Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün verdim, ekran, şarj soketi ve adaptör değişti, ekran sanki eskisinden daha sarı gibi geldi, bakalım bende belki elden çıkartırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    ben de dün bi gittim malum şarj yüzdesinin sapıtması hızlı şarj olmaması şarja taktıgımda soketin bir tarafı hızlı şarj ediyor diğer tarafı normal şarj ediyor gibi garip sorunlar yüzünden. Benimde soketi değiştirmişler...adaptörün iki tarafıda hızlı şarj ediyor yazıyor şuanda ama bu gece bakalım kaç dakikada kaç yapacak ona bir bakacagım
  • Benim şu anlık iyi hocam şarj soketi eskiye göre daha sert sizinde muhtemelen geçer.

• GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    valla bende şarj olmama yada temassızlık sorunu vs yoktu. ben sorunları anlatıyorum kadın şaşırdı ilkdefa duyyorum bilmemne dedi. neyse verdik soketi değişmiş 2 telefonda da. eskiye göre dediğiniz gibi daha sert. hızlı şarjda dün gece taktım 30 dakkada %2 den 56 ya cıktı 100 dakikada %97-98 civarında doldurdu sonra cıkartmak zorunda kaldım tam olaarak ölçemedim. Açıkcası Ankara serviste cihazı ilk teslim ettiğimiz bayan doğal olarak çok bilgili değil. Servisin müdürümü sahibimi bir bey var oda teknolojik bilgisi olabilir fakat cihaz hakkında bilgisi yok s7 edge kullanıyor zaten :)
    ŞArj kabloları değişmedi - kulaklık vermiştik ses az geliyor diye filtreleri temizlemişler istanbul servis direk kablolarıda kulaklıgıda değiştiriyordu... Bu yönden şanssısız sanırım
  • Siyah saçlı bir bayan demi :) bende ayrıntılı anlattım yazdı 1 saatte çıkar dedi ama parça vs beklenmis 1 gün sonra aldım servistekiler isi biliyor.

Dediğiniz gibi kabloyu değiştirmemisler ama benimde adaptörü İstanbul merkez değişmemişti bunlar değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 23 Mart 2017; 14:55:8 >
  • Sarj yuzdesinin sapitmasi ve kablonun tek tarafının hızlı sarj etmesi sorunu bende de mevcut.garantide kesin çözüm sağlanıyor mu bu duruma?

• oerdemir55 kullanıcısına yanıt
    soketi değiştirip yazılım attlar tek taraflı şarj etme durumu ortadan kalktı henüz bir sapıtma yaşamadım bakalım deniyoruz :)
  • Ben de bugün gm5 plus aldım. Şu an kullanımını ve özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Sayın moderatörüm beni de üye listesine eklerseniz memnun olurum.
  • Eski telefonumun bellek kartındaki mp3 vs dosyaları bilgisayarıma attım oradan kablo ile gm5 e kopyalamak istiyorum ama olmuyor. Bilen var mı?
  • canerdeniz C kullanıcısına yanıt
    Bildirim cubugunu aşağıya cekin ordan dosya akktarımını seçin
  • Teşekkür ederim yardımınız için.
  • Sırf bu taksitli satış olduğu için almayı düşünüyorum.. ayda 130-150 bir şey değil..Kaç yıldır discovery 1 kullanıyorum iyi dayandı son bir haftada beni delirtti..forumdaki yazılara baktıkça kafam karışıyor gene bu cihaz, discovery 1 gibi kronik sorunlu mu :/
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Foruma genelde şikâyeti olanlar yazıyor. Memnun olanlar pek fikir beyan etmiyor. Benimle birlikte kardeşim, yeğenim ve bir de arkadaşım aldı. Bana hiç şikâyet gelmedi bir yıla yakın zamandır.

Yakınlık sensörü bazılarında sıkıntı yapabiliyor, foruma baktıysanız görmüşsünüzdür bazılarının başka yakınmaları var elbette. Metal kasası çok dayanıklı değil, Özellikle pantolon cebinde taşıyanlarda bükülme yaşanabiliyor. Ben inçe şeffaf kılıfla kullanıyorum hiç bir yerinde çizik yok çok şükür. Telefondaki bazı şeyleri kısıtlamazsanız batarya süresi oldukça kısalabiliyor. Ben hiç bir şeyi kısmadan kullanıyorum 3 saat civarı ekran süresi alıyorum. Kısıtlamaları yapınca 5-7 saat arası alanlar var.

Telpa'dan taksite almak kolay, kart gerekmiyor, biz üç telefon alıp ödedik. Ödemeler Telpa'nın internet sitesinden veya bayilerden yapılabiliyor.

İstanbul'da iseniz servis bir saat içinde teslim ediyor. Bazı şehirlerde de tamiratı kendileri yapan servisler varmış, siteden bakmak gerek. Benim hiç gitmem gerekmedi.

• mgmeteor kullanıcısına yanıt
    bende de 9 aydır kullandıgım 2 adet cihaz var. elbette her elektronik cihazda olabilecek ufak sorunlar oluyor olabiliyor. Şimdiye kadar kullanıma engel buraya yazılanlar gibi sorunlarla karsılasmadım.
    BEn sorun yaşayan kullanıcıları 4 ayırıyorum
    1- telefonu gerçekten sorunlu olanlar
    2- Kullanıcı hatası , özensiz hor kullanımdan kaynaklı hatalar
    3- cihaz hhakında yeterince bilgisi olmayan ne aldıgını elindekinin ne oldugunu bilmeyenlerin yaşadıkları sorunlar.
    4- konuyu trolleyip sabote etmeye çalışanlar

bunları birbirinden iyi ayırmak lazım. bunları ayırabildiğinizde gerçekten sorunlu/ sorunu giderilemeyen kullanıcının azınlıkta oldugunu görürsünüz
  • Arkadaslar telefoumun 1.5 yil garantisi var satmak istiyorum sizce ne kadar fiyat yazayim birde satarsam ustune biraz daha ekleyip spot LG G5 almayi dusunuyorum replika degil yani yurtdisi farkli imei atilmis ama fiyati 1100 lira tavsiye eder misiniz bootloop oluyor mu spo G4 900 lira falan fakat anakart arizasindan dolayi uzak duruyorum telefoncu haftaya LG G5 gelecegini soyledi yeni seri olmasi muhtemel

• bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    g4 ve g5 ten uzakdur forumlarına girersen oldugunu görürsün ki sen bide yurtdısı cihaz alıcaksın hiç bulaşma. telefonun temizliğine göre 800 -900 a gider gm5
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz 6 aylik garantiden gelince satacagim sifir ayarinda satis yasak mi bilmiyorum ama burda bulunsun 900 yaziyorum o zaman birde hocam bu fiyatlara spotunu bulabilecegim yani spot alirsam sikinti cikarmayacak ne onerirsiniz hocam ozelliginin fazlaligi ve kamerasi onemli benim icin 4k video cekmesi parmak izi okuyucusu 2k ekrani ve always on display ozelligi beni cekiyordu G5 e bakicaz artik

• Kullanıcısı olarak yardımcı olur musunuz? Mi5 mi, GM5 Plus mı? Veya ne önerirsiniz? (En son G2 ve G3 kullandım.)
  • sagun18 kullanıcısına yanıt
    Valla rom root işleriyle uğraşırım. işte stabil versiyon yok çin versiyonu abd versiyonu vs yazlım arar dururum. garantiyi de umursamam derseniz Mi alınır...
    Yoksa gm5 plus gayet iyi bir telefon
  • Hocam bu hoparlörden cızırtı sizde de oluyor mu? Bı ara konusu geçmişti kısık seste acaba herkeste mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 23 Nisan 2017; 12:28:25 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.