Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu sıfırlamak işe yaradı, seri stabil.

Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile in Instagram'da yaptığı yorumlarda GM 5 plusa 7.1 güncellemesi Şubat'ta dağıtılmaya baslanacakmis

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Sizin kullandığınız bildirim ışığı programı cevapsız aramalarda da yanmasını sağlıyordu değil mi bildirim ışığının?
    7.1.1 oldu hala cevapsız aramada ışık yanmıyor :(
    O programın ismini bir daha paylaşabilir misiniz size zahmet?

Tmm buldum bu sanırım:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsic -- 15 Şubat 2017; 15:44:56 >
  • Son 2 haftadır wi-fi çok yavaş , PC ye kabloyla bağlı ve normal hızda internet ama wi-fi de telefonda çok yavaş 144p de bile video izlenmiyor, bu sorun telefondan mı yoksa modemde mı nasıl anlarım

• arif347 A kullanıcısına yanıt
    Telefon dan kaynaklı olacagını sanmıyorım ortak kullanım varsa internetiniz wifi da yavaşlaya bilir yani 1-2 kişi aynı anda video izlemeye calısırsa bu sorunu yaşaya bilrisiniz. Uzun süredir modemi kapatıp acmadıysanız bir kapatıp acmayı deneyin kapatın 30 saniye bekleyin ve yeniden acın
  • Telefona virüs gelmiş, sıfırlama yaptım olmadı, telpa çağrı merkezini aradım yetkili servisine yönlendirdi. Servise versem mi yoksa yapılacak başka bir şey var mı.

• erkanerk kullanıcısına yanıt
    telefona virüs girdiğini nasıl anladınız ve sıfırlama işlemini nasıl yaptınız daha detaylı yazarmısınız acaba
    Wi-fi ye sadece benim cihaz bağlı ve evde 1 tane PC var . PC kapaliykende çok yavaş modemi kapatıp açtım yine aynı

• arif347 A kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi baglantınızda sıkıntı olabilir telefonu başka bir wifi agında denemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Aynen.... @Aktepe

Ben şu şarj süresine takıldım kaldım yüzdeye falan pek dikkat eetmedim acıkcası :) @sinsic

BAhsettiğiniz belirtiler sıvı teması gibi öyle bir olasılık varmıdır? Eğer yoksa power tusuna basılı tutun 40 saniye kadar. buda etkili olmaz ise bataryanın bitmesini bekleyin sonra şarj edip normal şekilde acmayı deneyin @Zbeyirr

Ben Android'te pil yüzdesi gösteriminin genel olarak stabil olmadığını düşünüyorum.

Sanırım bu nedenle saf Android yazılımlı cihazlarda yüzde gösterimi için türlü işlemler yapmak gerekiyor.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    VAlla bende bi sıkıntı var kesinde sbeebi nedir bilmiyorum... BAkın bugün yine aynı şey oldu şarja taktım %3-5 bişey hatırlamıyorum 30 dakika sonra baktım %30 dolmus cıkardım şarjdan actım kapadım %51 oldu... Daha öncede birkaç kez basıma gelmişti...

Başka bir durum telefonda yüksek güç harcayan 2 uygulama bir arada acıkken mesela full parlaklıkta kamera - yada full parlaklık digitürkplay - yada oyun oynarken fener acmak gibi... %60 şarjın var diyelim 10 dakikada %5 falan kalıyor sonra tabi kapanmasın diye kapatıyorsun uygulamaları sonra o %5 te saatlerce gidiyor arama yapıyorsun nete giriyorsun vs vs normal şartlarda düşmesi lazım gereken herşeyi yapıyorsun ama düşmüyor. neyse 7-8 saat sonra %4 e düştüğünde tekrar normal seyrinde devam ediyor bunu 2 telefonda da yaşadım meselabu yazılımlamı alakalı başka birşeylemi bilemiyorum artık
    Üstad, şöyleki wifi ya da mobilden bağlıyken, chrome ya da yandex den diyelim bir gazeteye bağlanıyorum farklı bir siteye yönleniyor, peşinden yükseltmeniz gerekli yazıyor, Google arama sayfasına benzer sayfa çıkıyor ve virüs bulaştı yazısı çıkıyor.

Bir de tüm gazeteler uygulaması vardı orada da sayfa açarken aynı durum vardı, o uygulamayı silmiştim.

Facebook, twitterı açınca sıkıntı yok.

Chrome ve yandex vardı. Opera mini yükledim, opera mini de sayfayı tam açmıyor.

Bugün Pendik teki Gm yetkili servisine uğradım, bugün sistemlerinde sıkıntı olduğunu, kayıt alamadıklarını söyledim, sistem olsa bir saatte yazılım yükleyip teslim edeceklerini söyledi.

Virüs programı olmadığını, önerip önermediklerini sordum, önermiyoruz dedi.

Evet durum bu, öneriler ve görüşler nedir arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanerk -- 25 Şubat 2017; 22:38:32 >
  • erkanerk kullanıcısına yanıt
    Ayarlar- uygulamalar- chorome - depolama - ön bellek ve verileri temeilemeyi deneyin. Evet virüs programını bizde önermiyoruz
    teşekkürler, deneyelim.
    Evet işe yaradı şimdi bakıyorum. Sağol üstad Oskur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanerk -- 26 Şubat 2017; 18:39:31 >
  • telefon dün akşam itibariyle şarj soketinden sıkıntı yaşatmaya başladı.klasik general mobile yine şaşırtmadı beni.farklı adaptör,kablo ile de denedim sarj ışığı yanıyor şarj olmuyor.bu adamlar bu şarj konusunu halledemiyorlar.garantiye göndericem bakalım ne olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Ayarlar- uygulamalar- chorome - depolama - ön bellek ve verileri temeilemeyi deneyin. Evet virüs programını bizde önermiyoruz

Ayarlar- uygulamalar- chorome - depolama - ön bellek ve verileri temeilemeyi deneyin. Evet virüs programını bizde öneriyoruz.

Önbellek ve veri temizleme yapınca, bir kaç saat düzgün çalıştı sonra sabah virüs tekrar hareketlendi. Yine aynı.

• Bende de aynı şekilde şarj soketinde temassızlık başladı telefonu alalı 7 ay oldu kesin ilerleyecek sizinki gibi olacak, bir daha GM kesinlikle almam.

• girdiğiniz bir yerden bulaşiyor olabilir... Yada bir uygulamadan @erkanerk

eski kabloları yenisiyle değiştirmişmiydiniz @GENERAL006
  • Yedek kablosu var ama denemedim, her zaman olmuyor bazen kendiliğinden şarj etmiyor ozaman soketle biraz aşağı yukarı oynayinca ışık tekrar yanıyor.

Birde yeni fark ettim şarj ederken %90 dan sonra bu şekilde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 4 Mart 2017; 17:27:37 >
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    o soketi oynatmayın zaten narin cihaz belki kabloda sıkıntı var diğer kabloyu denmediyseniz deneyin ama siz aşağı yukarı oynatarak sokette zarar yoksa bile zarar veriyorsunuz...

Diğer yandan eski kablolar sıkıntılı oldugundan servis yeni kablolarla değiştiriyor bunları giderseniz yanınızda kablolarıda götürün
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.