Şimdi Ara

Global(Official) Mu Online Oynayanlar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Antvirüs yada güvenlik duvarına takılıyor guard.
  • Arkadaşlar finaller dolayısıyla kasamıyorum 60 level'im bende evil spiritimi felan aldım yani :D
    Finallerden sonra görüşmek dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabroN

Arkadaşlar finaller dolayısıyla kasamıyorum 60 level'im bende evil spiritimi felan aldım yani :D
    Finallerden sonra görüşmek dileğiyle

Allah zihin açıklığı versin kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Antvirüs yada güvenlik duvarına takılıyor guard.

kapattım babacan ikisinide. antivirüs te kapalı güvenlik duvarıda..
  • Oyunda arkadaş sistemi oradan Add Friend deyip karakter adını yazın farklı sunucularda bile olsanız oradan konuşabilirsiniz yada konuşabiliriz
  • Ben valhalladaydım.Türk yok diye 140 lvl dk yi bırakmıştım. Madem herkes midgardda başlamış ben de geliyorum :)
  • Bende çok eskiden (6-7 yıl önce) oynuyordum. Oyun hakkında pek bir bilgim kalmadı başlıyorum şu an iniyor. Yardımcı olucak arkadaşlar varsa. Rehberleri okuyorum şu an. Eğer oynuyorsanız bende midgard ta başlayabilirim. Çabuk öğrenirim mmorpg altyapım vardır.
  • Önceden mu oynadıysan oyunu çözmen 3 gün sürmez
  • Beyler siteden açıyorum play game diyorum. Gameguard yüklenirken birden kapanıyor ve ya ekran kararıyor artından bir şey gelmiyor geri masaüstüne dönüyor. Çözümünü bilen varmı?
  • Arkadaşlar midgardda 4 arkadaş başladık bugün oyuna, 3 Bk 1 Sm açtık, İnfinity mu 100xden geliyoruz Cs bizdeydi ama beni permanent banladılar öyle olunca bıraktık uzun süreli oynamak için geliyoruz daha 6-7 arkadaş gelecek yardımcı olabilecek varsa seviniriz. Nick: BigOTTOMAN
  • ya kimse yok mu Türk olarak? yardıma da gerek yok maksat beraber olalım sıkılıyoruzzz:@
  • valhala dayım şun valhala da başlayan arkadaşlar 220 lvl den başlıyosunuz ve size item de veriyolar bence valhala da başlayın ben ordayım 250lv Dark LorD var nicik :DarkLorD2 bana ulaşırsanızı sevinirim cünki bende bayadır kasyorum hic türk göremedim :S
  • devam ediyor musunuz halen. ? ben de gelebilirim oyundaysanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeros1

devam ediyor musunuz halen. ? ben de gelebilirim oyundaysanız?

Kardeş pc hata veriyo yoksa hep online olurum da masa üstüne atıyo ve bu sadece global de oluyo :S yoksa oynıcam Valhalla'da charım vardı geçen yaz 95 Level yaptığım ama şimdi yok oyun açılmyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Orijinalden alıntı: homeros1

devam ediyor musunuz halen. ? ben de gelebilirim oyundaysanız?

Kardeş pc hata veriyo yoksa hep online olurum da masa üstüne atıyo ve bu sadece global de oluyo :S yoksa oynıcam Valhalla'da charım vardı geçen yaz 95 Level yaptığım ama şimdi yok oyun açılmyo :S

Ekran kartı driverlarını güncelle. birde .NET framework ün son sürümünü indir. bunlar işe yaramıyor ise oyunun client dosyasını yeniden indir. Update lerini yap. birde öyle dene.

Bunlar daha önce başıma gelen atma olaylarında yapmış olduğum çözümler. Eğer hatanın ne olduğunu yazabilirsen daha sonuçsal fikirler sunmaya çalışabilirim.

• Kardeş bu sorunu biz Masaüstüne Atma Sorunu diye bi başlık altında yazdık. Bu problemi yaşayan sadece ben değilim benm gbi 4 5 kişi daha war. Keita arkadaş orda çok güzel açıklamış onun yazdığını okursan bi fikrin olur belki. Herkesn problemi aynı çünkü
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.