Şimdi Ara

GlacialPower GP-PS550BP Power Supply 550 Watt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, forumda çok fazla araştırdım fakat bir konuyu anlayamadım.. Benim bilgisayarımda bu güç kaynağı var. (GlacialPower GP-PS550BP Power Supply, 550 Watt). Bu güç kaynağı bilgilerinde 2 adet 6-pin 18A 'lik +12V çıkışı var. Şimdi ben ekran kartı almayı düşünüyorum, gtx260 modeli.. Bu ekran kartı Amper gereksinimi 32A, 2 adet girişi var.. ben bu 2 adet girişe 18A lik uçları takarsam ekran kartı normal çalışırmı? CPU'ya ve ekran kartına overclock yapmayı düşünmüyorum.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MithRyLL -- 27 Ocak 2010; 14:00:27 >

• Yeterli gelir psu'un o karta,normal calisir muhtemelen. O 32v ve 18v olarak tabir ettiklerin 32A ve 18A olmalı.
  • Teşekkür ederim, hatayı düzelttim.

internette çok araştırdım, 2 tane 18A toplamda 36A yapmaz diyenler vardı, yapar diyende vardı, ikisini karta takarsın çalışır, çalışmaz diyenler vardı..

Ama bana da çalışır gibi geliordu..
    Teşekkürler...
  • 2 adet 18A kombine olarak 30A civarı güc sağlar iyimser bir tahminle o psu da. Ancak gtx260 32A cekmez.
  • yani iki 6-pin bağladığımda sorunsuz çalışır gtx260 modeli..

Zaten overclock yapmayı da düşünmüyorum, işlemci ve ekran kartına..

Peki bu gtx260 216 olan modelide çok amper istemez di mi?
  • Sorun olmaz.

Bu arada işlemcinin ne oldugunu söylemiyorsun OC yapacam diyorsan LGA 1336'nin cektigi güç ile Celeron'u bir tutmuş oluyorsun.
  • yok overclock düşünmüyorum.. işlemci Core2Duo E6600
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı güç kaynağını kullanıyorum 9800gtx+ ile, sorunsuz. gtx260 aşağı yukarı aynı gücü çeker herhalde. Ama çok yüklenince güç kaynağının fanı fena ötmeye başlıyor.
  • ötsün sorun olmaz galiba, zaten birde UPS var fanlı o da ötüyor, onun sesini bastırır belkii :))
    O/C yapmayıda düşünmüyorum, o yüzden çok sorun olmaz gibi...
  • Bende de bu psu dan var ve kapttıktan birkaç saatsonra açamaya kalkınca açılmıyor;1-2 kere power düğmesini kapatıp açmam hatta kablosunu söküp takmam gerekiyor;sizde de bu sıkıntı var mı?
  • glacialpower a işiniz düşmesin. mascom un iyi niyetli o kadar teknik desteğine rağmen detaya girmeden özet geçiyorum, kesinlikle bu markaya bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deedstyger

glacialpower a işiniz düşmesin. mascom un iyi niyetli o kadar teknik desteğine rağmen detaya girmeden özet geçiyorum, kesinlikle bu markaya bulaşmayın.

yoğurttan dili yanan biri daha sütü üflemeyi geçtim içmiyolar bile arkadaş doğru diyo bi yerde alınası bi marka değil
  • Glacial Power kötü bir marka değildir.
    Geçen seneydi sanırım , 650W lık modeli çok satıldı. F/P mükemmeldi

Ayrıcada bir Psu 12V rail leri toplamını yazdıgı şekilde tam veremez.
    Kanallar ayrı ayrı çalısır çünkü. Buda CFX modunda filan katkı getiriyor.
    Örnek vermek gerekirse kaliteli ve 12v1 ve 2 kanallarından 18A verebilen bir Psu nun , Toplamda 36A verebilmesi mümkün degil.
    2 kanal kombin olarak 25A civarı güç verebilir. Buda GTX 260 - HD4870 vs. yeter.

Bilgim dahilinde bunları söyleyebilirim.
  • LC Power hakkında bilgi vermek gerekirse;

Giriş seviyesi komponentler kullanıp olabildiğince unuz f/p ürünleri yapmayı hedefler, genel olarak gördüğün konulardan biriside genellikle satış yaparken +50w fazla etiketliyor.

Örneğin başlıkdaki ürünü ele alalım;

Güç cıkıslarına bakarsanız bunun 500W PSU oldugunu görürsünüz.
  • Sadece 12v kanallarına bakarak psunun kaç watt oldugunu anlayamayız.
    High Power cool max serisi 400W psununda 2 tane 18A kanalı var.
    Diğer çıkışlarda önemli. Siz şuna göre degerlendirin ;

550W fatalty 12V1 25A - 12v2 25A.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.