Şimdi Ara

Gm 5 Plus boşta +40 derece ısınıyor !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 2 günlük boşta +40 derece ısınıyor oyun oynarken zaten malum 45 46 dıyorum olurmu boyle bırsey dıyorum.Adam dıyorkı hocam o degerler normal.Tabıı sorma 0 telefon alıyorsun facede ınstagramda gezemıyorsun ısıdan normal canım tabıkı normal nasıl cozum bulabılırım servıs mervıs bahane guncellemeyle gelırmı bırçok kısıde ısınma sorunu var

• realy411 R kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç akıllı telefon kullanmadın sanırım bu telefonlarda sıfır olması veya 5 aylık olması ısısını değiştirmiyor. dısarıdının zaten 30 derece oldugu mevsimde 40-45 dereceiçinden akımgeçen çalışan bircihaz için normal ki senin hissettitğin sıcaklıkda o değerler değil. en az 10 kişi sana bunu söyledi fakat ısrarla insanların sana ne demesini bekliyorsun anlamadım gerçekten ....

• aman tanrımm
  • Vallahi 45 46 kesinlikle normal değil.
    Hayır hava 30 derece de o telefonun dışı 46 derece içi 75 80 dir bu da çok fazla bataryası var ona zarar verebilir ekrana zarar verebilir.
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    vallaha agzı olan konusuyor kardeş ıste bende dıyorum normal degıl dıye elıme alıyorum 5 dakkada 42ye cıkıyor yanı
  • suan kullanmıyorum kosede 38 mesela
  • realy411 R kullanıcısına yanıt
    hadi kullanırken 46 oldu dururlen 38 çok anormal 29 30 olması lazım yani 46 derece el yakar yaw kulağa götüremezsin.
    vallha hocam yaz ayında oldugumuzunda etkısı oldugunu zannedıyorum 0 ayarında daha yanı ınsalalh duzelır bır sekılde
    Adam sıcaklıgı ısı ölçerle ölçmüyor programla bakıyor o 45-46 dediği sıcaklıklar zaten içerideki sıcaklıklar... hayır bideısı ölçerle ölçüyormus gibikonsuyor. Program ile teleonun dışındaki sıcaklıgı kim nasıl ölçmüş ... Bende sizinle aynı şeyi söylüyorumiçerisi 45-46 derece ise sizin hissettiğinizcok daha düşüktür ve o sıcaklık normal ama birtürlü anlatamıyorum vatandaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 25 Ağustos 2016; 20:53:33 >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    O zaman iş değişir. Şimdi Bugüne kadar çook teleefon kullandım İphone 5 ler de çok ısınıyor misal neden çünkü telefon 7.6mm Ama şu an elimde kalas gibi note 2 var hüç ısınmıyor İphone da elim terden su olurken bunda bi sorun yok. Bir de ısınsa da o kadar rahatsız etmez heralde he 46 derece eder mi eder ama 41 42 etmez.
    Ben kullanıyorum cok zorlarsan yazılımldan cıkıyor 45 derecelere ... Sıcaklıgı hissediyorsun çerçeve metal dagıtıyor ısıyı 2-3 saat o sıcaklıkta elinde tutarsan rahatsız olursun zaten 3 saatte de de muhtelemenoyun oynuyorsan batarya biter...

arkadaşın rahatsızlıgı sanırımdaha önce hiç ısınan telefon kullanmayısından. bi s4 bi g3 vs kullanmıs olsaydı yada bir ıphone 6 ozaman bu telefona sıcak demezdi muhtemelen.

bu telefonda 7,9 mm kalınlıgında
  • Demek ki g3 ün boşta günlük kullanımda sıcaklığını görsen kafayı yiyecen bence sıcaklık normal
     Gm 5 Plus boşta +40 derece ısınıyor !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realy411

Telefon 2 günlük boşta +40 derece ısınıyor oyun oynarken zaten malum 45 46 dıyorum olurmu boyle bırsey dıyorum.Adam dıyorkı hocam o degerler normal.Tabıı sorma 0 telefon alıyorsun facede ınstagramda gezemıyorsun ısıdan normal canım tabıkı normal nasıl cozum bulabılırım servıs mervıs bahane guncellemeyle gelırmı bırçok kısıde ısınma sorunu var

Isınma konusu cihazın o sıcaklığı kaldırıp kaldıramadığı ile ilgili olarak önemlidir. Misal lenovo y530 laptop kullandım.laptopun işlemcisini yükseltmiştim ve ekran kartına overclock atıp 9600 ü 9700 gibi çalıştırıyordum. İşlemci ve ekran kartı 95 dereceleri buluyordu ama işlemci ve gpu nun tasarım maxları 105 derece olduğundan hiçbir sorun çıkmıyordu ve cihaz önemli ölçüde ısıyı pilden uzak tutuyordu.

Cep telefonlarıda başlı başına bilgisayar olduğu için bu örneği verdim.

Senin telefonun ısınması tasarıma uygunsa sorun olmayacaktır. Yani elini rahatsız edebilir ama telefon bunu kaldıracak şekilde tasarlandıysa sorun çıkmaz.

Şanssız kişilerde telefonda fabrikasyon arıza olduğunda böyle traji komik şeylerde olabiliyor. Sen onlardan biride olabilirdin kendini şanslı say bence. Oku rahatlarsın.

www.sikayetvar.com
    General Mobile Gm 5 Plus D Skandalı
    https://www.sikayetvar.com/general-mobile-gm-5-plus-d-skandali

"Bundan ortalama iki hafta önce bayii den General Mobile Gm 5 Plus D satın aldım. Telefonun kullanımı çok güzeldi fakat bir haftanın sonunda, yaklaşık 30-45 dk internet kullanımı sonucu, telefon aşırı derecede ısındı ve soğuduğunda kasada hafif bir yamulma vardı. Telefonum her ısındığında (her kullanımda ısınıyordu ki SMS yazarken bile) bu yamukluk arttı. Bayiye götürdüğümde telefonu garantiye gönderdiler (Telpa). "Garanti telefonun baskı sonucu eğildiğini, tamir için 300 TL ödeme yapmam gerektiğini" söyledi. Ödemeyi kabul etmediğimde bana cihazı iade ettiler."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 3 Eylül 2016; 13:34:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Titanyum alaşım bir çerçevenin sıcaktan yamulması iin kaç derecelik ısı lazım ? Ve o derecedeo telefonun plastik aksamı sağlamkalırmı acaba ... Arkadaş telefonu yamultmuş sonra ısıdan yamuldu diye cahilce bir bahaneüretmiş yada çamur atmaya kalkışmış yahut trollemiş sazan avına cıkmıs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.