Helheim de kimse var mı millet 200 level oldum hiç türk görmedim. Server: Helheim Nick : cCcTurk1sh İsmim : Mustafa
ne kadar zamanda 200 lvl oldun
Arkadaşlar bende tekrar mu online oynamaya geri döndüm şuan eski hesabımdan giriş yapıyorum. Hangi serverda olduğumu daha sonra burda tekrar yazacağım.
Valhallada oynuyorum. bayağı da ilerledim. 400 lvl olduktan sonra isteyeni kasabilirim.
beyler oyuna yeni baslicamda bence en kalabalık olan midgardda baslıyımmı sizce? ve oyunun ilersi zevklimi 400 olduktan sonra eğlenceli neler yapabiliyoruz oyunnun suanki durumuyla ilgili bilgisi olanlar biraz anlatabilirmi şöle yaparsın su eventi katılırsın su savasa katılırsın filan diye tşkler...
Valhallada oynuyorum beklerim.
Vallhalla'da sm oynuyorum 140 a yaklaştım sayılır da oyun aşırı sıkıcı ve zor yahu bunu daha zevkli hale nasıl getiricem :(
quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
Vallhalla'da sm oynuyorum 140 a yaklaştım sayılır da oyun aşırı sıkıcı ve zor yahu bunu daha zevkli hale nasıl getiricem :(
Şu an oyunda mısın?
Şuan oyundayım
ÇARININ ADI NE
helheim delil nick im
konu hortlamış
yeni konu açmiyim dedim bu arada lwl 118
titans serverindeyim 506 LVL im.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme