Oyunda yeniyim,glaveciyim skilleri neye wercem en iyisi hangisi
ben galve değilim ama skilllerin üstünde faeryi tutunca özellikleri gerekleri vs vs gözüküyor...heuskel'e vrecen galiba weapon'da...GALİBA ama
slm bende glave cıyım statları sureklı str ye verıyorum ayrıca arkadasın dedıgı gıbı weaponda ama buyude ıse colda verıyorum bende bıldıgımden degıl yenı basladım bıldıklerım bunlar dostum
bende glave ciyim stat str weapon heuskel force cold neden glave ağır oyüzden cold ile düşmanı yavaşlatmak büyük avantaj
GLAVECILER ISTE SIZE COZUMMMMM
HEUSKAL 2.SKILI HARIC HEPSINI ACIN BUYU SKILI OLARAK ELKTIRIK ILK 3 SKILL GERISI FORCE
STAT POINTLER 10STR 3 INT BOLE GIDIN
skilleri force lightning calısın okcuya da done bilirsiniz :D
quote:
Orjinalden alıntı: mouseblood
GLAVECILER ISTE SIZE COZUMMMMM
HEUSKAL 2.SKILI HARIC HEPSINI ACIN BUYU SKILI OLARAK ELKTIRIK ILK 3 SKILL GERISI FORCE
STAT POINTLER 10STR 3 INT BOLE GIDIN
hocam heuksel 2.skıll harıc hepsını acın demıssın naısl olacak herkesde sadec heukselı skıllerını acın dıyo ben anlamadım bu ısı yaw :D
Bu int we str'ye nasıl dağıtmamız gerekiyor?Bu her karakter için aynı mı?Yani glave'ciler str'yemi yüklenmeli?Bi akıl werirseniz çok sewinecem yeni glave açtım babil'de...
heuksel 2.skıll hiçbir şeye yaramıyoo sen aç ama sonra skill pointlerde sorun yaşarsın
bencede sakın 2. skilli açmayın du bi deniyim dedim weasel a daldım bi ..ok yapamadan öldürdü bni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme