Şimdi Ara

GLOBAL PunkBuster GUID BAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3 te servera girerken bu hatayı alıyorum;

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'Alperen088' ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 2adf5e6b

beni guid ban şeklinde banlamışlar ama ben ban gerektiren tarzda bir kural ihlali yapmadım, hile kullanmadım. Bu olay çok saçma oyuna giremiyorum resmen. 470 saat oyun tecrübem var ve colonel 42 levelim.

Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum, şu siteye girdim ve ban yemişmiyim diye kontrol ettim, uluslararası ban yiyen herekesin oyun türüne göre ayrıntılı ban detayları burda var be punkbuster bunları buraya yazıyor;

Punkbuster Guid Ban Check

guid kodu 2adf5e6b, oyun nickim dahil heryeri aradım fakat ban yediğime dair rapor bulamadım.
    Haksız yere ban yediğimi düşünüyorum EA games contact ile iletişim kurdum ellerinden bir şey gelmediğini, punkbustere bu konuda ticket atmam gerektiğini söylediler bende punkbuster a şuradan ticket attım;
    Punkbuster Trouble Ticket

Battlelog oyun hesabımın stats linkine de attım ve hile kullanmadığımı yazdım, iftira dedim ispatlayın dedim ;)

Bu konuda tecrübesi olan var mı? guid ban sürelimi sınırsız mı bunu merak ediyorum ve bu işin içinden nasıl çıkarım lütfen yardımcı olun

• Yok mu anlayan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.