Şimdi Ara

Glavie 100 Lv de Tekrar Kral Olur mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tevez

quote:

Orjinalden alıntı: Scrappy

Bence 100 cap pvplerinde bowların çok avantajı olucak 2 comboyu arka arkaya kullandığında baya etkili oluyo...

Oynamayı bilenin halide başka tabi

100 bow vs 100 glavie pvp videosu ;http://www.youtube.com/watch?v=aGCTyTHUy4w

Bu arada 100 bicheon combosunda dull, fear ve stun var

oha ya adam resmen bala almış.bowcu yanına yaklaştırmıyo vallahi :D

o bal deil ustalık

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Yaza doğru bir aksilik çıkmaz ise force/glavie kasıcam bakalım.. Nasıl olucak merak ediyorum

Yapmaaa
    Bence 90daki glavier buildlerinin en iyisi,kopmak isteyemeceğin bir build olur.
    100lvl 1,5seneye kadar gelir ve malesef 100lvlda force a ekmek yok bu yüzden silk masrafına girmeden bu buildi denememeni öneririm.

Bow;
     Glavie 100 Lv de Tekrar Kral Olur mu?
    Glavie;
    Blade;
    Buz;
    Fire;
    Lighting;
    Force;

Yeni skillerin vuruş değerlerini bulduğumda çok ince hesaplarla geleceğim

@Auto CAD
    Boşver hocam takma sen laf atanları dadımızı bozmayak (: 40 yılda bir güzel konu geliyor (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 12 Şubat 2009; 22:00:26 >

• nukerde ısrar ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phuk -- 12 Şubat 2009; 20:57:26 >
  • çinliler bitmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLATON

çinliler bitmiş

Tam Tersi Tabi Wariora Laf Yok ^^
  • quote:

çinliler bitmiş

1 vs 1'de çinliler daha başarılı avruplalılardan birtek warrior var diğerleri buffer gibi yardımcı charlar.
  • 90 nukerim war ve çarım olduğundan değil hakikatten sağlam olduğu için söylüyorum nuker bence 100 lwldede 1000 lwl de de kral olur nikim SteaLtH alexde çoğu kişi tanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

çinliler bitmiş

1 vs 1'de çinliler daha başarılı avruplalılardan birtek warrior var diğerleri buffer gibi yardımcı charlar.

o iş biraz ustalığa kalıyor oyunda iyi pratik yapmış bi warrior/warlock robe giyerse kaybediceği bi pvp olcağını düşünmüyorum Nordic_Magic vardı youtubeda videosu var.
    http://www.youtube.com/watch?v=raswxTeeXJs adam bildiğin pro hangi build öldüre bilir ki şimdi bunu

• quote:

Orjinalden alıntı: bahriatak

90 nukerim war ve çarım olduğundan değil hakikatten sağlam olduğu için söylüyorum nuker bence 100 lwldede 1000 lwl de de kral olur nikim SteaLtH alexde çoğu kişi tanır

güzel bencede :D nuker kraldır ama avrupadaki bufflara karşı baya zorlanır
    sonuçta nukers FTW
  • glaive tekrar kral olamaz maalesef ama glaiverların en azından 100lvlde gelecek force stunuyla belki biraz dayanma süresi artar fakat yine de çöpçü olarak devam eder . Force blader akar , bow sağlam itemlarla sunlıları bile bıktırır wizard da akar wariorun ne olacağını pek kestiremiyorum onun için birşey söyleyemeceğim ama bana şöyle geliyor ki en umulmadık char olan cleric bard acayip bir şekilde önem kazanacak
  • @__LP__

• quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

glaive tekrar kral olamaz maalesef ama glaiverların en azından 100lvlde gelecek force stunuyla belki biraz dayanma süresi artar fakat yine de çöpçü olarak devam eder . Force blader akar , bow sağlam itemlarla sunlıları bile bıktırır wizard da akar wariorun ne olacağını pek kestiremiyorum onun için birşey söyleyemeceğim ama bana şöyle geliyor ki en umulmadık char olan cleric bard acayip bir şekilde önem kazanacak

Wizard aksa aksa bizi evin yanından akan dereye karışır akar
    Wizardın yeni atack skilli gelmyecek sanırım 120lvl a kadar.

Birde yeni skillerin değerlerini nereden bulabilirim biri yardım edebilir mi?

• Beyler 120 Lv de glavieye soul serisine 2 skill, ghost spear serisine de 2 skill gelcekmiş. Resimlerden gördüğüm kadarıyla öyle. Ben 120 ye kadar bekleyebilirim :D Fakat o zaman bowa falan ne gelir bilemem. Glavie o kadarda kötü değil ya.
  • 100 lvl de ben yine bir warrior taraftarı olacağım.100 lvl geldiğinde warriorda alcemy bitmiş olarak yaklaşık 35-37 k hp olacaktır.Birde devil spirit A grade varsa yaklaşık 42k hp olacaktır.Zaten eu bir charın damage lerini biliyoruz ki bunlardan en sağlam olarak kabul edilenlerden arasında da warrior vardır.O zamana elimize birde sun geçerse işte o zaman gerçek hakim ortaya çıacaktır derim
  • Glavierler hakkında bir yere dikkat çekilmemiş sanırım..

Glavierlerin pasif HP buflari da yukselecek yani 100-120 lvl lerde 4-5k falan olur herhalde bu da daha uzunca ayakta kalmasını sağlar..

Aslında ben bıraktım oyunu iyikide bırakmısım yok devil sprit di bilmemne falan gelmiş daha da gelir herhalde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

100 lvl de ben yine bir warrior taraftarı olacağım.100 lvl geldiğinde warriorda alcemy bitmiş olarak yaklaşık 35-37 k hp olacaktır.Birde devil spirit A grade varsa yaklaşık 42k hp olacaktır.Zaten eu bir charın damage lerini biliyoruz ki bunlardan en sağlam olarak kabul edilenlerden arasında da warrior vardır.O zamana elimize birde sun geçerse işte o zaman gerçek hakim ortaya çıacaktır derim

Uğur hocam 100 lv diyorsun warrior diyorsunda ama ben tam aksini düşünüyorum.
    Blade-Warrior 100 lv için kıyaslarsak bladeye yeni gelicek stun combosu ve diğer skilleriyle baya öne geçmiş durumda.
    Bow-Warrior ise, bowa gelecek skillerin, 6 lı itme combosundan daha fazlasının geleceğini ksro- çinsro gibi serverlarda gözlemliyoruz.
    Warrior 100 lvde dediğin gibi olacak bundan benimde hiç kuşkum yok,ama malesef rakipleri olan blade ve bow daha fazla güçlenecek.
    Aşağıdaki videonun ortalarında, 100 lv Bow vs 2h sun Warrior pvpsinde bunu daha net görebiliyoruz.

Eski pvpleri özlüyorum ama malesef para kazanmak 1. amaç olunca oyun namına bişey kalmıyor.
    eskiden pvp diyince max lv FF olmak yeterken, şimdiler de pre plus+devil avatar = 55 ytl her ay veren pvp yapabiliyor.
    Birde bu saydıklarımı blade charların kullandığını düşünürsek uzun süren pot savaşları ellerimiz 1-2-3-4 tuşlarına basmaktan yoruluyor, yakında pvp için bot çıkarsa şaşırmam.
    90 lvde Sroda değişilmez karakter blade 100 lvde aynen popiler olmaya dewam edecektir.
    Serverlardaki glavie charların % 80 ni bladeye döndüğü için ortalık bladeden geçilmiyor pot savaşları yüzünden oyunda lezzet kalmadı ve malesef bu pot savaşları 100 lvde sürecek bu kesin.
    çin karakterler force açıp pvpde öne geçmek istese bile pill bug olayı kısır döngüye sokuyor.
    joymax firmasının oyun kurgusu adına hiçbişey yapmaması çok ilginç.
    oyundaki bu kısır döngüyü çözmek için ek yamaları bırak pill bugu bile aylarca seyirci kalıyor anlamak çok güç.
    "Kendi oyununa sahip çıkmayan firmanın oyunu oynanmaz" diyerekten bıraktım sroyu kafamda çok rahat ohh dünya varmış...
    pre plus ve devil avatar olmasaydı 100 lv için çin bow kasıcaktım ama nasip değilmiş
    videoyu izleyince "nalet olsun içimdeki sro sevgisine" diyorum :D

http://www.youtube.com/watch?v=pCYUsiU1TEg

• Valla sın'ım blade e stun combosu gelirse,bende 100 lvl bir warrior olarak boş durmam tabi.Yukarıda yazdıklarımda 2. bir build yazmadım dikkat ettiysen
    warriorun yanına chinesse blade'in kilidini açacak olan warlock u da ekleyin bakalım.Bence bowda geri itmeden başka bir şey yapamayacaktır warrior /warlock un karşısın da.Ayrıca pvp videosunda warrior hiç 2. buildi kullanamamış,çünkü cleric açmış.Herkesin koşa koşa açtığı buildi.100 lvl ve ötesinde cleric warrior iş yapmaz hatta parti ve büyük ekşınların aranan charı warlock warrior bile olabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yan buildin diyorsun güzel ama onunda devri bitti.
    Pvp yapmak için pre plus+devil avatar alan tayfa cleriğini yanında eksik etmiyor
    ve pill bug olayıda var.
  • bence herkese gore en iyi char kendisinin charıdır! ve bu işler oynamaya ve kıyafetlere bakar .
  • Bunu konuşmak için şuan erken..

Sonuçta blader, glavie, bowa gelecek olan skillerin ne kadar mag atack vurcakları bilinmiyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.