Şimdi Ara

GLOBALSAGLK 03129110898 (Dikkat Dolandırıcı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
10.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen birisi beni aradı da kredi kartı aiadatından sizden 145 lira almışlar evet dedim
    bize 99 lira verin sizin 145 lirayı bankadan geri alalım diyor
    siktir git dedim
  • Adamların denemediği yöntem kalmadı, ben bunlar kadar arsızına rastlamadım, hala arıyorlar bant kaydı ile, paket yolladık alın diye.
  • HOCAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.AYNISI BANADA OLDU.BİZİM ARKADAŞLAR BENİM TELEFONDAN CİNSEL ÜRÜN SİPARİŞ ETTİLER.BENDE SİPARİŞİ ALMADIM.BANADA COSAR HUKUKTAN MESAJ GELDİ.BENDENDE 120 LİRA MASRAF PARASI İSTEDİLER.KAÇ AYDIR DAVA AÇACAKLAR DİYE KORKUYORDUM.KONUYU AÇTIĞIN İÇİN ALLAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN.
  • siparişin olsa dahi cayma ,iade vs hakkın var..Ne salak dolandırıcılılar var yahu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

HOCAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.AYNISI BANADA OLDU.BİZİM ARKADAŞLAR BENİM TELEFONDAN CİNSEL ÜRÜN SİPARİŞ ETTİLER.BENDE SİPARİŞİ ALMADIM.BANADA COSAR HUKUKTAN MESAJ GELDİ.BENDENDE 120 LİRA MASRAF PARASI İSTEDİLER.KAÇ AYDIR DAVA AÇACAKLAR DİYE KORKUYORDUM.KONUYU AÇTIĞIN İÇİN ALLAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN.

Kargoyu almama, cayma, hatta iade hakların bile var.
    Bunlar dolandırıcı ama tam aptal dolandırıcı. Daha dur, daha çok mesaj alacaksın. Mesela şöyle bir mesajda gelebilir "siparişini almadığın için işimden olmak üzereyim, çoluk çocuğum senin yüzünden aç kalacak, lütfen kargoyu al" gibi.

Tehdit mesajları ise bana 1 yıl boyunca usanmadan yolladılar. Şimdiki telefonumda engelleme sistemi var, ama numaranın sonunu değiştirerek yine reklam mesajları atmaya devam ediyorlar. Yani en az senle 1 yıl daha tehdit ederek ugraşırlar. 1 lira ödeme, hatta ısrar ederlerse, olmayan bir isme, olmayan bir adrese tekrar sipariş ver Dinsizin hakkından imansız gelir misali.

• Android kullanmıyor musunuz?
    Kara listeye ekleyin kökten kurtulun

GLOBALSAGLK 03129110898 (Dikkat Dolandırıcı)
  • Kara liste tabiki kullanıyoruz ama bide sürekli numara değiştirenler var. Mesela şu bahsini ettiğimiz firma.

Bugünde 312 911 2133 den mesaj yollamışlar, engelle engelle bitmiyorlar :)
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı beni anlatıyorsun.Benim arkadaş sahte bir isimle sipariş verdi bunlara.1 hafta sonra 'Kargonuz kütahya bilmem ne ptt şubesine bırakılmıştır.kargonuzu alıp beni mutlaka arayın ben gaye hanım' diye mesaj geldi.Bende almadım tabi.Sonra coşar hukuktan mesaj geldi.'Sayın Abdullah karabatak, Müvekkilimin insiyatifinden faydalanmak için son fırsat.Sipariş ettiğiniz kargo ücreti + 120 tl masraf bedelini ödemezseniz hakkınzda yasal işlem başlatılacaktır.Eğer ödeme yapmışsanız veya konuşma kaydına kaydınız yoksa bu mesajı dikkate almayınız.Cosar hukuk'.Ben bu mesajı gördüğümde çok korktum.4 ay korkuyla yaşadım bana dava açacaklar diye.Hocam inanmazsın 4 ay boyunca her gün aradılar beni her ay numara değiştirerek.Bende açmadım.Çok korkmuştum dava açarlar diye.Ama sen yetiştin.İyiki açtın konuyu.Ama hala hotnight, global saglık, form medikal, elmaksan gibi şeref yoksunu kişi veya şirketlerden mesajlar geliyor.Şimdi intikam sırası bende.Kamera olmayan bi yerde Ankesörlü telefondan Mardin nusaybin, şırnak, hakkariye farklı isimlerden sipariş vereyimde görsünler Dediğiniz gibi dinsizin hakkından imansız gelir

• Onların taktiği bu, hiç korkma. Duygu sömürüsünden tutunda, tehdite kadar sizi zorlayacaklardır. Çok farklı numaralardan reklam mesajları almanızda doğal, dağıtıyorlar ya da aynı örgüt bunlar. Yasal olarak size yapacakları hiç bir şey yok. Ses kaydı olsa bile, kaldıki ses kaydı delil olarak sayılmıyor, hatta ses kaydetmek suç

Ben bu güne kadar epey numara engelledim ama boş bir zamanıma denk gelirse, uygun bir telefondan hepsini arayıp, yurdun her yanına siparişler vermeyi bende düşünüyorum, hak ediyorlar çünkü bunu.
  • 12 bin mesaj nasıl yaptın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

12 bin mesaj nasıl yaptın?

Bana soruyorsan, 10 senede yapmışım, ilk zamanlar çok aktif ve gençtim, artık yaşlandık :)
    Evet sana sordum. Şu anda yaş kaç?

• quote:

Evet sana sordum. Şu anda yaş kaç?

17 Haziran 1972 liyim, sanırım 42 falan olmuş oluyorum
    Bi yanlışım olduysa kusura bakma

• quote:

Bi yanlışım olduysa kusura bakma

Yok estagfirullah :)
    Dediğinizi aynen bende düşünüyorum.Hatta pazarlamacı olarak arıyarak 80 veya 90 kutu sipariş etmeyi düşünüyorum Hak ediyorlar bunu.Peki bu telefona gelen cinsel set mesajlarını nasıl engelliyoruz bilginiz varmı ? ben vodafone kullanıyorum.Vodafonun sitesinde mesaj engelleme göremedim.Sizce engellemenin bir yolu varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Dediğinizi aynen bende düşünüyorum.Hatta pazarlamacı olarak arıyarak 80 veya 90 kutu sipariş etmeyi düşünüyorum Hak ediyorlar bunu.Peki bu telefona gelen cinsel set mesajlarını nasıl engelliyoruz bilginiz varmı ? ben vodafone kullanıyorum.Vodafonun sitesinde mesaj engelleme göremedim.Sizce engellemenin bir yolu varmıdır ?

Vodafone da varmi bilmiyorum. Turkcellde var ama ucretli. En iyi cozum akilli tel kullaniyosaniz engelleme ozelligini kullanmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Galaxy gio kullanıyorum.Mühendisler engelleme özelliğini koymayı unutmuşlar
  • Adamların azmine hayran kaldım, hala ısrarla mesaj gönderiyorlar.

GLOBALSAGLK 03129110898 (Dikkat Dolandırıcı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 5 Aralık 2014; 9:41:40 >
  • Bu telefon numarası cinsel ıvır zıvır satan Global bilmemnenin numarasına benziyor sanki.
    Avukatıda bünyelerinde mi çalıştırıyorlar acaba.

Ben olsam üşenmeden savcılığa gider bir dilekçe verir bu adamları şikayet ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.