Şimdi Ara

Glavie 100 Lv de Tekrar Kral Olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Kral karakter yoktur, Silkroad Online '' İtem'e ve TL'ye '' bakar ve bu bir gerçek. Fakat şuanki durum pek hoş değil neden değil derseniz ;

- Glaive 90 Lv. geldiğinden beri gerçekten çok kötü bir düşüşte, samimi söylüyorum en Kral Seti olan adam bile gözümün önünde kesebilecek adamları sağlam Damage yiyip yatıyor. Buna üzülüyorum açıkcası ama Glaive'ların 100 Lv.de güçlenmesi için şuanki mevcut '' Stun '' veren skill'i haricinde karşısındaki saf dışı bırakacak yeni skill'ler gelmesi lazım ki paçayı kurtarsın . . .

- Bow 80 Lv.e kadar gayet normal bir build idi. Zaten 90 Lv. gelince'de gücüne güç kattı resmen. Ancak yinede söylüyorum Seti ve oynamayı bilmeyen bir kullanıcı her builde yatar bu bir gerçek. Ama şuda var ki Bow'a 100 Lv.de yeni combo gelecek bu skill bence yine bu builde güç katacak ve Pvp'lerde şansını biraz daha arttıracak . . .

- Blader Hakkında pek birşey söylemek istemiyorum ancak bildiklerimin hepsini yazmaya kalksam '' Benjamin Button '' ın hikayesine döner bu olay :) Ama kısaca şunu anlatayım. Blader buildi Silkroad ilk açıldığında buyana iş yapan bir build'dir. Herkes 90 Lv.de Kral oldu der ama bu öyle değil. Oyunu gerçekten oynamayı bilen bir kullanıcı en başında beri bunu anlamıştır zaten. Ben şöyle gördüm sanki Joymax Blader'lara biraz daha torpil geçiyor gibime geliyor :) şöyle örnek verirsem eğer ;

90 Lv.de Blader'a gelen skill sayısı ve skill ağacı bölümü ;

Glavie 100 Lv de Tekrar Kral Olur mu?

Yani demek istediğim Blader'a gelen skillerin toplamı 6 adet. Bu rakamı saymazsak eğer yeni bir skill ağacı olan Phy Attack pwr veren yeni tabloda gelmişti. Şimdi şuan bir bakın ve diğer buildlere bakın ? Hangi buildlere bu kadar çok skill geldi, ama diğer Buildler ile denegeleme söz konusu olabilir ama benim kanaatim bu. Gal,ba Joymax biraz Blader'da kayırma yapmış gibime geliyor. Gel gelelim 100 Lv.de Blader'a bildiğniz gibi 100 Lv.de yeni zehir ve karşınıdaki karakteri kilitleyecek birkaç skill daha gelecek. o yüzden Blade 90 lv. de olduğu gibi 100 Lv.de de gücüne güç katacak . . .

iyi forumlar . . .

kesinlikle katılıyorum abi, bu yorumlarına hayranım

• Eğer illede kral olucak bir build derseniz

1.Bow
    2.Bladedir

• Hayır

Sorun glavie buildlerinin atackları değil defansı.
    Defansta bu saatten sonra item değiştirilerek yapılamaz skillerini ona göre düzenelyecek fakat glavie için feci bir mastery sıkıntısı var o yüzden hayır.
    Belki diğer buildlerde sıkıntıya gidriği zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

Hayır

Defansta bu saatten sonra item değiştirilerek yapılamaz skillerini ona göre düzenelyecek fakat glavie için feci bir mastery sıkıntısı var o yüzden hayır.

Doğru, Cold'a versen Mecbur Lightning kapanacak bu sebepten de Parry Ratio'dan ve Hız'dan yoksun kalacaksın aynı zamanda Cold yapacağın Attack'ları da düşürür. Yani bu olay şuna benzedi Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misali :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

Hayır

Doğru, Cold'a versen Mecbur Lightning kapanacak bu sebepten de Parry Ratio'dan ve Hız'dan yoksun kalacaksın aynı zamanda Cold yapacağın Attack'ları da düşürür. Yani bu olay şuna benzedi Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misali :)

Ben böyle bi konu açmıştım.(ismide Glavierler artık noob'mu diye).Fakat bu Autocad arkadaş devamlı saçma sapan bi konu kapatın kapatın diye diyip durdu.Şimdi burda kendisi yorumlara cvp yazıyor.Demekki glavier'in zayıfladığını artık sende kabul etmişsin.Biz bişe diyorsak hissetiğimiz, gördüğümüzden dolayı deriz boş konuşmayız! ! !

• 100 lvl Teredütsüz en KRal Car Bow Olur
  • quote:

Ben böyle bi konu açmıştım.(ismide Glavierler artık noob'mu diye).Fakat bu Autocad arkadaş devamlı saçma sapan bi konu kapatın kapatın diye diyip durdu.Şimdi burda kendisi yorumlara cvp yazıyor.Demekki glavier'in zayıfladığını artık sende kabul etmişsin.Biz bişe diyorsak hissetiğimiz, gördüğümüzden dolayı deriz boş konuşmayız! ! !

- Arkadaşım senin açtığın konu nerelere gittiğini biliyoruz, ve basitçe örnek vereyim ;

İyi hoş sen konuyu açtım forumdan bilgi almak için. Ama Glaiver hakkındaki yorumlarımızı kaldıramadın biz diyoruz ki Glaiver'ın şu yönleri zayıf şundan yoksun vs . . . gibilerinden yorumlar yazılmıştı ama sen ne yaptın, hem konuyu açan bilgi almak isteyen sensin hemde '' Glaiver her zaman Kral '' siz birşey bilmiyorsunuz gibilerinden mesaj'lar atamaya başlayınca benden ve diğer herkesten Ters cevap alman kaçınılmaz oldu, şimdide burada gelmişsin AutoCAD böyle yaptın şöyle yaptın diyorsun.

- Kusura bakma ama bu tarz konuşmaya hakkın yok . . .

• hep bu şu dedikodularına aldanirsan kararsiz kalirsin tabikide. sroda her chara bu char kral denir ama her charda birbirinden üstündür anlayacağınız kral char yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BHDown -- 12 Şubat 2009; 13:33:30 >
  • Glavie kral olur ama Blader ondanda kral olur.
  • quote:

quote:

- Arkadaşım senin açtığın konu nerelere gittiğini biliyoruz, ve basitçe örnek vereyim ;

İyi hoş sen konuyu açtım forumdan bilgi almak için. Ama Glaiver hakkındaki yorumlarımızı kaldıramadın biz diyoruz ki Glaiver'ın şu yönleri zayıf şundan yoksun vs . . . gibilerinden yorumlar yazılmıştı ama sen ne yaptın, hem konuyu açan bilgi almak isteyen sensin hemde '' Glaiver her zaman Kral '' siz birşey bilmiyorsunuz gibilerinden mesaj'lar atamaya başlayınca benden ve diğer herkesten Ters cevap alman kaçınılmaz oldu, şimdide burada gelmişsin AutoCAD böyle yaptın şöyle yaptın diyorsun.

Konuyu iyice saptırmışsın benim açtığım konuyla bu konunun hiç bir farkı yok benim yerimede düşünmünüp,zihnimdekileride okuyormuşsun gibi bir hava sezdim.Bu tarz konuşmaya bal gibi hakkım var, çünkü artık sende dediklerimi bu konuya cvp vererek kabullenmişsin

• yorumlarda da söylediğiniz gibi en iyi char yoktur her şey $ ve iyi bir playere bakar, örneğin iyi bir player glavienin yanına ne açması gerektiğini bilir, nerde ne zaman hangi skili kullanacağını vs..
    bu arada force glavierleri hiç küçümsememek lazım, yeri geldiğinde çok can yakıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

yorumlarda da söylediğiniz gibi en iyi char yoktur her şey $ ve iyi bir playere bakar, örneğin iyi bir player glavienin yanına ne açması gerektiğini bilir, nerde ne zaman hangi skili kullanacağını vs..
    bu arada force glavierleri hiç küçümsememek lazım, yeri geldiğinde çok can yakıyorlar.

ne heuksal/ force gördüm ne de duydum. bu arada force glavierlerin skill dağılımı nasıl? light 0 heuksal 90 fire 90 force 90 mı ? light 0'sa atağı düşer ama force bunu halleder. yine de lightta hızlı koşma var. senin dediğin heuksal/force da hybirdlarda geçerlidir. onlar çok can yakarlar işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BHDown -- 12 Şubat 2009; 15:22:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLATON

quote:

quote:

Konuyu iyice saptırmışsın benim açtığım konuyla bu konunun hiç bir farkı yok benim yerimede düşünmünüp,zihnimdekileride okuyormuşsun gibi bir hava sezdim.Bu tarz konuşmaya bal gibi hakkım var, çünkü artık sende dediklerimi bu konuya cvp vererek kabullenmişsin

Ben 90 Lv. geldiğinden buyana Glaiver'ı Kral görmüyorum, ve şuanki durumu içler acısı dedim ve bu sözümün hep arkasındayım. Ayrıca konuyu bu bölgelere çeken sensin ve Glaiver'ı destekleyen bir sözümde yoktur . . .

- Ayrıca Bu tarz konuşmalara hakkın yok derken ben kendimi kasettim, Anlamadıysan biraz daha açayım bu tarz konuşmaları bana karşı yapmaya hakkın yok, konuşma tarzın tamamen tahrik içeriklidir . . .

• bence pvpde en sağlam çar iyi bi builddeki nukerlerdir.
    herkes nuker ezik die bi kanıya varmış isterseniz size setimin fotosunu atam ona ramen nice
    bowları kestiM.

venuste oynuorum kestiim insanlar fotolarını yollayabilirim.

oOxAZAPxOo--by_egzoTURK_--Fanatek--R4PSTAR aklıma gelmior ama hepsinin fotosunu koyabilirim emin olun
  • arkadaşlar bence en sağlam çar iyi bir builddeki nukerlerdir
    bi çok kişi nuker eziktir sürekli yatar falan der -- ama mantıklı düşünürsek canı az olsada snow shield
    baya işe yarıyor + phy. ve mag. defansı yüksek oluyor bu çarların
    iyi bir set + iyi bir build varsa emin olun indiremeyecekleri çar yoktur
    bu arada bana göre en iyi nuker SS nukerdir çünkü sağlam BRli bi shield bi çok yerde bi çok işe yarar^^
    ben FF nukerim venuste oynuorum nice setleri / nice silahları olan çarları kestim bi kaç örnek veriyim
    resimleri koyabilirm

oOxAZAPxOo(3+)--Hu0--by_egzoTURK_--YANIK--Fanatek--NightWishYgT daha bir sürü var hepsinin screenshotları da var // setimi göstersem gülersiniz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: POLATON

quote:

quote:

Ben 90 Lv. geldiğinden buyana Glaiver'ı Kral görmüyorum, ve şuanki durumu içler acısı dedim ve bu sözümün hep arkasındayım. Ayrıca konuyu bu bölgelere çeken sensin ve Glaiver'ı destekleyen bir sözümde yoktur . . .

- Ayrıca Bu tarz konuşmalara hakkın yok derken ben kendimi kasettim, Anlamadıysan biraz daha açayım bu tarz konuşmaları bana karşı yapmaya hakkın yok, konuşma tarzın tamamen tahrik içeriklidir . . .

Sen benim açtığım eski konuda Glavierler kullanana kraldır,noob felan değildir,böyle saçma konular açmayın vs vs.... diye cevaplar yazmıştın.Şimdide glavier'in çok zayıfladığınıda kabullenmişsin 180 derecelik bir dönüş var düşüncelerinde.Tahrik etmiyorum gerçekleri söylüyorum,gerçekler acıdır

• tamam beyler kim demisse demis. kimse kararindan vazgecmiyecek diye bir kural yok. bugun busun yarın susun. herkesin fikri kendi uzgudur. bunun icin tartismaniza gerek yok.
  • Tabi Bow Öncelik Fire+Pecheon Crt Onemli 2. Bicheon+Fire 3.Light+Cold+bicheon Yarı Yarıya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Westtah

Beyler çok kararsız kaldım. Kimisi blader, kimisi warrior, kimisi de blader aç diyolar. Glavierler eskisi gibi kral olacak mı? Gaiada 53 Lv Glavierim var. Ben çok seviyom. Pvpde de bladerleri alıyom. Yani sorun yok. Ama millet dioki Glavie açmayın. Artık çok ezildi bladerler karşısında diolar... Napsam acaba Yol yakınken başka bi charmı açsam?

arkadaşım şimdi kimse yanlış demez glavienin kalbi soul spear la ghost speardır 100 capında 2sindende yeni skill gelmiyor.Ne yazıkki glavierin geleceği parlak deil eularda 100 lv skilleri gelcek 90da yeni skill gelmemisine ramen eski skillerin uplarıyla bile kralken 100 lvl skilleriyle yine eu hükümdarlıgı bekliyorm

• Yaza doğru bir aksilik çıkmaz ise force/glavie kasıcam bakalım.. Nasıl olucak merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.