Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar hep samsung kullandım. Çok sık güncelleme vermiyor doğru ama en azından verdiği güncellemeyi sağlam veriyor sorun çıkmıyor. Apple'da sürekli güncelleme veriyor ama her güncelleme de farklı bir sorun çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samizeldestan -- 2 Mart 2018; 16:33:21 >
  • Başlığı hızlı okuyunca sanki GM'ye yapılan haksızlık için toplanıyorsunuz sandım.
  • Ayfondan samsungdan daha iyi abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noyan_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıldır xiaomi mi 5 prime kullanıyorum. Telefonumdan hala memnunum. İstediğiniz temayı yükleyebiliyorsunuz ve telefona her hafta güncelleme geliyor. İphonedan daha fazla güncelleme alıyor telefonları ve hızını azaltmıyor. Tasarım olarak mi6 mi5 e göre oldukça sağlam ben küçük bir sorunla bile karşılaşmadım tavsiye ederim. Ha ama alacağınız yeri araştırın iyi bir yerden alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM pişmanlıktır.Şu an GM den yazıyorum,şarj cihazı takılı.

• Sosyal medyanın gücü bazen iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyan_

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Xiaomi gibi bir kalite şansı varken gidip de gm tercih etmek niye. Geçmiş olsun...

Xiaomi gibi bir kalite nedir yahu

İyi güzel fp ürünleri var da ekmek alacağım zaman bile xiaomi diyen tiplere kürekle dalasım geliyor.

Bir şeyin verilen parayı fazlasıyla hak etmesi o şeyi segmentinin en kalitelisi yapmaz.

Yıllardır Xiaomi kullanıyorum. Hiçbir ürününde tamamen memnun kalmadım. Tamam fiyatına göre gayet güzel ürünleri ama kabak tadı vermeye başladı bu Xiaomi tavsiyeleri. Bir şey tuttu mu ilah yapmakta üstümüze yok millet olarak. Sorsan hayatında bir ürününü bile görmemiştir ama öve öve bitiremez. Neyse umarım GM bu soruna çözüm bulur. Bana sorarsanız geleceği parlak değil firmanın.

Selamlar hocam xiaomi mi6 seramik dusunuyorum en az 3 yil goturmesi lazim kozmetik olarak dayanirmi hocam uzun yillardir kullanan biriyseniz bu markayi dusunceleriniz onemli benim icin.Yoksa sagi solu esnemeye baslamisin ses tuslar felan

Mi6 güzel telefon ben o fiyata başka telefona bakmam hatta. Bence alabilirsin. Malzeme kalitesinde sorun yaşamazsın. Mi5 var şu an bende bu telefonun malzeme kalitesi rezalet bundan sonra iyi toparladılar o konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

2.el idare edeyim diye GM 5 aldım 2 kere ekran 1 kere anakart 1 kere kamera değişti transformers gibi telefon hakkını yemeyin

Kahkaha attım Hocam

Gm5 Plus alacaktım fakat tercihim Via A1 oldu. Casper diye yanaşmayan sürü kişi var fakat gayet iyi telefon.

Aynı sorunu bende yaşadım, 7.0 geldi ve kurulmuyordu. Casper özür diledi, kaldırdı ve tekrar koydu. Şu an tık yok maşallah

• Tum GM cihaz alanlara mustehak bu davranis. Hayir GM aliyorsun, alirken hic mi incelemedin? arastirmadin? Firmanin is ahlaki yok, reklam yaptiracak paralari var.. Reklamlara aldanipta bu hataya dusmeyin. Suan GM8 in reklamlari donuyor Sinemalarda, TV kanallarinda.. ACIK VE NET YAZIYORUM, PISMAN OLMAMAK ICIN UZAK DURUN GM'DEN!..

• Valla allahtan tek dileqim general modile yetkililerinin idam edilmesidir. Bir an önce keşke idam edilseler ve onların aileleri tüm sevdikleri de idam edilse.

• Artık xiaomi de Android one oyuncusu. Böyle bir marka varken GM almayın.

• Arkadaşlar bu olayı öğrenmeyen hangi haber siteleri kaldı onlara mail yağdiralim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BACKROCK34

Zamaninda biz bu telefonu kotulerken forumun gm avukatlari saldiriyodu nerde simdi onlar

Benim telefon 2 kez degisim yapildi ama o degisimi yaptirana kadar cektiklerimi ben bilirim

Okadar kavgadan sonra elimizde ekran yok diyip 2 hafta beklettiler kabul ederseniz telefonun rose gold versiyonu var dediler yoksa daha nekadar bekliyceginiz belli deil dediler

Siyah aldigim telefon once silverla sonrada rose goldla degistirildi bozuk telefonla kalmaktansa pembe telefonla gezmeyi kabul ettim firma tam tahtakale mantigiyla calisiyo gidip sesini yukseltmezsen kimse yuzune bile bakmiyo

Al benden de bir o kadar

Liseli fan boyları övüp övüp bitirmez ve mesajlara çok sert cevap yazardı.

Müstehaktır

• GM zerre sevmem,desteklemem.

10 bin tık almış konu bir yerlere gider bu iş.

Xiaomi den yaziyorum kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Sen önce bir uslubuna dikkat et... Arıza cıkarmak ne demek... Haftalardır ben bu konu ile ilgili milyon yerde etkinlik yapıyorum. 2tane msj atınca insanlar bi halt ettim sanıyor. Beni bilen çok iyi bilir tanıyan da çok iyi tanır. Biz bunu insanlar için yapıyoruz senin derdin para koparmak sanırım ki aklına hemen bunlar geliyor. Böyle saçma sapan bir konuşmayı yapan bir insanın ne etkinliğine katılırım ne de destek veririm.

Konuşmayı öğrenmek lazım önce yoksa aynı safta oldugun insanları yaftalayarak ancak kaybedersin ... Buyur yap etkinliğini konuyu yukarı taşımış bu yük iş başarmış...

Tweetter etkiliğini dün biz başlattık bundan önce Instagram , facebook, mail, msj vs bir sürü etkinlik yaptık... DÜn bizim etkinliğimiz için konu açıp bugün SEN PARA MI ALDIN demek neyin kafasıdır...

YAzıklar olsun bu zihniyetle 1 adım ileri gidilmez

Çok güzel , harikasın.

• Mesut çeviğin tavsiyesi ile kardeşime gm5 plus aldım, 2 kere bozuldu bir sene içerisinde. Garantiye gittiğinizde kullanıcı hatası dyip 400 lira istemişler. Çarşıdaki telefoncuya 90 liraya düzelttirdik.

Bi daha aman allah uzak tutsun general mobiledan.

xiomi alın bi kat daha iyi, servis konusuna gelince, adamlar iyi yapuyorlar telefonları ve bozulmuyor, 3 sene destekliyorlar güncellemeler ile. Hem ucuz, hem kaliteli.
  • up up

• Up

• Konuya noldu
  • zorlamayla güncelleme yapınca batırıyor bunlar, bırakın 7 kalsın sağlam olsun da. ben 6 kullanıyorum bir eksikliği yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.