Merhaba arkadaşlar ben Valhalla serverinde oynuyorum 120 levelim yada olurum bugün işte siteden baktım ınbox içinde birsürü hediye item gelmiş oyun içinden almam isteniyor ama oyun içinden web mağazaya giremiyorum "X" e bastığımde failded reconnect gibi birşey diyor nedir bunun çözüm yolu? Bana oyun içi ulaşmak isterseniz nick:Turk1shBoy tek başıma oynuyorum oyunu hiç arkadaşım yok yardımcı olursanız arkadaşlık edersek çok iyi olur. iyi formlar.
sELAM. Oyun içinde selam gönderdim. Bak oyunda kasarken x e basarsan acamazsın ya elvelend ya noria lorencia gibi duragan olduğun yerlerde acabilirsin.
kasama konusunda da yardımcı olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: KKııZZııLL
sELAM. Oyun içinde selam gönderdim. Bak oyunda kasarken x e basarsan acamazsın ya elvelend ya noria lorencia gibi duragan olduğun yerlerde acabilirsin.
kasama konusunda da yardımcı olurum.
Sağol kardeşim de benim problemim işte o dediğin mekanın içinde de açamıyorum Lorencia, Elbeland, Noria şehir içindede açılmıyor. İlk önce acayip uzun bir mesaj geliyor kod falan sonra bir daha girmeye çalıştığımda çık tekrar gir diyor. Sağolasın bu arada Türkler en çok hangi serverdalar Valhalla durumu nasıl pek insan yok gibi helheim e göre sanırım helheim de daha çok türk var ben bu oyunu yanlız oynayamam çünkü hep prevate serverda oynadım oda tee 5-6 sene önce belkide daha fazla pek bir bilgim yok türkçe rehber de yok :)
Beyler şimdi bu sorunu hallettim, diğer bir sorun var 30 günlük premium bilet var onu alamıyorum "error2" "unkdown error" diyor bir yardım. Helheim e geçtim daha çok oyuncu var diye ulaşmak isteyenler Nick:cCcTurk1sh