Şimdi Ara

GLAVİECİ İCE Mİ LİGHTNİNG Mİ OLMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Glavie = Full str Fire olmalı 12 ye kadar light ( grass walk için) geri kalanını bufflar için ice olabilir ama force olarak fire
  • cold ol!
  • fire ol,2sinden biriyse,farm yapıcaksan cold ol yapmicaksan ligth ol(hızlı kosma fln ligthta farm yaplımazsa çok açamaz die) ama en iisi fire
    coldla adamları pek yatıramazsın,ama defansın ii olur
  • Arkadaşım full str glaviersen bence cold 80 lvl e gelince işe fazla yaramıyo bu rakibinin eşyalarından kaynaklanan bi neden bu yüzden kesinlikle fire olmalısın ama cold ve lighting de yan skiller olmalı çünkü hepsini kullanman gereken yerler olucaktır.Özellikle coldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ScS_

bazı örnekleri de var ama vermeyeyim örneğin

Kekstra mı ?

Hani bir karikatürist ustanın resminde vardı
  • Bkz. Kekstra nın glavie rehberi Bırakın bu işleri bir b*ktan çakmayan adamlar rehber açıyo peh peh...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmethector

ICE OL BE KARDEŞ.NEDEN DERSEN FULL STRDE OLURSAN EĞER KARŞINDAKİ SENİ BİRAZ ZOR YATIRIR ÇÜNKÜ HEP DONDURURSUN ADAMI ADAMDA SENİ GÖRÜNCE BIKMIŞTIR.SENİ GÖRDÜĞÜNDE GENEMİ SEN DER VE ARKASINA BAKMADAN KAÇAR YANİ THİEF HUNTER OLAYINDA!!

arkadaş senin taktiğini yapanlardan neler çektim bilemessin yinemi sen geldin ya hemen çıkarim yok yok geliyo KAAAAÇÇÇ!!ah öldüm
  • Glavie dediğin lighting olur bide force açarsın. Elinede shiled + bow aldınmıydı var mı senden kralı
  • eher lıght olursan hepsinden daha rahat lvl atlarsın çok rahat kasarsın daha fazla sp ve ex olur
  • fire ol bence ama 2 si arsında lighting
  • Arkadaşım hepsinin özelliği ayrıdır ateş büyüleri en fazla saldırı sağlayan büyülerdir.Buz dondurucu etki yaparak düşmanı etkisiz hale getirir.Elektrik ise birden çok canavarı yatırmak için kullanılır.Sen bunlardan hangisini istersen seç.Ben ateş büyüsünü kullanıyorum senin gibi full str glaive'm.Ama önerim buz kullan
    Bu arada
    Cold:buz
    Lightining:Elektrik
    Fire:ateş
  • bi b.ktan cakmayan adamlar neler yazmıs hey allahım hey arkadasım fire git sana en gerekli skill fire da phy buffları mag dfansları felan ama bu b,razda tercih meselesi ayrı bi konu ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OrionsGuard_

bi b.ktan cakmayan adamlar neler yazmıs hey allahım hey arkadasım fire git sana en gerekli skill fire da phy buffları mag dfansları felan ama bu b,razda tercih meselesi ayrı bi konu ;)

Arkadaşım çok biliyosan kendin yaz ama lütfen milleti rencide edicek sözler söyleme sen ananın karnında öğrenmedin heralde bunları.
  • ben 64 lwl glavie im fire en iyisi bana güwen
  • Arkadaşım bence en iiyisi fire...Fire'yi sana öneririm diğer skiller özel güçler için önmeli ama fire
  • ben glave vs elektiriim bence ii glavede 2 iki öldürüo elektirik nukesi veyaelektiriiin el yakmasıda 2 kisiyi birden yatırıo yani hem glave em elektirik tam bir cif kesici oluyo adam
  • en kötü el yakma cold ve en kötü nuke coldda diyolar hak veriyorum ama coldun bi avantajı var donduruyo o avantaj olmasaydı kesin fire la aynı oluyodu

ben intim cold nuke var sadece bide heuksal skillerim çok güsel oldu ama bi tanede str glavier var onuda lr yaptım lr tasiye etmem...
  • fire olcak tabiyki

cold diyen arkadaşlar yapsınlar dedikleri gibi 80 lvlda pvp yapsınlar . ozaman anlarlar .
  • cold süründürür
    fire öldürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coni Leş -- 8 Temmuz 2007; 11:34:45 >
  • KEKSTRANOOBYAPILANDIRMASI PEHHHHHHHH.....
    quote:

Orjinalden alıntı: _turgay_

cold full str glavier garment

YAW ŞİMDİ COLD DONDURUYOR TAMAM SANKİ SİLKROADDAKİ POTÇU DEDELER BUNUN İÇİN Bİ ŞEY YAPMAMIŞLAR ALIRIM ORDAN Bİ 50 TANE UNİVERSAL PİLL SONRA VER ALLAH VER COLD GLAVİEYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 7 Temmuz 2007; 11:37:09 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.