Şimdi Ara

Global Silkroad II 110 Cap II Özel Edit II İtem Satışı Yok II (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: globalsilkroad

Bu Oyunun bir gideri var , Reklam , Sunucu ve bazı özel giderleri
    Oyunda 1 premium alıp 10 arkadaş birlikte basanlar varken bu oyunda satabildigimiz tek degerli şey advenced +4'dür oda olmasa biz tüm masrafları cebimizden ödeyecegiz anlamına gelir.

Tamam o zaman item satisi yoktur diyip kelime oyunu yapmayin lutfen. Cok fazla server inceledim bu serveri sectim item satisi olmadigi icin ama simdi bi bakiyorum oyunda +4 elixir var. Acaba yanlis mi hatirliyorum bu serverde item satisiyla ilgili diye dusundum konuya baktim ve dogru hatirliyomusum.

Eger +4 elixir satiyosan item satisi yoktur ifadesini silmen lazim.item satisina eşdeger birsey.

Tüm serverlar bizim bu sattıgımızı satar,Vede, 1-2 ay sonra kapatmalarıda cabasıdır,
    Türkiyede her gün bir çok server açılıyor ve Tabiri caiz item satmıyorum diyip ne bok varsa satıyorlar,üstüne 2 ayda swyi kapatıyorlar,
    Herkesin kendi tercihi ben 2 aylık bir server kurmadım, Reklam,Sunucu,Edit,Site sunucusu vs vs ufak tefek giderler Derken ileride bu miktar 1000 Tlye kadar çıkıyor, Ve bu giderleri sizin advenced Alımlarınızla karşılanıyor,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Bu Oyunun bir gideri var , Reklam , Sunucu ve bazı özel giderleri
    Oyunda 1 premium alıp 10 arkadaş birlikte basanlar varken bu oyunda satabildigimiz tek degerli şey advenced +4'dür oda olmasa biz tüm masrafları cebimizden ödeyecegiz anlamına gelir.

Tamam o zaman item satisi yoktur diyip kelime oyunu yapmayin lutfen. Cok fazla server inceledim bu serveri sectim item satisi olmadigi icin ama simdi bi bakiyorum oyunda +4 elixir var. Acaba yanlis mi hatirliyorum bu serverde item satisiyla ilgili diye dusundum konuya baktim ve dogru hatirliyomusum.

Eger +4 elixir satiyosan item satisi yoktur ifadesini silmen lazim.item satisina eşdeger birsey.

Tüm serverlar bizim bu sattıgımızı satar,Vede, 1-2 ay sonra kapatmalarıda cabasıdır,
    Türkiyede her gün bir çok server açılıyor ve Tabiri caiz item satmıyorum diyip ne bok varsa satıyorlar,üstüne 2 ayda swyi kapatıyorlar,
    Herkesin kendi tercihi ben 2 aylık bir server kurmadım, Reklam,Sunucu,Edit,Site sunucusu vs vs ufak tefek giderler Derken ileride bu miktar 1000 Tlye kadar çıkıyor, Ve bu giderleri sizin advenced Alımlarınızla karşılanıyor,

Arkadasim o zaman oraya item satisi yoktur yazmicaksin! Burda senin item satmana laf etmiyorum kendi reklamini yaparken yalan soylemene laf ediyorum!Okudugunu anla ilk once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 28 Nisan 2014; 14:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shinku kullanıcısına yanıt
    Eger siz olaya öyle bakarsanız Premium = İtem ,
    Global = İtem , F10 dakiler item,
    Oyundaki herşey itemdir,

İtem satışı Yoktur Demek genel kullanılan bir tabirdir yani set,weapon,+ vs satışı yoktur demektir..
  • quote:

Eger siz olaya öyle bakarsanız Premium = İtem ,
    Global = İtem , F10 dakiler item,
    Oyundaki herşey itemdir,

İtem satışı Yoktur Demek genel kullanılan bir tabirdir yani set,weapon,+ vs satışı yoktur demektir..

He yani yalan soylediginizi kabul ediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverımız aktifdir sorularınızı facebookdan sorabilirsiniz,
    O Zaman şöyle söyleyelim, Premium ve ADvenced dışındaki itemler swmizde satılmamaktadır,
  • Oyuncu sayısı 200'e ulaşmıştır.
  • Server aktifdir oyuncu sayısı artmakta ve 1-2 güne tekrar facebook reklamları aktif edilecek Oyuncu sayısı katlanacaktır.
  • indiriyorum şuan hadi hayırlısı bakalım. umarım güzel bir serverdir her açıdan
  • virüslü çıktı.
  • Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Bazı antivirüs programları Silkroad.exe virüs görebiliyor, Kesinlikle zararı yoktur,Güvenle kullanabilirsiniz,yakında bir update ile degiştirecegiz onu,İnsanların kafasında şüphe olmaması için.
  • quote:

Bazı antivirüs programları Silkroad.exe virüs görebiliyor, Kesinlikle zararı yoktur,Güvenle kullanabilirsiniz,yakında bir update ile degiştirecegiz onu,İnsanların kafasında şüphe olmaması için.

Baska bazi pvp serv.lerde okuyor boyle hatalar. Ben yine de guvenlik acisinda indirmeyecehim. Duzeltilince indiririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverımız aktif olup oyuncy sayısı artmaktadır
  • 04 Mayıs 2014: Nova rate artırılmıştır.
  • Server aktifdir oyuncu sayısı artmakta yeni oyuncular beklenmekte :)
  • Server aktifdir.
  • Oyun aktif olup oyuncu sayısı 200ü aşmıştır
  • Online sayısı 250'e ulaşmıştır.
    Server Emin adımlarla ilerlemektedir.
  • Server aktifdir 265 playera ulaştık sizlerle büyüyoruz
  • Server aktifdir hotan ve jangan hariç kaleler bu hafta kapatılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.