Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile'in en alınabilir telefonu Discovery modeliydi. Onun bir nedeni de fiyatıydı. Sonra onu da abarttılar.
  • Biri özet geçse..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm 5 plus aldım. Aldıktan sonra 1 hafta içinde 4 sefer servise gittim ilki şarj diğer 3 ü şebeke hatası yüzünden. 4. Seferden sonra telefonu direk sattım.

1000 TL ye redmi note 4 global aldım. Telefon kullanmaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda GM kullanmamış olmama rağmen konuyu destek amaçlı öne çıkarmıştım. Bu kadar dikkat çekebilmişken neden istenilen alınmadan konudan vazgeçildi?

• Edit1:

Arkadaşımız twitter etkinliğimize laf atmıştı. O kadar etkili olmaz falan diye. Kendisi şu anda Google Play'de GENERAL MOBILE nin uygulamalarına 1 yıldız verme etkinliği başlattı. Ne diyelim Allah Akıl Fikir versin. Geldi güzelim konuyu batırdı. Şimdi yaptığına bak.

• P9 Lite 2016 kullanıyorum, Oreo gelmeyecek siz yine bir beklenti içerisindesiniz

• Oskur dediğiniz şahıs gm telefona sahip olup gm5 konusunda ürünün problemlerinden bahsettiğimizde markaya arka çıkıp, kullanıcıya çamur atan bir şahısdı. Geçmiş olsun hepinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Biri özet geçse..

General Mobile alma.
  • Arkadaşlar konuyu kapatmam yanlış oldu belki ama ilk başta çok sinirlendim oskurr a ben kendimce bişey yapmaya çalıştım durmadan. İtiraz etti. Kimseden destek de bulamayınca sinirlenip kapattım. Neyse sağlık olsun. General Mobile almayalım aldırmayalım.

• Cocuk gibi kusmusun sen de bus isler kararli kisilerle yapilmli

• YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Durum hakkında fikir beyan ettim diye bana hakaret ediyosun sonra ben destek olmayacagım ne halin varsa gör deyince küsüp konuyu kapatıyosun. Sonrada onun yüzünden kapattım diyorsun hey Allah'ım ya... Sen etkinlik yapacaktın ben elinimi tuttum birde yalan söylüyorsun halen Eleştiriyi yada tepkiyi kaldıramıyorsan hiç bu işlere girme
  • Konu sahibinin yaşı belliki küçük.

• Oskurrr denen kişinin hiçbir lafını dinlemeyeceksiniz hocam. Sizin hatanız konuya ilk yazdığında engellememeniz olmuş.
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Herkes birinin üzerine yıkılmaya çalışıyor...

Konu sahibi bana diğerleri konu sahibine...

Ya madem çok meraklısınız yapın arkadaş etkinlik sizi tutanmı var bu konu 2. gün tepeye cıktıysa sizde 2. gün sonra başka konuyu cıkartırsınız.
  • Oreo gelincede telefonunuz kanatlanıp uçmayacak ama genede ayıp GM nin yaptığı

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Durum hakkında fikir beyan ettim diye bana hakaret ediyosun sonra ben destek olmayacagım ne halin varsa gör deyince küsüp konuyu kapatıyosun. Sonrada onun yüzünden kapattım diyorsun hey Allah'ım ya... Sen etkinlik yapacaktın ben elinimi tuttum birde yalan söylüyorsun halen Eleştiriyi yada tepkiyi kaldıramıyorsan hiç bu işlere girme

Hakaret ettiğim falan yok. Etkinlik düzenleyene destek olacağına etkili olmaz demek ne demek. Senin yaptıkların çok mu etkili.

• YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Valla bu kim daha uzağa küçükabdestini yapar mevzusu değil.

Benim yaptım etkili oldu veya olmadı konu bu da değil. 1 gün önceki etkinlik için açtın bu konuyu bizde geldik yazdık bak konunun başında 17:00 KandırıldıkGeneralMObile TAg lı msjlar duruyor.

DOLANDIRICI şeklinde tag yapmışsın dedik ki hakaret içermesinde haklıyken haksız konuma düşmeyelim. Bizler bu tarz msjlardan MElih Gökçek için dünya tazminat davvalarını açtığını gördüğümüz için seni düşündüğümüzde Başlıgı değiştir hakaret içermeyen bişey olsun dedik...

SOnrasında 2 gün üstüste yapmak yerine 1-2 gün sonra yapalım sürekli aynı şeyi yapmak etkiyi azaltır dedim bu benim görüşüm sana söylemişim...

Sende Abi konuyu zar zor üste taşıdık bugün yapalım katılımda var demek yerine

Arıza çıkartıp durma ------ Gm den paramı aldın.... Şeklinde bir cevap verdin...

Şİmdi benim yazdıgım msj a bak senin verdiğin cevaba bak.

Bu şekilde uslubu olan birine yardım falan etmem destekte vermem ne yapıyorsan yap dedim.

Küstün... Hem hakaret et hem KÜS... Sana yukarıda biri paramı aldın dediğinde nasıl tepki vermişssin...

Bide konuyu çarpıtıyorsun yalan söylüyorsun ayıptır...

Ama yaşına veriyorum muhtemelen ergenlik çağı böyle anlık öfke patlamaları küsmeler tripler sonra suçu sürekli başka tarafa atmaya çalışmak vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 3 Mart 2018; 15:49:34 >

• GENERAL MOBILE ALMIŞLAR AĞLIYORLAR

UCUZ DİYE GİDİP ALIYORSUNUZ SONRA BURADA AĞLIYORSUNUZ

• İki adet GM aldım Android 4G ve 5 Plus ikisinde de desteği erken kesti. Bir daha GM'mi asla

Xianomi sağlam bir distribitör ile girsin ilk alacağım telefon girmez isede Motorola lenovo, asus bir tanesi

GM artık bitti gözümde.

• GM'ye para vereceğinize alın bi Xiaomi, keyfinize bakın.

Ayrıca Mart ayı sonunda resmi olarak giriş yapacak Türkiye'ye.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.