Şimdi Ara

Global Agenda (Artık ÜCRETSİZ!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
16.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NSA

arkadaslar almaya deger m i oyun nasil

Zevkli oyun fakat şimdiki fiyatı vermezdim ben. İndirime girmesini bekle bence.
  • Sandstorm Phase II Yarın!

Yenilikler;

The Sonoran Desert Open Zone
    10-Player Defense Raids
    Consumable Weapons
    New Co-Op PvE Missions
    and much more...

Valla bu oyunun en azından bir trialini denemelisiniz.(Gerçi duyduğuma göre trial sorun veriyormuş.)
    B2P olduktan sonra bir de Sandstorm patchiyle bu oyun patlama yapar.

“Global Agenda's Sandstorm game update is one of the most hotly anticipated MMO events of the summer” – MMORPG.com
    Doğru demişler valla Sandstorm bomba gibi geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Temmuz 2010; 3:26:42 >
  • Açıkçası bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama P2P seçeneğinin kalkması beni düşündürdü,oynayan kişi sayısı az mı,serverlar boş mu,oyunun 1 yıl sonrası için geleceği var mı (gerçi 10 defa bırakırım oyunu o zamana kadar ama ) ve neden P2P seçeneği kalktı,bilen birisi bilgi verebilirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 22 Temmuz 2010; 20:51:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Açıkçası bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama P2P seçeneğinin kalkması beni düşündürdü,oynayan kişi sayısı az mı,serverlar boş mu,oyunun 1 yıl sonrası için geleceği var mı (gerçi 10 defa bırakırım oyunu o zamana kadar ama ) ve neden P2P seçeneği kalktı,bilen birisi bigfi verebilirse iyi olur.

Aylık ödeme yapan neredeyse yok denecek kadar azdı. Yapanlar da büyük Agency(Guild) üyeleriydi. Onlar da zaten AvA için ödeme yapıyolardı galiba.
    Oyun hâla dolu. Gecenin 4'ünde bile bir queue girdiğinizde 1 dakika sonra maç buluyor size.

Bu arada yeni farkettim oyun için hiç bir resim, video koymamışım. Hemen düzenliyorum ilk mesajı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Temmuz 2010; 19:59:49 >

• Update gelmiş, 3.8GB boyutuyla

Yenilikler:http://store.steampowered.com/news/4110/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Temmuz 2010; 20:23:57 >
  • Hızlı cevap için teşekkürler,denemeye değer gözüküyor.

Hazır resim ekleniyorken bende bir tane ekleyeyim
     Global Agenda (Artık ÜCRETSİZ!)
  • Eğer yanlış okumadıysam Sand Storm tarzı Phaseler bundan sonra paralı olacakmış ek paket misali..
  • quote:

Eğer yanlış okumadıysam Sand Storm tarzı Phaseler bundan sonra paralı olacakmış ek paket misali..

Öyle birşey duymadım.
  • Oyunun kendi sitesinden alıntı ''Future content updates will be delivered via optional paid expansions. The first major expansion, Sandstorm, will be included for free to the entire Global Agenda community.''
    Yanlış çevirmişte olabilirim tabi.

Paralıda olsa ek pakete hayır demem
  • quote:

Oyunun kendi sitesinden alıntı ''Future content updates will be delivered via optional paid expansions. The first major expansion, Sandstorm, will be included for free to the entire Global Agenda community.''
    Yanlış çevirmişte olabilirim tabi.

Paralıda olsa ek pakete hayır demem

Ya Sandstorm'dan sonra o kadar büyük yenilik getirceklerini sanmam. Yani olsa da olur olmasa da olur yenilikler getirilir galiba. Getirirlerse de alırız nolcak.. Fiyatının da WoW ek paketleri gibi pahalı olacağını sanmam.

Ekleme: Phase II'den sonra bayağı bir lag geldi. Düzeltirler birkaç güne inşallah..
    Ekleme 2: Düzeltilmiş bile lag sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 23 Temmuz 2010; 16:49:32 >

• Phase II geldiği günden beri Free Trial yoğunluktan dolayı kapanmıştı. Tekrardan açmışlar. Özelliklerde değişme yok.
    Phase II'de 1-15 Lv. haritası geldi. Görevlerden gelen exp gram etkilemiyor benim karakteri Sandstorm haritasını beklemeye devam.
  • Mail geldi yine gecenin bir köründe, Sandstorm Phase III diye beklerken gelen şey;

Bence kaçırmamalısınız. Konunun fazla aktif olmadığına bakmayın oyunda yeterli seviyede oyuncu var. Sürekli yenileniyor.
  • P2P seçeneği kalktımı oyunda yoksa haala varmı? B2P olarak alabilirim oyunu. Ayrıca satış sadece internet üzerindenmi yapılıor(steam vb.) yoksa mağazalarda DVD lerini bulabilirmiyiz?
  • P2P seçeneği tamamen kalktı. Türkiye'de sadece dijital olarak satılıyor oyun.

Bu arada Free Trial sınırlamaları;
  • Teşekkürler sanırım aldığım zaman steam den alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Teşekkürler sanırım aldığım zaman steam den alıcam.

Oyunu zaten Steam'e ekleyebiliyoruz diye biliyorum.
    Steam'de 39.99$ Global agenda Store'da 29.99$.
  • İndirim Steam'e de yansımış. 29,99$'dan satılıyor şuan.
  • Eğer oynayacak kişi ve sürekli benle iletişimde olabilecek kişi olursa gelebilirim.
  • Arkadaşlar oyunun %25 indirimi devam ediyor. Ancak daha önceden üye olanlara bir de arkadaşları için kupon yollamışlar + %15 indirim de oradan geliyor, sanırım 20$'a falan düşüyor fiyatı.
    Kupon isteyen varsa yollayabilirim. 5 adet kupon bulunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.