Selamlar. Yıllar öncesinden Midgard serverında oynuyordum. 2-3 yıl ara verdikten sonra bir bakayım dedim. DW Char aynen duruyor. Item lar duruyor. Büyülerin hiç birisi yok. Evil Spirit dahi yok. Midgard da oynayan arkadaş var mı? Bu büyüler gitti mi?
Asgardda oynuyorum ama büyüler gitmiş olabilir. Basic büyüleri npcden al git zaten çok kolay düşüyor evilsprit olsun diğerleri olsun. lvlin kaç ?
deadlords
kullanıcısına yanıt
480 küsür... Nerdeki NPC den alabiliyorduk?
Lorencia ve deviastaki npclerde ilk bir kaç büyü var sonra dungeonda ve atlansdan evilsprit düşüyor droplara bakabilirsin her mapin nerden ne düşüyor diye.
quote:
Orijinalden alıntı: deadlords
Lorencia ve deviastaki npclerde ilk bir kaç büyü var sonra dungeonda ve atlansdan evilsprit düşüyor droplara bakabilirsin her mapin nerden ne düşüyor diye.
Uğraşamam şimdi. 5b ye bütün skilleri aldım. :) Bu bot olayı devam ediyor mu oyunda? HAtırlayamadım da nasıl yaptığımızı?
ozgboy
kullanıcısına yanıt
Evet bot olayı devam ediyor artık kendi içinde botu var helper diye. Oyundaki skilleri item toplama olayını tamir işini herşeyi kendi yapıyor artık çokda basit bir kullanımı var.