Şimdi Ara

Global(Official) Mu Online Oynayanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Global mu online oynayanlar toplanırsak daha rahat gelişiriz diye düşünüyorum. Var mı Official Mu oynayan?

• Ben varım Valhalla'dayım. 400 lvl oldum ama daha hiç Türk görmedim oyunda. Biraz can sıkıcı bir durum. Oyun nickim : QuErorZ
  • Nasıl oyun eskisi gibi zevkli mi?
  • bende vallahadayim yeni başladım nickim SuNuY
  • arkadaslar bende basladimda bende baya bi program wardi bu melet yuzunden hepsini sildim ama gene hatta verior gamegurar falan hatasi sonra ona okeyliorum acc banned yazior
  • helheimdeim 83 lvl jeambeamTR
  • Valhalla dayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Webzen Mu online Türkiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu biraz anlatirmisiniz ? WoW u biraktiktan sonra ve piyasadaki hemen hemen her online oyunu denedikten sonra sarar mi ?
  • Midgard dayım. SM yim. Master Level 84 lvl im. (484 yani) Ama oyunu bırakıyorum işlerim dolayısı ile artık ilgilenemeyeceğim. Tüm itemlerim ve char ım satılık artık. İlanlarıma bakabilirsiniz :)
  • arkadaşlar hala oynayan varmı ben zamanında cok oynamıstım reality olsun baska serverlarda olsun ama bunu yeni gördüm ve basladım eski günleri geldi bi anda gözüme güzel bsyler yapmak istiyorum yeni baslayan veya uzun zaamandan beri oynayan hic farketmez birileri varmı cünkü şuana kdr hiç türk görmedim oyunda cwplarınızı bekliyorum. Valhalla'dayım Sm yim karakterimin adı K3RA5L
  • Oyun ex üzerine oldugunu icin cogunlukla ex kasmak zorundasınız fakat belli bir sure gectikten sonra oyunun zevkini almaya baslıyorsunuz bende yeni basladım sayılır valhalla dayim lvl 350 emg yim oyundan yeteri kadar zevk alıyorum fakat soylediginiz gibi fazla turk oyuncu yok %60 ı brazilyalı ztn oyun ici her turlu yardım edebilirim yeterki uzun vadeli devam edebilin Nick:Wolusx mail atarsanız yardımcı oluruz...
  • bende midgarddayım 153 lvlim blade knight ım
  • Bende Yeni Başladım Valhalladayım
    1 LEVEL DW YIM

Oyundaki Nickim: BigPanzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigpanzer -- 7 Ekim 2011; 10:31:51 >
  • ben de valhalla'dayım. Oyunun sitesinden baktım midgardda bir türk guildi server sıralamasında 13. Ilk yirmide de 3 tane de türk oyuncu var. Bence birleşmek istiyorsak midgardda başlamalıyız.zaten 1 haftada rahat 100 oluruz. Valhalla da 150 lv karakterim var. Onu bırakıp midgardda başlayacam.
  • Ben de tekrar başlamak istiyorum global mu ya yıllar sonra valhalla da açayım madem herkes burda yanlız oyun açılmıyodu bende (win7) tekrar yüklüyorum açılır umarım
  • Ben baslıcamda WebStarter Hatası verıyo indiremedm indirmek için Link verebilcek varmı ??
  • Bende başlamak istiyorum, kendi sitesinden clientini indirdim kurdum. Fakat uzun patch'lerde 99%'da takılıyor ve launcher cevap vermiyor. En fazla 15dk bekledim, belki düzelir diye ama düzelmedi. Bilen varsa bilgilendirsin, çok güzel olur.
  • Bildiginiz türk serveri yokmu ?
  • Global Mu Online da 8 senem geçti. son 7 aydır hiç açmadım. Midgard da epey türk var. Yeni girecekler orayı tercih edebilir.
  • valhalla da oynuyorum 376 LvL de bK var ama bu site çok sorunLu Şuanda biLe açıLmıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.