Şimdi Ara

GLAVIER CHAR REHBERİ. RESİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
24.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heuksalın 3. kitabı hiç işe yaramıyor mu ben onu açtım upladım da

açsak olmaz mı kötü bi skill mi ??
  • cold da sadece en alttaki passive skillimi acalım ?
  • Ellerine saglık super olmus

oyuna yenı basladım
    forumları okudum
    ınt char kastım 32 de bıraktım
    1024 adsl olmasına ragmen(tek pc)
    lagta kalıp olmekten bıktıgım ıcın
    ayrıca ınt char yenı baslayanlar ıcın uygun degıl bence

simdi spear glave fire kasıyorum
    burayı rehber edınerek
    32 lv de bile sp sıkıntısı cektım farmsız kastıgım ıcın
    simdi
    lvl 16 9 farklı farm yapıyorum
    ne kadar sp yeterli olur sizce

farmla SP kasmak lvl kasmaktan daha zevkli :)
    hele orada bınlerle ıfade edılen SP olunca

oyuna baslayalı 3 hafta falan oldu ama sayenızde 1 senedır oynuyor gıbı
    bilgi sahıbı oldum
    yenıden elıne saglık
  • güzel sağoalsın nomad
  • Arkadaşlar ben aslında full str cold okcuyumda simdi sp yeterli miktarda var glaive de acıcam sonra bow skillerini yavas yavas dusurcem.

Simdi ben Sp calculatorden hesaplattım su skilleri:
    Heuksal Mastery 30

Wolf bite spear lvl 9
    Bloody fan storm lvl 8
    Dancing demon spear lvl 9
    Soul spear move lvl 9
    Ghost spear-Petal lvl 6
    Chain spear-Tiger lvl 4
    Cheolsam Force lvl3

+ Ben coldum ama fire gerekli oldugu icin
    Fire Mastery 30

fire el yakma
    River fire force lvl 9
    Extreme fire force lvl 3

TOPLAM GIDECEK SP: 4,703

arkadaşlar burada lüzumsuz skill varsa söylermisiniz?Boşuna sp harcamıyayım.
  • Glavie de Cold u Tercih etmezsek zararımızamı olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAIMOND_TR

Glavie de Cold u Tercih etmezsek zararımızamı olur?

Fire Glavie daha güzel emin olTabi bu benim fikrim..
  • Cold derken defans bufflarını
  • Bunları tek konuda toplamayı düşünüyor musun abi bütün build rehberlerini ? Çünkü bir süre sonra gözden kaybolacaklar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Bunları tek konuda toplamayı düşünüyor musun abi bütün build rehberlerini ? Çünkü bir süre sonra gözden kaybolacaklar .

BAşlangıç rehberi üst konusunda toplu halde var hepsi mai.
    Aslen bunları da orası için hazırlamıştım.
    Bu arada trigun bitince haber ver. Sana yeni bir seri önereyim.
  • Hmmm dün auto potu hazırladığını görünce bunları da yakın zamanda yaptın zannettim affola uzun zamandır siteye bakmıyordum normaldir :P açıkçası üst konuları hiç incelemedim :P
    Trigun bitti bitecek kirli ve eski görünümlü animelere her zaman bayılmışımdır bunu nasıl ıskalamışım hayret ben önermeyi şimdiden alayım akşama biter 2. sezon da

Not: O kediye acayip kıl oldum , sailor moonda ki kedilere de kıl olurdum neyse sinirlendim bak
  • beyler Fire Wall Series nin ılk skıll ı can mı verıyor
  • NOMAD PEKİ BREAK HAVEN ARROW NE İŞE YAIYOR SANKİ GLAVİE FIRLATMAYI BİRAZ DAHA UZAKTAN YAPIYOR AMA BİDE SANA ORAYIM DEDİM
  • Nomad bakarmısın sen glavie char rehepri dedin tamam güzel bi örnek de vermişin ama heuksaldaki lvl 5 lik skil açık sende neden geri çekmediğini sorabilirmiyim? ve gereksiz se sen de bu örneği bize sunuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: EEDU

Nomad bakarmısın sen glavie char rehepri dedin tamam güzel bi örnek de vermişin ama heuksaldaki lvl 5 lik skil açık sende neden geri çekmediğini sorabilirmiyim? ve gereksiz se sen de bu örneği bize sunuyorsun

Ona verdiğin SP o kadar az ki geri çekmekle uğraşmak daha büyük dert. Ayrıca ilk lvllerde başka skill yok onun açılmasında bir zarar yok yani.
  • Kardeş sen az sp geri çekilmesi gereksiz diyorsun da gereksiz skiller senin attacını düşürüyor bunu da biliyordun değilmi ?
  • Bence glavie için cold gereksiz.Ben şöyle gidicem bakalım nasıl olacak
    Heuksal 80
    Fire 80
    Light 60
    Force 50
    Pachenon 30
    Garment yerine Protector giyerek phy def açığını azaltabilirim.İYİ bir char olur inş.
    iyi mi sizce bu yapılandırma?eleştirilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 23 Haziran 2007; 18:46:20 >
  • Kardeş kötü bence yapma sadece bence değil bence herkezce kötü :) sana davsiyem cold u da aç ama 2 skilini aç cold un bi en alltaki pasif i sana iyi attack veriri bi de 2. kitabı maxla o zaten int str farketmez her char için önemli bir buff ve tavsiyem de garment giymendir yoksa full int charlardan dayak yersin şimdi sen garment giyersem de str lerden dayak yerim diyeceksin ama dediğim gibi cold ın 2. kitabunu mazlarsan bu olasılık da azalacaktır
  • Cold pasifi atak vermezki.Şu anda iyiki force u açmışım diyorum pasifi fln çok işime yarıyor force un.Diğerleri klasik zaten.

• bu skilleri hiç kullanamıcaz veya elimize bow alacaz ama ben hiç kafasının tepesinde kuş olan bi glavieci görmedim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.