Şimdi Ara

GLAVİECİ İCE Mİ LİGHTNİNG Mİ OLMALI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

quote:

Orjinalden alıntı: _OrionsGuard_

bi b.ktan cakmayan adamlar neler yazmıs hey allahım hey arkadasım fire git sana en gerekli skill fire da phy buffları mag dfansları felan ama bu b,razda tercih meselesi ayrı bi konu ;)

Arkadaşım çok biliyosan kendin yaz ama lütfen milleti rencide edicek sözler söyleme sen ananın karnında öğrenmedin heralde bunları.

Kimse anasının karnında öğrenmedi elbette ama açılan kaçıncı topic bunlarla ilgili kaç kere döndü bu fire mi light mi ice mı konusu hala öğrenmediyseniz biz ne edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

quote:

Orjinalden alıntı: _OrionsGuard_

bi b.ktan cakmayan adamlar neler yazmıs hey allahım hey arkadasım fire git sana en gerekli skill fire da phy buffları mag dfansları felan ama bu b,razda tercih meselesi ayrı bi konu ;)

Arkadaşım çok biliyosan kendin yaz ama lütfen milleti rencide edicek sözler söyleme sen ananın karnında öğrenmedin heralde bunları.

Kimse anasının karnında öğrenmedi elbette ama açılan kaçıncı topic bunlarla ilgili kaç kere döndü bu fire mi light mi ice mı konusu hala öğrenmediyseniz biz ne edelim.

Sorun bu değil ben biliyorum ama milleti neden azarlıyoki babasının forumu değil kibar bir dille uyarması gerekir.

• Çok saçma sapan ve nerdeydinz dedircek sorular bu soru 9548422312 kere sorulduyada bu oyun kaç yıldır var hala anlamaadınmı neyin ne olucuğını

• arkadaşlar tekrar söylüorum cold glaive donduruo diosunuz ama takılarında freezing bilmemnesi ii olanlar varsa o cold bi işe yaramaz ayrıca karşındaki sword shieldsa hiç işe yaramaz sonra boşa zaman geçirmiş olursun kekstra gibi
  • fire oldum arkadaşlar sonra sp farm yapıp lightning e de vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatSauron -- 8 Temmuz 2007; 22:26:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSauron

fire oldum arkadaşlar sonra sp farm yapıp lightning e de vercem

ha şöle beni dinle
  • fire ol derim, ikisinden biri olsun illa diyorsan cold
  • firede ki attack hangisinde var ki tanıdıklarımın neredeyse hepsivfireci oldu bitek nukerci lightingci vardı buzcu tanıdığım yok
  • tabikide fire
  • Abi o nası bandır yaww
  • cold ol fire mire yalann ...

@TurkMANIA

YUH !
  • abicim bnce en iyi çarlardan birisi cold glavier full str dir. tabikide bnce.çunku bi nukercinin bu çarı yatırması çok zordur.mesela şoyle diyeyim bi glavie ull str adamı 20-25 k arası canı olur.ama ornegin bi nukercinin canı 7-9k arası deişir (80lw için)bu yuzden glavie bi crit vurdumu bide area ile çok rahat bi şekilde alır...
    tabi bide full str full str kapışması var blade ile glavie (full str) bnce bu karşılaşmayı kim crit vurursa ve mntık yoluyla alır bu kdar .
  • FİRE-COLD
  • fire ol derim ben ama illa bunlardan olcam dersen elektrik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.