Şimdi Ara

Gladiatus yeni sw açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ağustosta dünya 26 açılıyor. Başlamak isteyen arkadaşlar var bi dh klanı falan kuralım.

• 6-7 Sene önce oynamıştım, yine baktım çok şey değişmiş. Tekrar başlamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

6-7 Sene önce oynamıştım, yine baktım çok şey değişmiş. Tekrar başlamak istiyorum

Aynen eskiden bu bitefigh falan çok modaydı bi oynayalım dedik yine de sarıyor be oyun senle beraber 3 kişi olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electric Blue

Ben de katılırım size. Eskiden Sv6 da DePReMiX vardı bilen bilir. Onu ben taşımıştım oralara. Sonra bıraktım. Tekrar başlarsak hep beraber güzel olur.

Oyunu pek uzun zamandır oynamıyorum ama tanıdık geliyor nick sanırım **** forumunda görmüştüm şu anda 4 kişi olduk. yarın açılacak sw ama saat kaçta açılacak yazmamışlar gece 12 den itibaren takipteyim.
  • Evet hocam. An itibari ile sw açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Evet hocam. An itibari ile sw açıldı.

Aldım hesabı nickim Bangry kuralım aileyi
  • Eskiden ne oynardık, bölümde ki üst konunun sahibi benim. Yeniden başladım nick; Anesthesia ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geldim adım CaptanPierce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logaritmalı -- 7 Ağustos 2015; 0:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

Eskiden ne oynardık, bölümde ki üst konunun sahibi benim. Yeniden başladım nick; Anesthesia ..

Klanı kurduk adımız REDSTONE başvuruları gönderin toplanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: logaritmalı

geldim adım CaptanPierce

Klanı kurduk adımız REDSTONE başvuruları gönDerin toplanalım.
  • Klandan biri bana daldı ne iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.