Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vloggerlar video çekmeye başladı 300k aboneli tanınmış biri .... hakkında video çekmiş yetkililer görücektir elbet daha çok kişi video çekmeye başlayacaktır heleki ekşide bu konu hakkında başlık açılırsa o zaman iyi bi sarsılırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumandan hüsamettin -- 2 Mart 2018; 21:40:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan söylüyorsun hiçte utanmadan eski sayfalarda ne dediğim var ona rağmen hiç utanma yok. Dün Tweeter etkinliği yapacaktık diye bukonuyu açtın. Etkinliği yaptık sonra sen sürdürmüşssün başlığıda DOLANDIRICI yapmışssın. sana dedikki bu başlık haklıyken haksız duruma düşürür insanı dava acıla bilir. Diğer yandan Hergün bu şekilde etkinlik yapmak etkiyi azaltır bikaç gün sonra yapılsa daha iyi olur...

Sen ne dedin peki " arıza yapma birader GM den para mı aldın"

İnsan gibi bir yazıya aynı şekilde cevap alamayınca ki bu konuda yaptıklarımız ortada bu etkinliğe destek falan vermeyeceğimi söyledim kim ne yapıyorsa yapsın dedik.

Sonuc Arkadaş KÜSMÜŞ... Ergenlik döneminin karakteristik davranışlarını ortaya koydu sonrasında da durum bu şekilde...
    GM 5 PLUS OREO

GM 5 PLUS OREO

GM 5 PLUS OREO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 2 Mart 2018; 21:42:25 >

• Al birini vur ötekine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu niye kapattınız la!!!
    siz anca didişin!
    Hem o laf eden tipi ne diye kafana takıyorsunki???
    Dava açılırmış falan, hadi ordan! Adam düpedüz dolandırıcılık yapıyor işte neyin davasından bahsediyor?
    Android one diye pazarladığı telefon yalan çıktı görmüyor musunuz lan!
  • ios kullanabiliyorsanız kullanın. Android için para dökülmez. İlle kullanacaksanız xiaomi 6 inçlik modelleri tek alternatifiniz olsun.

• Tırsak herifler
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    ne alakası var kardeşim o da benim gibi kandırılanlardan biri.
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    boş ver offtopic güzelleri konusup duruyor
  • Bu ne sacma konu. Ne oldu burada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oskurr bende bloklu. Aşırı gm fanı olduğu için bloklamıştım zamanında. Onun sözüyle mi konu kapatıldı :D

Not: Eski bir gm 4g ve 5 plus kullanıcı olarak gm'nin hiç bir telefonunu önermiyorum. 5 plus'ı satıp xiaomi redmi 4 prime aldım. İyiki de yapmışım. 1 senedir kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 2 Mart 2018; 23:36:6 >
  • bir şey anladıysam arap olayım ne oldu la burada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

boş ver offtopic güzelleri konusup duruyor

Bulunduğun her konuyu çöp etme amacın nedir? Bi bırak forum nefes alsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    arkandan kötülemedim, bizzat gelip senin açtığın başlıkta kötüledim seni, yani mantıken yüzüne.

Nolur bana haram et hakkını, muhtemelen ölücülüğünle yediğin hakların vicdan muhasebesini bu şekilde forum mesajlarıyla yapıyorsundur.

Hadi iyi geceler.
  • ilk çıktığı zaman gm5 plus almayı düşünüyordum allahtan beklemişim ve paraya biraz daha kıyarak mi5 almışım
  • bende donanımından dolayı GM5 Plus aldım ama güncelleme sözleri tutulmadı. Bu adamlara verebileceğimiz en büyük ceza topluca güncelleme hakkında Google'a şikayette bulunmak. Android One haklarını vermezlerse bu markaya görürüm GM'yi.

• Delinin biri kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış. Bir kişinin hurafe lafiyla koca organizasyonu zayi etmek korkakliktir. Bu saatten sonra bu kadar kişiye rağmen gm alanlara da bile bile lades olmak düşer.

• Benim anlamadığım şey şu. Madem 1 kişinin lafıyla konuyu kapatabilecek biriydiniz , nasıl böyle bir konu açabilecek cesareti buldunuz kendinizde anlamadım ?
  • bence iki üye de banlansın çocuk oyuncağı mı bu
  • GM falan kullanmam,etkinliğe destek amaçlı katılmak istiyordum.
    Eşimin bundan önceki telefonu malesef GM idi ve bu yüzden ANTI-GM ciyiz.

Konu sahibi..
    Seni ne ile ürkütttüler,
    Ne ile kandırdılar kardeş ?

GM müşterilere vaat vermiş ve bunu yerine getirmimiyor,
    Ekonomi hukukuna göre haksız olan kendisi.

Sen ise mağdurları organize eden başı çekiyordun bu konu ile;
    Neyin davasına düşecekmişsin dostum ?

Bi markanın müşterisini dava etme olasılığı nedir hiç düşündün mü :)
  • Yemin ediyorum çok komik konu , mevzuya bak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.