yer alan sorunlar yüzünden oyunu kötülüyorlar ama çok harika bir oyun her zaman gizlenme olmasa da çoğu zaman nazi subayı kıyafeti falan giyip görevler yapıyorsun.

Assassins Creed in bütün oyunlarını oynadım bi gizlenme göremedim direk aksiyondasın yani gizlenme falan yok o oyunda.Samanlıkta 3-4 saniye beklemeyi saklanmaktan saymıyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anakhrapat -- 12 Temmuz 2011; 1:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Saboteur var.İncelemelerde falan en çok hakkı enmiş oyun budur.Sadece yapay zekada yer alan sorunlar yüzünden oyunu kötülüyorlar ama çok harika bir oyun her zaman gizlenme olmasa da çoğu zaman nazi subayı kıyafeti falan giyip görevler yapıyorsun.

Assassins Creed in bütün oyunlarını oynadım bi gizlenme göremedim direk aksiyondasın yani gizlenme falan yok o oyunda.Samanlıkta 3-4 saniye beklemeyi saklanmaktan saymıyorum tabi.

Hocam The Saboteur konusunda kesinlikle katılıyorum. Harika bir oyun. Oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim.
    Assassin's Creed konusunda da haklısın. Hiç gizlenme falan yok. Bence gizlenme olsa oyun çok daha güzel olurdu.

@kokkoreç
    Sağol kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 12 Temmuz 2011; 1:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

Manhunt ?

Bu nasil bir oyundur boyle

50.sn ye dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 12 Temmuz 2011; 2:06:39 >

• Call of duty :D
  • Manhund 'In grafıklerı daha ıyı olsa super.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

Saboteur var.İncelemelerde falan en çok hakkı enmiş oyun budur.Sadece yapay zekada yer alan sorunlar yüzünden oyunu kötülüyorlar ama çok harika bir oyun her zaman gizlenme olmasa da çoğu zaman nazi subayı kıyafeti falan giyip görevler yapıyorsun.

Hocam The Saboteur konusunda kesinlikle katılıyorum. Harika bir oyun. Oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim.
    Assassin's Creed konusunda da haklısın. Hiç gizlenme falan yok. Bence gizlenme olsa oyun çok daha güzel olurdu.

@kokkoreç
    Sağol kardeş.

The Saboteur'deki çatışma sahnelerini unutuyorsunuz heralde Bölümü tam hatırlayamıyorum ama ilk bölümlerde bir yerden bişi çalacaktık bütün şehir peşine takılıyordu

• stratejik gizlilik isteyen oyunlar olarak commandos ve desperados serileri üzerine tanımam
  • splintell cell bu alanda yıllardır en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: ebedidevlet

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

quote:

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

@kokkoreç
    Sağol kardeş.

The Saboteur'deki çatışma sahnelerini unutuyorsunuz heralde Bölümü tam hatırlayamıyorum ama ilk bölümlerde bir yerden bişi çalacaktık bütün şehir peşine takılıyordu

Oyunu bitirmedim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

Manhunt ?

Bu nasil bir oyundur boyle

50.sn ye dikkat

Grafikleri de sahneler kadar güzel olsa süper olurmuş... Tek link olarak çekiyorum şuan bayılıyorum böyle oyunlara.

• The Saboteur, Thief olabilir.
  • Yukarı!

Gizlilik gereken oyun tavsiyesi isteyen arkadaşlar görsünler.
  • Splinter Cell Conviction Yükledim Güzel Oyun Bende Thief 3 ü Öneriyim Arkadaşlara Güzel Oyundur Oyunun %92 Si gizlilik üzerine kurulmuş
  • Beklediğim cevap gelmemiş nerde METAL GEAR SOLID 1 ve METAL GEAR SOLID SONS OF LIBERTY ?
  • Deus ex tabiki.
  • batmande olabilir
  • Thief
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Beklediğim cevap gelmemiş nerde METAL GEAR SOLID 1 ve METAL GEAR SOLID SONS OF LIBERTY ?

Hocam bu oyunların grafiklerine çoğu kişi burun kıvırıp oynamadığı için kimse bilmez değerini.
  • mgs nin diğer oyunları pc ye çıksa yükleyecem eskileri pc me küfür gibi gelir :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.