Şimdi Ara

Gm 4G şarj kullanımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 4g kullanalı 1 sene oldu bundan 2-3 hafta önce suya düşürdüm ama bisey olmadan kurtardık tek sorun şarj çok gidiyor 100 yaptıktan sonra 10 dakka geçiyor 70 e kadar indigi oluyor kullanincada saniyede bir şarj iniyor nerdeyse ama bunun suya düşmesinden olduğunu dusunmuyorum çünkü dusmeden öncede buna benzerdi ama bu kadar değildi bide tuhaf bisey var telefonu her sarj edisimdr 10 dakikada 20 doluyor sonraki 5-6 sarjdan sonra 10 dakikada 40 dolduguda oluyor sizce sorun nedir sudan olduğunu dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim suya batan telefon çalışıyor diye umarım bırakmadınız. %100 her ne olursa olsun o telefonu 24 saat civarı pirinçte yatması lazım. Bunu yap mutlaka yapmadıysan kesinlikle yap eninde sonunda o telefon oksitlenicek batarya girişinden ana kart yanıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Kardeşim suya batan telefon çalışıyor diye umarım bırakmadınız. %100 her ne olursa olsun o telefonu 24 saat civarı pirinçte yatması lazım. Bunu yap mutlaka yapmadıysan kesinlikle yap eninde sonunda o telefon oksitlenicek batarya girişinden ana kart yanıcak.

Yok o işlemleri falan yaptım bugün gidip bi telefoncuya goturcem yinede saol

• quote:

Orijinalden alıntı: xSpyro

quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Kardeşim suya batan telefon çalışıyor diye umarım bırakmadınız. %100 her ne olursa olsun o telefonu 24 saat civarı pirinçte yatması lazım. Bunu yap mutlaka yapmadıysan kesinlikle yap eninde sonunda o telefon oksitlenicek batarya girişinden ana kart yanıcak.

Yok o işlemleri falan yaptım bugün gidip bi telefoncuya goturcem yinede saol

Oksitlenme varsa anakart ve batarya girişi gg oluyor hocM genelde . Onlari degiscekse pahali tutuyo

• Servise verin bence orjinal kullanin batsryasi falan degisecekse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM 5 PLUS ŞARJ HIZLI BİTİYOR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.