İnceleme mi şimdi bu ? BAna göre reklam ... Telefonun ana özelliklerinden bahsedip 8.0 la gelen hiç bir hata ya değinmemek gerçekten enteresan...
Öncelikle telefonda arama kısmında ayarlar kısmında vs halen İNGİLİZCE bölümler var.. Görüntülü arama da hata veriyor... Rehber kendi kendine kişileri çoğaltıyor. FAcebook messenger da sohbet baloncugu ekranda sabit kalıyor. konusma penceresi acıldıgında baloncuk gitmiyor yanlışlıkla baloncuga tekrar tıklayınca sohbet penceresi acıkken dokunmatik alt menüye geçiyor ama ekran sohbet penceresinde. Uygulamadan kaynaklanan bir durum değil yazılım sıkıntılı...
Novalauncher prime da bildirim rozetlerine tıklayınca telefon kitleniyor.
Baştan aşağı sorunlarla dolu bir yazılımda inceleme diye video çekip hiç sorunlardan bahsetmemek gerçekten çok objektif tebrikler...
bu oreo 8 sürümde nova launcher uygulaması kasıyor,özellikle bildirim rozetlerine girmek istediğimde uygulama donup kalıyor acaba bu uygulama bu sürüm ile uyumlu değilmidir ki..?
smart1978
kullanıcısına yanıt
Hort olmasın ancak bende eski version'a dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Mecidiyeköy Profilo'daki GM merkezine götürsem yaparlar mı?
06ensar
kullanıcısına yanıt
Değil galiba.
Çünkü benim cihazda kasılıyor. Birde pil tam şarjdan itibaren 2 saat içinde boşalıyor.
serdarskiS
kullanıcısına yanıt
Yardim talebin hortu mu olur
Bence once cihazinizi servise yollayin eger garantisi bitmemisse.
Garanti kapsaminda degisen parcalar cihaz garantiniz misal 1 hafta sonra bitecekse degisen batarya vs diger parcalarin 6 ay garantisi devam eder.
Forum Android - Android Destek - Android Yazılım - Android Oyunlar
Bu tur forumlar vardir oralarda takilip takip ederek te kendiniz de downgrade Android 7.1.1 e dusurme yapabilirsiniz.
Bence Custom ROM lara da bir bakin derim hem daha guncel olmaktalar hem de guvenlik guncellemelerini de almaktalar ...
gm 5 plus 32gb telefon dan memnunum her baba yiğit anlamaz general mobil kullanmayı telefona degil kendinize mantak kondurun benim telefonum da kasma sorunu asla olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme