Bu esim kartı karekod olarak sim kartına yükleyemiyoruz sanırım. |
global tamamen ücretsiz e-sim (2. sayfa)
-
-
Android için verdiği manuel ekleme kodu ile QR kod oluşturarak ekleyebiliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba...30sn reklamı hıc ınternet olmadan seyrettırıyormu sebeke uzerınden...yurtdısında nasıl olacak?
-
5ber sim kartım gelince yükleyeceğim ilk esim :)
-
Referans kodum. Bana 500 mb hızlı internet kazandırıyor size ne kazandırıyor bilmiyorum
You can use mat’s referral link to obtain free mobile data across the globe:https://refer.firsty.app/friend/code?=wt1q5q
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 7 Ağustos 2024; 23:18:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi şebekeyi seçiyorsunuz arkadaşlar.
-
e sim her androidde oluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android cihazımda karekod oluşturup sim karta yükledim, teşekkürler
-
nasıl karekodunu oluşturdunuz? ben uğraştım ama bulamadım direk telefonun e-sim yükle seçeneğini açıyor
-
Android için verilen manuel ekleme koduyla herhangi bir QR oluşturucu uygulamadan QR’ı oluşturabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Manuel ekleme kodunuda vermiyor sorun orada, uygulamayı kurup açıyorum konum izni istiyor veriyorum sonra e-sim yükle çıkıyor, basıyorum butona beni telefonun e-sim yüklrme izin ekranına veriyor, izün versemde vermesemde herhangi bir manuel kod vermiyor, kod verse zaten qr kodunada ihtiyacım yok openEUICC Modülü kullanıyorum zaten
Sistemi değiştirmişler demek ki
yazımdan sonra uygulamayı tekrar açtım iyice araştırdım şu şekilde çözdüm: yardım destek kısmına geldim sm dp qr kodu ekranı gelmedi bla bla yazıyordu sonra bi iki hazır yardım kutucukları vardı qr kodum yok veya çıkmadı yazana basınca etkinleştirme kodunu verdi sonunda :)
-
iyi çözmüşsünüz hocam. rehber tadında
firsty benzeri e-sim var mı ? ücretsiz olarak düşük data sunan whatsapp kullanırız yeter
-
bne sim var yaklaşık 30 tlye 1gb süresiz veriyor hemde hız sınırı ve bitme süresi yok
-
Yeni güncelleme ile hem siz hem davet ettiğiniz kişi 3€ kazanıyor
Mobile data wherever you are in the world? Join the Firsty network now and get a €3 discount on your first purchase through my referral code E6QL-RO01 Download the Firsty app now:
https://1firsty.onelink.me/64B4/referral?userId=kGofPYg6OnfIKJgF3ijSJa3gsmO2&c=default&af_referrer_uid=1720808261116-5580274&af_referrer_name=Your%20friend&af_channel=mobile_share&af_siteid=6470926128&promoCode=E6QL-RO01&af_referrer_customer_id=1720808261116-5580274&pid=af_app_invites
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, Forumu eSIM ile ilgili incelerken sizin Firsty hakkında bilgilendirmenizi okudum. Şimdiye kadar Sınırsız data hizmeti veren Firsty i nasıl göremediğime şaşırdım. Önümüzdeki ay yurt dışına gezi yapacağız. İlk sıraya eSIM için Firsty i aldım ve sizin kodunuzu kullanacağım. Böyle değerli bir bilgiyi paylaşımınızdan dolayı teşekkürler.
-
Süresi bitmeyen derken tam olarak nasıl oluyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bnesim'den süre sınırı olmayan data satın alabiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X