Şimdi Ara

Global MU Online VALHALLA, MIDGARD, HELHEIM Serverlarındaki Türk Oyuncular LİSTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde Global Mu Online oyuncularında artış söz konusu. DH üyeleri bu başlık altında oyun içindeki "nicklerini" "isimlerini" ve hangi serverda olduklarını yazarlar ise, oyunda buluşma olasılığımızı arttırmış oluruz.
    --------------------------------------------------------------

VALHALLA

NICK - ISIM - SERVER

Mehmet - KULTIGIN - VALHALLA
    Veyesel - TrRabbiT - VALHALLA

MIDGARD

NICK - ISIM - SERVER
    0MER - ÖMER - MIDGARD
    Pinkerton - Kaan - MIDGARD
    ToRNaDoTR - Halil - MIDGARD
    GuN3R - MIDGARD
    LooK2Sky - MIDGARD
    Darkmedim - Özgür - MIDGARD
    EDXIII - Dinçer - MIDGARD

HELLHEIM

NICK - ISIM - SERVER
    Shine - Batuhan - Hellheim
    WoMeNiZeR - WoMeNiZeRr - Buff4Life - Onur - Hellheim
    procyon - ???? - Hellheim
    cCcTurk1sh - Mustafa - Hellheim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeros1 -- 23 Temmuz 2013; 11:41:52 >

• Shine Batuhan Hellheim ( sonradan RF RFShine / BLKDMDS yada LastKing )
  • Hellheim

Nick : TaZMaNia daha sonra WoMeNiZeR,

Eklersen sevinirim

Edit : Bu arada ad : Onur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 15 Nisan 2012; 17:31:43 >
  • birader oyunu indirdim ama girirken sw seccem yerde resmi siteden fln indir dio kendi sitesinden indirdim zaten yinede pack indirdidim icine attim sonuc degismedi yardimci olun
  • oyunu oynayabilmek için oyuna siteden girmek lazım. Siteye gir play'e tıkla game starteri indir kur. Sonra tarayıcıyi yeniden başlat tekrar play de.
  • beyler ben bu gun basladim sw ye girdim hepinize tesekkurler ekleyin oyun icindede göruselimhttp://www.facebook.com/tornado.halil
  • hangi serverdasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben midgardda yim ismim halil oyun da nickim ToRNaDoTR
    beyler oyuna girirken error aliyorum yardimci olcak warmi ?
  • hata nedir? Birde tam olarak nerede karşılaşıyorsun? Oyun açıldıktan sonra atıyor mu?
  • S.a arkadaşlar muonline a yeni başladım karar veremedim hangi serverda başlıyayim serverlar hakkında biraz bilgi verirmisiniz ? türk arkadaşlarımızın yoğun olduğu server hangisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khrmn296

S.a arkadaşlar muonline a yeni başladım karar veremedim hangi serverda başlıyayim serverlar hakkında biraz bilgi verirmisiniz ? türk arkadaşlarımızın yoğun olduğu server hangisi...

a.s. donanım haber forum üyeliğinde, mu online üyeliğinde hayırlı olsun öncelikle. En çok Midgard ve Helheimde Türk var. İki serverdan birini tercih edebilirsin. Bol şans
  • Teşekkür ederim Helheim de başladım nick im ''procyon'' elf im pm atmanızı bekliyorumhttps://www.facebook.com/profile.php?id=1478881469 ilgilenenler pm atsın konuşalım..
  • Midgard'da açık olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harold

Midgard'da açık olan var mı?

şu an evde açık. kendi kendine kasıyor. Bende 3 saat sonra başında olabileceğim. Hayırdır birşey mi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeros1

quote:

Orijinalden alıntı: harold

Midgard'da açık olan var mı?

şu an evde açık. kendi kendine kasıyor. Bende 3 saat sonra başında olabileceğim. Hayırdır birşey mi lazım?

Soruun yok da tek başıma sıkıcı oluyor biraz :)
  • :) tahmin edebiliyorum. kaç level oldun dostum?
  • 35 lvl'im hala :) 1 haftadır ilk kez girebildim. hayırlısıyla yaz gelsinde tam başlayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harold -- 30 Nisan 2012; 16:47:29 >
  • Olsun yinede iyi. Globalde 35 lvl bile kasmak, free server da uğraştırıyor adamı :)

Biraz daha level yap. şöyle orta kalite setleri giyebilecek duruma gel, sana set bakalım o zmn. Düşük setlerle ilerlemen çok zaman alır.
  • Hiç sorma ya :) Görev ödülü olarak ds1 bileti aldım bir hevesle tüm çantayı potla doldurdum, daha bir kere bile vuramadan öldüm :)
  • Global'de oynayan varsa buraya tekrar yazsın.
    Yeni konu açmayayım dedim

Hellheim Serverindeyim
    Char Nickleri : WoMeNiZeR - WoMeNiZeRr - Buff4Life

TaZMaNia'yı aramanıza gerek yoktur o charı bıraktım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.