Şimdi Ara

Glavie mi Bow mu ? Yapılandırma ? Yardım edin lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heAkinG

2005 Oasis başladım ipekyolu serüvenine arşivden resim bulabilirsem atarım. Ama Hp'nin yüksek olması fiziksel vuruşu arttırır. Bunu bildiğini sanıyorum.

merakla bekliyorum hem 2005 hem oasis? imkansız böyle birşey.ayrıca hp olayını da bi araştır derim
  • Sadece bilenlere sesleniyorum:

Force kullanmak mantıklı mı?

Force skillerinde karşı tarafın armor ve attack ını düşüren skiller var. Dikkatimi çeken onlar.

Şu an farm yapıyorum ve pure str bow, 110 pacheon 110 fire 110 force yapılandırmasını uygulamak istiyorum.

Öneri ve eleştiriler için şimdiden teşekkürler..
  • Yahu okadar mesaj var ama konu il alakası olmıyan mesajlar helal size

Bow yapıcam arkadaslar kararımı verdim. Ama fire-cold mu fire-light mı ona karar veremiyorum bu sefer
  • drug mesele değil diyorsan cold - fire - bow yap derim.cold pvp gibi durumlarda işe yarıyor. misal aç 100'ün snowu dayan kalenin surlarına vur babam vur xD biri rahatsızmı ediyor cold ımbue ile pıt pıt pıt :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moriquende

Sadece bilenlere sesleniyorum:

Force skillerinde karşı tarafın armor ve attack ını düşüren skiller var. Dikkatimi çeken onlar.

Şu an farm yapıyorum ve pure str bow, 110 pacheon 110 fire 110 force yapılandırmasını uygulamak istiyorum.

force zaten o skiller için açılır.level 110 da %80 stun da var o seride.ama cold açmadığın için defansında biraz sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerberuss blaze -- 8 Nisan 2010; 15:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

quote:

force zaten o skiller için açılır.level 110 da %80 stun da var o seride.ama cold açmadığın için defansında biraz sorun olabilir

Garment yerine protector giyilebilir?
  • quote:

force bow yapacaksan setini sağlam tutacaksın.
    cold bow yapacaksan silahını sağlam tutacaksın.
  • Aslında 110 Pacheon-110 Fire- 110 Cold daha mantıklı. PvP için..

Unique için cold yerine lightning açılabilir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.