Şimdi Ara

GM 5 Plus mı Xiaomi mi5(Amerikadan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu an da Asus Zenfone 3 ile One Plus 3 arasında kaldım :D
  • Gm 5 plus kullanicisiyim .gayet memnunum.ekran çok iyi.internet hızlı.cat 7 modemden dolayı 4.5 g yi tam kapasite kullanıyorsun.isinma sorunu yok kameralar tatmin edici.tam sarj 1.45 dakikada doluyor.guncellemeler iyi.androit 7 ye geçti 3 gün önce.kulakligi özellikle mükemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bkrsn

Gm 5 plus kullanicisiyim .gayet memnunum.ekran çok iyi.internet hızlı.cat 7 modemden dolayı 4.5 g yi tam kapasite kullanıyorsun.isinma sorunu yok kameralar tatmin edici.tam sarj 1.45 dakikada doluyor.guncellemeler iyi.androit 7 ye geçti 3 gün önce.kulakligi özellikle mükemmel.

Hayılrlı olsun.

Pili ne kadar gidiyor acaba?

Zenfone 3 hakkında fikriniz nedir?
  • Aldın mi hocam telefonu. Hangisini aldın. Bende tam açtığın konuda kararsız kaldım da.

• asterix64 kullanıcısına yanıt
    Dostum selam. Mi5 i aldım hepsiburadadan. Görüntü kullanım açısından kesinlikle telefon çok güzel. Lakin stoklara yeni girdiğ için ilk 2 gün IMEI kaydı gözükmüyordu ve üzerinde global olmasna rağmen resmi olmadığını analdığım bir rom yüklü sanırım. İthalatçı romu diyorlar yabancı forumlarda da konusu geçiyor. Garantiyi(ki ne kadar var bilmiyorum :D ) bozmadan nasıl hallederim onun derdindeyim şu an.
  • Peki kullandiktan sonra senin yorumun ne? Abartildigi kadar fark var mi aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterix64 -- 23 Kasım 2016; 11:26:00 >
  • Boyle bir konu var inceleyebilirsin. Yardimci olur insAllah.

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-5-ana-konu-android-7-alpha-tester-basvurusu-basladi--99593895

• asterix64 kullanıcısına yanıt
    beyazını içine sinip kullanırım dersen 1150 ye alınabilir buluyorum o fiyata iyi kötü ithalatçı garantili. Garantiyle konuştum getir yazılım yükleriz dedi ama gittiğimde belli olur.

Telefonun ufaklığı ve bence görece pilinin iyi gitmesi ısınma sorunu gözlemlememem baya sevindirici yeteri kadar hızlı ve güzel bence. Rom soruunu halledersem bir şey kalmayacak gibi.

Ama dediğim gibi 1400 tl ye aldım siyahını ne yazık ki o 250 TL lik fark biraz içime oturmadı değil ama beyazını alsam mutlu olmazdım bence.

Bilemiyorum karışık konular :) Artıları eksileri tartmak lazım. İçine siniyorsa tabii ki beyazı 1150 TL ile kesinlikle tercih edilmeli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.