Şimdi Ara

GLAVIER CHAR REHBERİ. RESİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
24.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Heuksal 80
    Fire 80
    Light 40/60/80 40 tan sonrası farm dan sonra.
    Cold 60 Farmdan sonra.

Alternatif bir build olarak COLD u silebilir ve yerine

"PACHEON 60 lvl
    Hawk training series: White hawk max - Blue hawk max
    Mind Concentration Series (Passive) max
    Break Heaven Arrow Series max" yapabilirsiniz.

Glavie skileri

Annihilating Blade Series
    Wolf bite spear 1. kitap max. Ana skillerimiz açılana ve gelişene kadar PvE için kullanıyoruz.

Fanning Spear Series
    1 ve 3. kitap maxlanacak. Ama farmdan sonra. Yani 65 ten sonra. Bunlar pvp buff larıdır.

Heuksal Spear Series
    Son skill 76 da açılıyor ve dull (yavaşlatma ) yapıyor. Pvp de etkili. Ama şart değil. Açılmasını tavsiye ediyorum.

Soul Departs Spear Series
    Soul spear-Move
    Soul spear-Truth
    Soul spear-Soul
    Soul spear-Emperor
    Glavie yi glavie yapan skill kitapları. Full max.

Ghost Spear Attack Series
    Ghost spear-Petal
    Ghost spear-Prince
    Ghost spear-Mars
    Glavie yi glavie yapan skill kitaplarının ikincisi. Full max.

Chain Spear Attack Series
    Combo serileri. 2 ye ayrılır. Pluto ve dragon olarak. Biri 4 lü biri 6 lı combo.
    Farm bitince açar, göz zevki yaşarsın. Aciliyeti yok. PvP de işe yaramaz. Sadece kasmak için.

Flying Dragon Spear Series
    Flying dragon-Flow
    Flying dragon-Fly
    Flying dragon-Bilmembişe
    Mızrak fırlatma. PvE açılış skili. Etkili. Full max üç kitap da.

Cheolsam Force Series (Passive)
    Full max.

Not: Not: BiHeuksal tabındaki 32 numaralı skill kitapları eskiden kullanışsızdı. Ben bu resimleri çektiğimde hiçbir işe yaramayan, size hareket imkanı vermeyen gereksiz skillerdi. Ama sonra bir update ile joymax bunlar değiştirdi ve işlevsel bir hale getirdi. Yani resimde açık görülmesede heuksal 2 numaralı skill tabı (fanning spear ) full max.

FİRE SKİLERİ

Fire Force Series: Max

Fire Shield Series: Elinizde kalkan varken basabilirsiniz bu buff u. Donma yanma, azma, aşerme etkilerini azaltır. Önemli bir buff. Ama ben kalkan takıp bunu basıp sonra glavie takamam üşenirim derseniz bırakın. Ama ben maxlayın derim.

Flame Body Series: max. Fiziksel vuruşunuzu arttırır. Çook önemli.

Fire Protection Series: Nukerlere karşı extra koruma. Magical defans artırır. Max.

Fire Wall Series: Küllüm gereksiz.

Flame Wave Series: Sadece nukerler için. Size gelmez.

Combussion Series. Eu charların görünmeme ve gizlenme olayından sizi korur. Açmayan çok sopa yer rogue ve wizard lardan. Full max.

Flame Devil Force Series (Passive): Phy damage artırır. Max.

COLD SKİLLERİ

Cold Force Series: Biz fire imbue tercih ettik. O yüzden dokunmayın.

Frost Guard Series: Phy defans buff u max. 3. Kitabı mazlayıp bırakmak yeterli. Lvl 64 te.

Cold Wave Attack Series: Rakibi dondurmaya yarar. Gereksiz.

Frost Wall Series: Phy kalkan verir. İçinde kıpraşılmaz. Gereksiz. Bi de geç çıkıp çabuk dağılıyor. Sallayın gitsin.

Frost Nova Series: Rakibi dondurmaya yarar. 2. kitap area vurur. Gereksiz.

Snow Storm Series: Cold nuke. İntçi adamın skili. Size gelmez.

Snow Shield. Aldığınız damage nin bir miktarını ( %20 - %50 skill leveline göre ) mana dan düşer. Pvp de karşınızdaki int char açınca bu skill bitene kadar (120 sn ) onu kesemiyorsunuz, siz de açın ki skill bitene kadar o da sizi kesemesin. Skilin cooldown u (yeniden dolma süresi ) 60 sn. Bu skill açıkken çok damage yerseniz skill vuracak mananız kalmaz. Ama karşınızdaki int charla aynı zamanda biterse, sonrasında siz de show time dersiniz.

Cold Armor Series (Passive): Phy defans verir. Max.

LİGHT SKİLLERİ

Level 40 yapın. İsterseniz farmdan sonra 60/69 a maxlayabilirsiniz. (Dileyen hızlı koşma maxlanana kadar açabilir. 65 mi 66 mı neydi. Açılacak skiler gene aynı. Uplarsınız) Açılması gereken skileri yazıyorum sadece.

Piercing Force Series: 1 ve 2. kitap max. Magical damage artırır.

Wind Walk Series: 10 lvl yapıyoruz. İkinci kitap olan phantom u da 3 lvl yapıyoruz. Hızlı koşmaya ve ışınlanmaya yarar. Şart bi skill. Farmdan sonra max.

Concentration Series: Birinci kitap max. Farmdan sonra full max

Heaven's Force Series (Passive): 4 lvl yapıyoruz. Farmdan sonra full max

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yav bunun altına yazmaya vaktim olmadı rehber üst konusu için çalışma yapıyorum lütfen gereksiz yorumlar yapmayın diye.
    Forum zabıtaları damlamış hemen.
    Gereksiz mesajları sildim.
    Ama sorusu olan sorsun tabe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 10 Nisan 2007; 16:13:57 >
  • güzel mesaj teşekkürler,

pocheondaki kuşun 2 altındaki parlatma skili ne kazandırıyor hep merak etmişimdir?
  • fıre skill indeki 2.kitap neden acılıyor sebebinedir.
  • @shadowboys O menzil arttırma skili. Mızrak fırlatmanın menzilini arttırıyor.
    @erden1978 O da yanma, donma, azma, aşerme etkilerini kaldırıyor. Aline shield alır bu buff u basar sonra da glavieni alır işine bakarsın. O buff açık değilse %100 donma korunman olmaz.
  • Oyunu bilen adamın hali başka oluyor.Teşekkürler Nomad

Birde şuna bakın http://forum.donanimhaber.com/m_12565574/mpage_1/key_extraloob/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Oyunu bilen adamın hali başka oluyor.Teşekkürler Nomad

Birde şuna bakın http://forum.donanimhaber.com/m_12565574/mpage_1/key_extraloob/tm.htm

bu bi ara nomadın fıstık gibi charınada bilip bilmeden laf atıyodu:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    16 yıl önce açıldı
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Nømad
    Bu iyi oldu.Geçen hafta bir tartışma konusu olmuştu.Bowun mesafesi mızrak içinde geçerlimi diye.Bu mümkün anladığım kadarı ile.Benim yapılandırmaya çok yakın.Ama ben spaer kullandığım için herhalde vazgeçmeyeceğim coldun koruma kalkanından.Ama görünen o ki bowada vereceğiz.
  • ben glaiverim.fire skilyle kullanıorm glaiveyi.mesela bi adam şey yapmış, blader ama okçunun bi tek hawk skilni açmış tepesinde kuşuyla blade kullanıodubunun bi yanetkisi falan warmı?sanki öyle bişiler duymuştum ama tam hatırlamıyorum
  • Olmamış, olamamış.. "Extra'nın Glavie Rehberi" dururken mutluluğu başka guide'larda aramayın.

ahhahah hatta puhahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shenasi -- 12 Nisan 2007; 21:51:02 >
  • benimde okçu bi charım var 46 lvl 2 kuşu herkes açma diyor neden 2 kuş saldırma özelliği var mavi kuştan çok daha iyi bence mavi kuşun sadece attack ratingini artırdığını biliyorum
  • şimdi bu tabloya bakarak glaiver olsak bile okçu skillerinden kuşu we mesafe uzatma skillerini açabilir miyiz ? olumsuz bi etkisi olmaz dimi
  • Niye olsun ki?Hem mesafen artar hen attack ratingin
  • ok hersey tamam hadi cold yerine pancheon actın diyelim ama neden glavie de combo acar ki bi insan combo karsı tarafın enerjisini azaltmıyo bile...6 kere azar azar vurac agına soul serisini ac 1 kere de vur ki adam pot basamasın o arada...
  • Bu rehber çok işime yaradı bu şekilde bir Glavier kasmaya çalışıyorum (emekler için çok teşekkürler) Bir sorum olacaktı. Neden Heuksal 3. Skill açılmıyor? Ben tam olarak güçleri bilmiyorum açıkçası genelde %lere bakarak seçim yapmaya çalışıyorum ama fena bir skill olarak gözükmedi o yüzden soruyorum. Birde Fire 2. Skill neden açılıyor? Saldırmadan shield alıp bastıktan sonra tekrar Glavie kullanmak için mi?
    Bir soru daha sorayım tam olarak bu konuya bağlı olmasa da; Glavie ve Spear aynı Skill özelliği olan Heuksal kullanıyor peki ben kafama göre elimdeki Glavie yerine Spear koyabilir miyim ve fark ne olur? Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler...
  • Spear ın physc atagı dusuktur glavıe nın kı yuksektır spear kullanırsan glavıe ye gore dusuk vurursun benzer ozellıkteseler eger
  • Manisalı45 Teşekkür ederim. Diğer sorularıma cevap verebilecek olan var mı?
  • Güncellendi.
  • Full str glavie fire char için hangi kıyafeti giymem doğru olur?

A)Garment
    B)Armor
    C)Protector
  • quote:

Orjinalden alıntı: M4nific3nt

Full str glavie fire char için hangi kıyafeti giymem doğru olur?

A)Garment
    B)Armor
    C)Protector

Garment.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.