Şimdi Ara

Gladiatus satılık 88 level hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eğitimleri:
    Güç:73
    Beceri:125
    Çeviklik:180
    Dayanıklılık:85
    Karizma:205
    Zeka:68
    (Temel)

84 arena birinciliği

1Adet kutsama simgesi
    1Adet Övgü
    1Adet Gizli formül
    1Adet arena parşömeni
    26 iş elbisesi

Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap Gladiatus satılık 88 level hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32Deleted -- 17 Eylül 2015; 2:25:22 >

• Günceldir
  • Bu oyunda buraya kadar nasıl geldiniz hala oynayan varmı oyundan nasıl zevk alıyorsunuz arkadaşlarla beraber görüşülmüyor bile bilgilendirebilirmisiniz
  • Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7senedir oynuyorum oyun strateji gibi bişey o yüzden sıkılmadım pek zaten ara ara oynayıp ara ara bırakıyorum arkadaşlarına mesaj atabiliyosun yada aynı ittifaktaysanız çok rahat hamamda falan konuşabilirsiniz yeni eşyalar almaya çalışmak seviye atlamaya çabalamak vs çok zevkli ama artık oynayan pek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymt4916

Hocam ben 7senedir oynuyorum oyun strateji gibi bişey o yüzden sıkılmadım pek zaten ara ara oynayıp ara ara bırakıyorum arkadaşlarına mesaj atabiliyosun yada aynı ittifaktaysanız çok rahat hamamda falan konuşabilirsiniz yeni eşyalar almaya çalışmak seviye atlamaya çabalamak vs çok zevkli ama artık oynayan pek kalmadı.

Ben ne yaparsam yapayım hep bir yerde tıkanıyorum sir turma yada başka yerlerde adamlar imkansız itemler ile pot fatihi oluyor
  • Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    Onun için zindana ağırlık vermen keşif seferini bir süreliğine durdurman gerek zindandan değerli itemlerle az tecrübe alırsın lvl atlamadan daha çok altın kazanırsın kazandığın parayı da karizmaya yatırman lazım oyunun kilit özelliği karizma çift vuruş verdiği için hesabının linkini verirsen yardımcı olabilirim zindan askerlerini nasıl dizmen gerektiği konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymt4916

Onun için zindana ağırlık vermen keşif seferini bir süreliğine durdurman gerek zindandan değerli itemlerle az tecrübe alırsın lvl atlamadan daha çok altın kazanırsın kazandığın parayı da karizmaya yatırman lazım oyunun kilit özelliği karizma çift vuruş verdiği için hesabının linkini verirsen yardımcı olabilirim zindan askerlerini nasıl dizmen gerektiği konusunda

http://s21.tr.****.gameforge.com/game/index.php?mod=player&p=83286 burda link hocam bi yorum yapıp taktik verirseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Warframe Rank 21 SATILIK HESAP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu oyunu 109 LVL de bıraktım, oyuncu da öyle yatıyordu ( tabi silinmeyiyse)
    Bu oyuna kimse para vermez, oyuncunu satabileceğini hiç sanmıyorum
  • efe4 kullanıcısına yanıt
    oynamıyosan verebilirsin hesabı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.