YA ARKADASALR BN CHARIMA FULL STR BLADE OLARAK BASLADIM...AMA BLADE HAYATIMI KARARTTI Bİ CANAVARI 2 SAATTE KESEMEZ OLUMVE GLAVİE YE GECTİM.BLADE SKİLLERİ İNİNİN COGUNU İNDİRDİM AMA DAHA İNİDİRLECEK COQ SKİLL VAR SP FARM YAPMAYI DÜSÜNÜYOM BLADE SKİLLERİ FARMIMI ETKİLERMİ???KARAKTER BOZULURMU??
quote:
Orjinalden alıntı: _ISIRGAN_
YA ARKADASALR BN CHARIMA FULL STR BLADE OLARAK BASLADIM...AMA BLADE HAYATIMI KARARTTI Bİ CANAVARI 2 SAATTE KESEMEZ OLUMVE GLAVİE YE GECTİM.BLADE SKİLLERİ İNİNİN COGUNU İNDİRDİM AMA DAHA İNİDİRLECEK COQ SKİLL VAR SP FARM YAPMAYI DÜSÜNÜYOM BLADE SKİLLERİ FARMIMI ETKİLERMİ???KARAKTER BOZULURMU??
KaraKteri bozmuşsun zaten
Silk siz silah değiştirmek bence çok ama çok yanLış ...
LeveL çok yksk değiLdir senn sen yeni char aç :P
quote:
Orijinalden alıntı: umbaba
quote:
daha 189 silk var
quote:
Orijinalden alıntı: _ISIRGAN_
daha 189 silk var
Alıntıları Göster
quote:
daha 189 silk var
Hayır gelmez chardan
quote:
quote:
yeni çar aç nasılsa pc ni antivirüs programı kurtaramayınca formatlıyorsun oda bunun gibi yeni çar
birazda pc atasözleri koyayaım gülelim:
BİLGİSAYAR ATASÖZLERİ RAM'sız Windows oynamaz. Sabreden derviş Windows'u çalıştırmış. Kavuzu animatör olanın burnu 3D den kurtulmaz. Sakınan diskte bad çıkar. Virüsünü temizlemeyen diskini temizler. Upgrade'i an tornavidayı eline al. PC ciye MAC vermişler ahhh Windows'um demiş. Sakla rutini gelir zamanı. DOS işler Windows övünür. Patch'ı çıkmamış programdan ümit kesilmez. Kimine Adlib saz, kimine SB Live az Bana bir bilgisayar verin interneti göçüreyim. Ak antivirüs karagün içindir. DOS kocayınca Windows'un maskarası olur. Hatasız program olmaz. PC'ci Microsoft'a küsmüş, Microsoft'un haberi olmamış. Bana bilgisayarının modelini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Yaz virüsü formatlasın diskini. Programcıyla yatan animatör kalkar. Virüsler ilk hedefiniz internettir ileri. Nick'ini söylemeyen chat arkadaşı bulamaz
quote:
Orijinalden alıntı: accseller
yeni çar aç nasılsa pc ni antivirüs programı kurtaramayınca formatlıyorsun oda bunun gibi yeni çar
birazda pc atasözleri koyayaım gülelim:
BİLGİSAYAR ATASÖZLERİ RAM'sız Windows oynamaz. Sabreden derviş Windows'u çalıştırmış. Kavuzu animatör olanın burnu 3D den kurtulmaz. Sakınan diskte bad çıkar. Virüsünü temizlemeyen diskini temizler. Upgrade'i an tornavidayı eline al. PC ciye MAC vermişler ahhh Windows'um demiş. Sakla rutini gelir zamanı. DOS işler Windows övünür. Patch'ı çıkmamış programdan ümit kesilmez. Kimine Adlib saz, kimine SB Live az Bana bir bilgisayar verin interneti göçüreyim. Ak antivirüs karagün içindir. DOS kocayınca Windows'un maskarası olur. Hatasız program olmaz. PC'ci Microsoft'a küsmüş, Microsoft'un haberi olmamış. Bana bilgisayarının modelini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Yaz virüsü formatlasın diskini. Programcıyla yatan animatör kalkar. Virüsler ilk hedefiniz internettir ileri. Nick'ini söylemeyen chat arkadaşı bulamaz
Alıntıları Göster
o zmn yeni char acmısken nuke ci mi yapıyım??bide aynı üyelikte yapmayı düsünoym silk gitmez demi??yada farklı üyelikte yapsam silk nası aktarcam??
quote:
o zmn yeni char acmısken nuke ci mi yapıyım??bide aynı üyelikte yapmayı düsünoym silk gitmez demi??yada farklı üyelikte yapsam silk nası aktarcam??
Alıntıları Göster
silk Leri unut Nuker açma , FuLL str aç
quote:
silk Leri unut Nuker açma , FuLL str aç
Alıntıları Göster
neyse ya karakteri kardesime veririmsilkler bos gitmez para biriktirip kendime silk alcam artık
quote:
neyse ya karakteri kardesime veririmsilkler bos gitmez para biriktirip kendime silk alcam artık
Alıntıları Göster
gizli sorunun biliyorsan niye aynı accountta devam etmeyesinki kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: accseller
gizli sorunun biliyorsan niye aynı accountta devam etmeyesinki kardeş
Alıntıları Göster
gizli sorum aklımda simdi onu düsündüm birazdan sifreyi deişcem.yardımlarınınz için gercekten coq tesekkür ederim
valla bende full int nuker 19 lvl rome da char var 25 lvl glavie cinin 10 saniyede kestiğini ben 5 saniyede kesiyorum nuker olucaksan full int ol
quote:
Orijinalden alıntı: ForEverAsasin
valla bende full int nuker 19 lvl rome da char var 25 lvl glavie cinin 10 saniyede kestiğini ben 5 saniyede kesiyorum nuker olucaksan full int ol
benden sana tavsiye hybird sword bicheon skilleriyle aç yatmaz yatırır aynı hesapta aç silk de boşa gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: Manacle
benden sana tavsiye hybird sword bicheon skilleriyle aç yatmaz yatırır aynı hesapta aç silk de boşa gitmez
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: XxShaMaNxX
O zahmetli iş kardeş.Sen en iyisi glavie aç
quote:
Orijinalden alıntı: Goldstein
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PUni
quote:
aynen katılıorum o zahmetli iş onla uğraşmayınca o chardan hayır beklenmio full str glaivele uğraşmak çok kolay ii bi farmla ve ii bir glaivele çok kolay yatırırsın
quote:
Orijinalden alıntı: _ScS_
quote:
Orjinalden alıntı: PUni
quote:
aynen katılıorum o zahmetli iş onla uğraşmayınca o chardan hayır beklenmio full str glaivele uğraşmak çok kolay ii bi farmla ve ii bir glaivele çok kolay yatırırsın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ForEverAsasin
valla bende full int nuker 19 lvl rome da char var 25lvl glavie cinin 10 saniyede kestiğini ben 5 saniyede kesiyorum nuker olucaksan full int ol
Ufak att
quote:
Orijinalden alıntı: 2741
quote:
Orjinalden alıntı: ForEverAsasin
valla bende full int nuker 19 lvl rome da char var 25lvl glavie cinin 10 saniyede kestiğini ben 5 saniyede kesiyorum nuker olucaksan full int ol
Ufak att
Alıntıları Göster
bence yeni server yarın açılıyo ya onda aç glavieci
quote:
Orijinalden alıntı: elbistanlibaris
bence yeni server yarın açılıyo ya onda aç glavieci
Alıntıları Göster
nuker sağlam vurur 4 veya 5 canavarın arasından sağ çıkamaz(elinde sun yoksa)
quote:
Orijinalden alıntı: blqck
nuker sağlam vurur 4 veya 5 canavarın arasından sağ çıkamaz(elinde sun yoksa)
Alıntıları Göster
bence full reskill at devam et derim yeni char acma nasil olsa full str sorun olmaz
lwli kaç?
quote:
Orijinalden alıntı: ulukemal
lwli kaç?
ya dün actım char aynı hesapta...sifremi deistimbugün 26 oldum.daha ticketlarım duruyo