Şimdi Ara

Gizlilik gerektiren oyun tavsiyesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • manhunt kim tavsiye etti ya. masum insanların piskolojilerini bozmayın boş yere :)
  • Ps3 um olmadigi icin sadece mgs4 u oynayamadim diger tum oyunlari oynadim mgs3 de harikadir mgs2 de mgs1 de bu oyunlar grafik manyaklari icin hicbirseydir ama bu serinin isleyisi muzikleri mekanlari herseyiyle mukemmeldir
  • Kobrakai Kardeşim Aynısı Ben Diyecektim Lanetli Bİ Ev Var İçeri Girdim Hayaletler Falan Bi yer kırık alttan geçerken bir çocuk hayaleti vardı Korkudan Mutfağa Koştum Resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaga1 -- 22 Ekim 2011; 12:09:28 >
  • velvet assassin
    splinter cell
    assassın's creed
    saboteur
  • Velvet Assassin için torrent linki verirmisiniz?
  • Manhunt: Ikincisini degil ilkini oyna, en sevdigim oyunlarin basinda gelir. Cok kanli sahneleri vardir, ama o kadar gizlilikten surunmeden sonra adami posetle bogmak sana odul gibi gelir, oh cekersin.
    Thief: Efsanedir, bilmeyen var mi acaba, fazla anlatmaya luzum yok.
    Velvet Assasin: Adeta gizliligin bokunu cikarmis oyundur, elinde bi tane pistolla tum orduyu altetmeni bekler senden. Ayrica biraz hantaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapperman58

Velvet Assassin için torrent linki verirmisiniz?

bu forumda böyle şeyler paylaşılmaz
  • Bu tarz oyun arayıpta Bulletstorm'u oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Arkadaşlar bana gizlilik gerektiren oyun önerebilir misiniz. Daha önce Splinter Cell ve Hitman oynamıştım.

Splinter Cell Conviction . Şu zamandaki bu tarz en iyi oyun . Senaryoda süper . Zaten SC ne zmn kötü olduki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocqolic5

quote:

Arkadaşlar bana gizlilik gerektiren oyun önerebilir misiniz. Daha önce Splinter Cell ve Hitman oynamıştım.

Splinter Cell Conviction . Şu zamandaki bu tarz en iyi oyun . Senaryoda süper . Zaten SC ne zmn kötü olduki

Oyun hakkında olumsuz bir şey demedim ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocqolic5

quote:

Oyun hakkında olumsuz bir şey demedim ki.

Ben zatan sana birşey demedim Genel yazdım ne zmn kötü olduki die :D

• Yeni cikacak olan hitman oyunu bu tur olacak.
  • Sniper ghost warrior (yapay zeka berbat ama gizlilik bol)
    Sniper elite (v2 de yapay zeka ve gizlilik berbat)
    COD 4 çernobil görevi.
  • Up!Gizliliği de,hortlatmayı da çok severim :) Ghost Recon Future Soldier,Deus Ex:Human Revolation,yeni çıkacak Dishonered...
  • Deus Ex aldım ama ekran kartım saolsun açılmadı :(
  • Prison Break the Conspiracy : oyun baştan sona gizlilik gerektiriyor oynamayan çok şey kaçırır kesinlikle dene
  • grafik takıntısı yüzünden mgs gibi bir sanat eserini oynamamak büyük ayıptır.
  • amnesia the dark descent tam aradgn oyun.denemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • splinter cell serisi
  • Prisoner Of War'ı tavsiye ederim. Eski ama güzel oyundur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.