Bildirim
★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (52. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Kutusuz sanırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
nasıl? şimdi bu alet sıfırmı gönderilecek? anakartı başka kasaya takıp göndermesinler -
Bu zamanda alınır mı bu cihaz? Önerir misiniz? Xiaomi Mi5 ile bunun arasında kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Int32.Parse
Bu zamanda alınır mı bu cihaz? Önerir misiniz? Xiaomi Mi5 ile bunun arasında kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var.
İki telefonu kullanmış biri olarak söylüyorum. Mi5 kamera ve hiz açısından muazzam bir telefondu. Lakin acayip dayanıksız bir telefon. Ben elimde korkuyordum birşey olacak diye. Bu telefona gelecek olursak güncelleme avantajı ve ekran beni bu telefona geçiren şey oldu. Onun dışında pek bir artı yok zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 5 özellikolarak gm5 ten üstün bir telefon. ancak Mi5 konusunu birazincelemenizi tavsiye ederim. Rom root konularıyla uğraşmayı seviyorsanız ve garanti yi yok farzedebilecekseniz mi 5 alına bilir... -
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gm5+ daha mantıklı geliyor öyleyse. Mi5 de donanım üstün ama piyasada o kadar donanıma ihtiyaç duyan uygulama yok. Dezavantajı daha fazla o zaman. Bu şeye benziyor, Ferrari ile sokak arasında 30 ile gitmeye. -
gm fanı olarak takip -
tercih ve ihtiyacmeselesi -
Dün aldım Gm 5 Plus ve büyük bir hata yaptım. Xiaomi Mi5 in tırnağı olamaz yeminle. Dokunmatik leş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin telefonunuz sorunlu demekki... mi5alıp aynı sorunu yaşasa idiniz ozamanda tam tersi yazmanız olasıydı... Mi 5 ide kullanmadan bu şekilde yazmanız mantıklı değil. Belki ondada sorun yaşacaktınız şans...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 29 Aralık 2016; 19:1:8 > -
-
ya dostlar fotoları bir türlü bilgisayarıma aktaramadım ..youtubeden baktım ne dedilerse yaptım yok beceremedim? bu işi benmi çözeçedim yoksa harbi sorunmu var yardım lütfen..normal standart telefonu bilgisayara baglayınca tıkır tıkır alması lazım ? bunda alınacak foto ve video yok diyor?? -
KAbloyu pc ye bagladıgınızda bildirim cubugunu aşağıya çekin ve dosya aktarımını seçin. Sonra bilgisayar dan bilgisayarım ı tıklayıp ordan Gm5 i tıklayıp sonrasında DCIM klasörü içinde erişim yapabilmeniz gerekli -
Gm4 g android one Gm5 Plus android TWO Platformunda anlaşılan... Biraz daha beklerlerse sony experia x 7.1.1 i gm 5 ten önce verecek .... Bu konuda eleştirilmeli Gm firması ... Amiral gemisi diye cıkarttıgın telefon giriş seviyesindeki cihazından sonra güncelleme alacak ama hala tarih bile belli değil... Çok mu önemli diyecekler varsa telefonun en büyük reklamı bu ise evet önemli... YEni sürüm çıktıktan maksimum 15 gün sonra 4g degm5tealacak diye acıklama yapmayacaksın ozaman cihazı cıkartttıgında... Sonra müşterigüveninden verilen sözlerin yerine getirilmesinden falan bahsetmeyeceksin röpörtajlarda... -
-
arkadaşlar benim iki sorunum var birisi ekran kapalı iken whatsapp vesair bildirimler gelmiyor
ikincisi mobil veride bildirim gelmiyor banka mail vs ama wifi ağına bağlanınca hepsi geliyor sorunu nedir arkadaşlar? -
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah ocak ayı güncellemesini yükledim. İlk gördüğüm, kilitli ekranda çıkan yanımda olayı kalkmış :) Acaba daha önemli değişiklikler var mı? -
veri yada batarya tasarrufu acıksa bildirim gelmez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X