Şimdi Ara

Global Agenda (Artık ÜCRETSİZ!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

Arkadaşlar çok berbat bir olay başıma geldi. Steami yükledikten sonra tüm tıklamalarıma rağmen açamadım. Steam forumlarına girdim ve bir çözüm buldum fakat biraz uzun bir yol. yaklaşık 15dk sürüyor.Halletikten sorna steam açıldı. Oyuna girdim lvl 10 a kadar geldim çok beyendim çok hoşuma gitti. Burada "Believeme" arkadaşımızdan aldığım indirim kuponuyla oyunu store dan aldım. Biraz daha oynayıp çıktım ( bunlar cumartesi oluyor ). Pazar günü açtım bilgisayarı tıkladım steame açılmıyor " aha aynı problem " dedim. Baştan aynı işlemleri yaptım 20dkk gibi bir süre daha geçti ( regleri silme ve 10gblık oyunu 2 kere taşıdığımız için bu süreç uzuyor ). Oyuna girdim biraz takıldım elektrik gitti geldi. Bilgisayarı açtım ve steam yine çalışmıyor.

Steamin çalışmadığı başka bilgisayarlar varmı? Nasıl bir yöntem buldunuz? okadar parada boşa gitti oyunu aldım oynayamıyorum. Hani steam olmasa oyun açılcak. Steam olmadan oyunu açmanın yolu varmı?

*:\Steam\steamapps\common'u yedekleyip Steam'i farklı bir sürücüye kurmayı dene. Kurulduktan sonra bu klasörü tekrar Steam'e at.(oyunun kurulu olduğu klasör bu) Belki onla ilgili olabilir.

Akşam işten çıkınca bir deniyeyim. Değişik bir çözüm. Umarım işe yarar

• BelieveMe arkadaşımız sayesinde sorunum çözüldü steamdeki deneyimsizliğime verin çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn92 -- 23 Ağustos 2010; 20:40:20 >
  • Arkadaşlar ben oyunun full versiyonunu indirdim ama hala 15 lvlde kaldım exp vermiyor üyeliği aktifleştirmem falanmı gerekiyor?Yoksa daha önceden açtığım adamlarla oynayamazmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn92 -- 25 Ağustos 2010; 7:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn92

Arkadaşlar ben oyunun full versiyonunu indirdim ama hala 15 lvlde kaldım exp vermiyor üyeliği aktifleştirmem falanmı gerekiyor?Yoksa daha önceden açtığım adamlarla oynayamazmıyım?

Key ile sitesiden aktifleştireceksin.
  • 3-5 sefer üst üste deneyince oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn92 -- 25 Ağustos 2010; 8:33:19 >
  • Arkadaşlar anlatın kim hangi class kullanıyor kaç lvl tavsiyeye ihtiyacım var neler yapılmalı ben recon kullanıyorum şimdilik ilerde birde robotic açıcam.
  • <----------------------"Medic"
  • Adımı yazmayı unutmuşum adım zamielxx.Birde şu yuriden aldığımız görevi nasıl yapıyoruz bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn92 -- 26 Ağustos 2010; 19:38:53 >
  • Arkadaşlar oyunu alan imzamdaki Steam ID'sini eklesinler. Kesinlikle harika oyun can sıkıntısına bire bir. Ne zaman girsem en az 2 saat oynatıyor kendini.
  • Arkadaşlar arena usulumu savastigniz bolgeler, yoksa open map mi? bugun trail oynayıp begenirsem satın almak istiyrum... Beni 5-6 ay SWtOR çıkana kadar uzmeyecek bir oyunla haşır neşir olmak istedigimden Global Agenta nın üstünde durdum...

şimdiden saolun beyler...
  • Oyunu Oynayan arkadaşlar varsa, oyun içinde irtibata geçmek isterim

nick; DarthBlade
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxMorKedixX

Arkadaşlar arena usulumu savastigniz bolgeler, yoksa open map mi? bugun trail oynayıp begenirsem satın almak istiyrum... Beni 5-6 ay SWtOR çıkana kadar uzmeyecek bir oyunla haşır neşir olmak istedigimden Global Agenta nın üstünde durdum...

şimdiden saolun beyler...

Sanırım almışsın ama söyleyeyim. Arena usulü ama gerçekten bayağı büyük bir alan var.

----

Ayrıca oyun All Points Bulletin kapandı diye bir promosyon başlatmış. Oyunun sitesinden satın alırken "LongLiveShooterMMOs" promosyon kodunu yazarsanız oyun $21'a denk geliyor.

• Arkadaşlar oyunu açmaya çalışıyorum ama windows hata veriyor oyun açılmıyor forumlara baktım ama pek çözemedim yardım edebilirmisiniz?Oyunu aldım 1 hafta sonra patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn92 -- 17 Ekim 2010; 20:45:55 >
  • Genel ve yaygın bir hata,birkaç güne düzeltirler sanırım.
  • Sanmıyor şuanda oyunu oynabilenler var.
  • http://forum.globalagendagame.com/phpbb/viewtopic.php?f=149&t=14829&st=0&sk=t&sd=a böyle bir başlık buldum ama sadece bu 1.Downloadhttp://connect.creativelabs.com/openal/ ... alinst.zip

2. Install the oalinst.exe

3. go in C:\Windows\System32 and copy OpenAL32.dll and opengl32.dll

4. Replace the two .dll from your C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\global agenda live\Binaries with the two .dll from that zip.
    kısmını deneyebildim diyerlerinden birşey anlamadım.

• Yokmumuya bu oyunu başka oynayamayan
  • Steam üzerinden oyuna girilmiyordu bazı kisilerde hata veriordu onun çözümü bende bu çözüm sayesinde oynuyordum :)
  • Çok teşekkür ederimde bende orda yazanın ne olduğunu çözemiyorum biliyorsan ö.mden anlatırmısın?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.