arkadaşlar mu online a baslicam fakat çok önceden oynamıstım ozamanlar bu helper flnda yoktu simdi yeniden baslamayı düşünüyorum .oyun hakkında kısaca bilgiler verebilirmisiniz kastıktan sonra eğlencelimi veya bu kasarken sürekli karakteri otomatiğe bırakıp kasıoruz hiiç urasmadan fln biraz sıkıcı olmuş gibi geldi oynayan arkadaslar bilgi paylaşırsa sevinirim tşkler....
paran varsa basla. :)
parayla ne alınıyoki mesela elle kasılamayan??? ve kastıktan sonrası hakkında bilgi verebilirsen cok iyi olur yani kastık full oldu hersey sonrası???
gokhanergun1991
kullanıcısına yanıt
para ile coins aliyorsun, o coins ile exp boost aliyorsun, tas aliyporsun, panda aliyorsun, öyle exp artiyor. cogu kisi tas olmayan kisileri pt ye bile almiyor. tabikide tas siz kasanlar var onlar beraber kasiyoru, ama atiyorum 2-6 ay sürer spota partye ve nekadar oynayabilecegine bagli. ben tek kasmistim gecen sene Ragefihter ile full tas filan vardi 15 günde lvl 400 oldum. ama oyun 400 den sonra daha yeni basliyor su an max lvl kac bilmiyorum 706 filan yani daha 306 master lvl kasicaksin, ki bunu tas siz hayatda kasamazsin :) yada 6 ay yine master kasarsin ^^
peki bu tas dediği nedir nekadar sürer aylık bişimi ve fiyatı yaklasık nekadar ve diyelim masterda kastık 706 olduk sonrasında napiliyo oyunda eğlence bakımından??
gokhanergun1991
kullanıcısına yanıt
1 gün 3 gün 7 gün yada 30 günlük var.
100coins = 1 dolar
seal of wealth 7 gün 700coins seal of healing 7 gün 600 coins panda pet 7 gün 700 coins olmasi lazim sanirim.
ve 7 gün de maxlayamassin :)
max lvl olduktan sonra, oyunda cogunlukla turnuvalar oluyor. bildigimiz castle siege oluyor. sansli isen oyunada exp event oluyor 200% bi hafta sonu icin. ve max olduktan sonra item avina cikacaksin, la cleonda soketli item düsüreceksin, oyunda cok manyak adamlar var, diyelim imperial sword+l+skill+3 soket düsürdün, adam sana 100dolar verir o silah icin :)