Şimdi Ara

Global Agenda (Artık ÜCRETSİZ!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
16.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bayadır oynamıyodum bi bakayım dedim girmedi bunu düzeltmiyeceklermi hep böylemi kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redhard -- 26 Ekim 2010; 1:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redhard

oyunu bayadır oynamıyodum bi bakayım dedim girmedi bunu düzeltmiyeceklermi hep böylemi kalacak

Bu oyunla alakalı değil bizimle alakalı steamden global agendanın üye listesine bak global agenda oynuyor yazılarını görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn92

quote:

Orijinalden alıntı: Redhard

oyunu bayadır oynamıyodum bi bakayım dedim girmedi bunu düzeltmiyeceklermi hep böylemi kalacak

Bu oyunla alakalı değil bizimle alakalı steamden global agendanın üye listesine bak global agenda oynuyor yazılarını görebilirsin.

nasıl bizimle alakalı anlamadım bide bu sorunu tekrar silip yüklesem cozülürmü niye böle bir hata veriyo ki yardım edersen sevinirim simdiden tesekkürler
  • Sanırım üstteki mesajları okumamıssın bende o hatayı düzeltebilmek için uğraşıyorum ama bakan yok son umudum kontrolsüz arkadaşımız onu bekliyorum.
  • quote:

Sanırım üstteki mesajları okumamıssın bende o hatayı düzeltebilmek için uğraşıyorum ama bakan yok son umudum kontrolsüz arkadaşımız onu bekliyorum.

okudum ama belki bulmusunuzdur diye sordum üsteki söylen cözümü yapamadım
  • quote:

Sanırım üstteki mesajları okumamıssın bende o hatayı düzeltebilmek için uğraşıyorum ama bakan yok son umudum kontrolsüz arkadaşımız onu bekliyorum.

Daha yeni gördüm direk oyuna daldığım için girmiyordum neyse anlatayım:
    1.Steamın Yuklu olduğu klasore giriorsun ordan (E:\steam\steamapps\common\global agenda live\Binaries) giriorsun.
    2.GlobalAgenda exesini bul ve sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de.
    3.Masaüstüne oluşturduğun kısayalo sağ tıkla özellikler de.
    4.HEDEF yazan yerdeki yazının sonuna -host=inapatl.globalagendagame.com -seekfreeloading -tcp=300 -LANG=English yapıştır.
    5.Yapıştırdğında şoyle yaması lazım
    "X:\Steam\steamapps\common\global agenda live\Binaries\GlobalAgenda.exe" -host=inapatl.globalagendagame.com -seekfreeloading -tcp=300 -LANG=English

X yazan yer steamın kurlu oldugu yer.Umarım yardımcı olmuşumdur çozemessen takıldıgın yeri de.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsüz

quote:

1.Steamın Yuklu olduğu klasore giriorsun ordan (E:\steam\steamapps\common\global agenda live\Binaries) giriorsun.
    4.HEDEF yazan yerdeki yazının sonuna -host=inapatl.globalagendagame.com -seekfreeloading -tcp=300 -LANG=English yapıştır.
    "X:\Steam\steamapps\common\global agenda live\Binaries\GlobalAgenda.exe" -host=inapatl.globalagendagame.com -seekfreeloading -tcp=300 -LANG=English

X yazan yer steamın kurlu oldugu yer.Umarım yardımcı olmuşumdur çozemessen takıldıgın yeri de.

Kontrolsüz adamımsın ya çok teşekkürler.

• Crediyi tokene çevirme gibi bir olay varmı?
  • Teh bi deneyim dedim Steam den çekiyorum Launcher Çalışmayı durdurdu msj i big download dan trial client i çektim ayni hata forumlarına baktim mini launcher var onu deniyorum ayni support da bir sürü insan bunun la ilgili birşey ler yazmış ama adamlar tin :) alacak arkadaşlar en azından client i çalışıp çalışmadığına baktınkdan sonra almayi düşünsünler support çok zayıf :S
  • Ben oyunun trial versiyonunu indirmiştim şimdi oyunu almayı düşünüyorum eğer alırsam trial client ile oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Ben oyunun trial versiyonunu indirmiştim şimdi oyunu almayı düşünüyorum eğer alırsam trial client ile oynayabilirmiyim?

Sanırım evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Ben oyunun trial versiyonunu indirmiştim şimdi oyunu almayı düşünüyorum eğer alırsam trial client ile oynayabilirmiyim?

Sanırım evet.

Çok teşekkürler.
  • Google'da baktım ama sonuç alamadım,Türkçe rehberi yokmudur oyunun acaba?
  • quote:

Google'da baktım ama sonuç alamadım,Türkçe rehberi yokmudur oyunun acaba?

Aslında rehberlik bir iş yok. Bildiğimiz FPS oyunlarından farkı yok. Yani bu 4 sınıf var. İtemini shoptan alıyorsun. Bazı şeyler var onları craftlaman lazım craftlamak için düşen malzemeler için co-op moduna girmen lazım. Zor bir oyun değil yani demek istediğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Aslında rehberlik bir iş yok. Bildiğimiz FPS oyunlarından farkı yok. Yani bu 4 sınıf var. İtemini shoptan alıyorsun. Bazı şeyler var onları craftlaman lazım craftlamak için düşen malzemeler için co-op moduna girmen lazım. Zor bir oyun değil yani demek istediğim.

Anladım... Rehber aramamın sebebi bu tip cevapları bulmaktı zaten özetlemişsin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsüz

quote:

Teşekkür ederim sayende bende sorunu çözdüm.
    Bu oyunu ülkemizde satan bir firma var mı? Steam dan almak zorundamıyız.

• Ülke içi satan yok sanırım ama kutulu versiyon istiyorsan amazonda satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Ülke içi satan yok sanırım ama kutulu versiyon istiyorsan amazonda satılıyor.

Aynen öyle kutulu istiyorum 10 gb yüklemekle uğraşmak istemiyorum.Yakın zamanda da format atacağım anlaşılan kutulu bulamıyacaz.
  • Oynayan yokmu forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisemih

quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Ülke içi satan yok sanırım ama kutulu versiyon istiyorsan amazonda satılıyor.

Aynen öyle kutulu istiyorum 10 gb yüklemekle uğraşmak istemiyorum.Yakın zamanda da format atacağım anlaşılan kutulu bulamıyacaz.

Ne farkı var? Yükledikten sonra backup yap istediğin zaman DVD'den kur.

@Parqual
    Biri daha vardı da fazla girmiyor foruma. Ben ara sıra sıkıldıkça oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.