Merhaba, bir grup Global Mu Online oyuncuları olarak hala Midgard server'ında oynamaktayız. Eskiden oynayanlar GOKTURKS-OTTOMAN guildlerini bilir, belki tanıdıklar da vardır. 10-15 sene önce de oynuyorduk. Ara verildi, bırakıldı, tekrar başlandı, ama şu anda hala aktifiz. Bu oyunu severek oynayan ya da yeni başlayacak kişilere; hem sohbetimizle, hem de yardımımızla ulaşmak isteriz. Küçük bir whatsapp ve discord grubumuz var. Sizleri de bekleriz. Oyun içinden mail atarsanız daha kolay iletişime geçebiliriz. (nick: ISKOC) İyi kasmalar .. Karakter adı: ISKOC Sunucu: Midgard Guild: GOKTURKS Lvl: 1100 |
Webzen Global Mu Oyuncuları ( Midgard )
-
-
ben geldm nick PuReLoVe
-
Hoşgeldin, ekledim oyundan ^^
-
Bende Varım XxBisRoxX
-
Ekledim. Sen de hoşgeldin ^^
-
Merhaba. Bende çok uzun aradan sonra tekrar başlamak istiyorum. Aklımda bir kaç soru var. İlla gold ticket almak gerekiyor mu ? MG kasmak istiyorum açtım bir mg ama statlar konusunda ne yapmak gerek bilemiyorum. str agi oynayasım var. Nedir ne değildir durum acaba ?
-
Oyunda şu an Summoner-Dark Lord ve Dark Wizard karakterleri ön planda kasmak için. GMO birden fazla client açmaya izin veriyor. Yani kendi partini kendin kurabilirsin. EE-MG-DW-BK gibi karakterleri açıp beraber kasmanı tavsiye ederim :)
-
O halde en iyi build EE + DL diyebiliriz. DL de aslında Energy kasılıyor dimi. Firespark içindi sanırım.
-
Dw nin teleport lighting kombosu devam ediyor mu, hey gidi günler... -
Merhaba, Helheim de başladık biz 2 arkadaş. Burayı okusaydık orada başlardık :) Oyunla alakali bilgimiz çok az birşeyler sorabilir miyim özelden
-
ben de midgarda bugün başladim adim Matkap yardimci olurmusunuz
-
kardeşim bende bügün başladim nicklerinizi yazarsaniz ekleşelim beraber kasalim
-
eXXis kardeşim bana instagramdan ulaşırmısın ( furkankefelii ) 2007 den beri mu online oyuncusuyum gerek gm gerek adminlik yaptım tekrar baslıcam kalabalık bir grubum var benımde instagramdan bir konuşalım kabul edersen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X