Şimdi Ara

GLOBAL MU ONLINE Midgard Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yıllar öncesinden Midgard serverında oynuyordum. 2-3 yıl ara verdikten sonra bir bakayım dedim. DW Char aynen duruyor. Item lar duruyor. Büyülerin hiç birisi yok. Evil Spirit dahi yok. Midgard da oynayan arkadaş var mı? Bu büyüler gitti mi?

• Asgardda oynuyorum ama büyüler gitmiş olabilir. Basic büyüleri npcden al git zaten çok kolay düşüyor evilsprit olsun diğerleri olsun. lvlin kaç ?
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    480 küsür... Nerdeki NPC den alabiliyorduk?
  • Lorencia ve deviastaki npclerde ilk bir kaç büyü var sonra dungeonda ve atlansdan evilsprit düşüyor droplara bakabilirsin her mapin nerden ne düşüyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

Lorencia ve deviastaki npclerde ilk bir kaç büyü var sonra dungeonda ve atlansdan evilsprit düşüyor droplara bakabilirsin her mapin nerden ne düşüyor diye.

Uğraşamam şimdi. 5b ye bütün skilleri aldım. :) Bu bot olayı devam ediyor mu oyunda? HAtırlayamadım da nasıl yaptığımızı?
  • ozgboy kullanıcısına yanıt
    Evet bot olayı devam ediyor artık kendi içinde botu var helper diye. Oyundaki skilleri item toplama olayını tamir işini herşeyi kendi yapıyor artık çokda basit bir kullanımı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Webzen Mu online Türkiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.