Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetteki bütün teknoloji ve haber sitelerinin bir iletişim adresi vardır. Hepsine mail atın ilk mesajınızı ve konunun linkini gönderin olmadı hepsinin ayrıca forumları var oralara da konu açabilirsiniz. Ama bence TV kanallarının whatsapp numalarına mesaj atın. Bir kanalın akşam haberlerinde bu konudan çok ufakta olsa bahsetmesi sizi ayrı bir seviyeye taşır. Sadece öneri :)
  • Herkes kötülemiş, ben de öveyim:

Telefonum gm 4g. 2 yılı aşkındır elimde ve hâlâ memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farz et ki android oreo guncellemesini aldı telefon.

Ne gececek eline.

Ne değişecek.

Olmazsa olmaz Ekstra ne özellik gelecek.

Hiçbirşey.

Aksine iyice yavaslicak telefon.

Kardeşim ve eşim 4g ve gm5 kullaniyor maşallah hiç sıkıntı çıkarmadı. O kadar güncelleme aldı. Ne değişti. Telefon ayni telefon.

Biraz şans işi tabi.

• YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın da dediği gibi tüm sitelere ulaşabileceğimiz adresler var.Bir şekilde oradan da yükleneceğiz.whatsapp olsun mail olsun abanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilbjk21

Arkadaşın da dediği gibi tüm sitelere ulaşabileceğimiz adresler var.Bir şekilde oradan da yükleneceğiz.whatsapp olsun mail olsun abanalım.

Aynen öyle birkaç kişiyle olmaz herkes 1-2 dakikasını ayırıp böyle yerlere mesaj atsın etkinliği duyursun.

• Benim ahize bozulmustu. Ekranda ezik var once bunu yapip garanti kapsamina sokmamiz lazim sonra onu ucretsiz yapariz dedilerdi. Bedeli 400tl... Saydim sovdum sonra size ozel yapalim dediler bidaha sovdum yapip yolladilar. Bunlar bu dilden anlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xkanax

Farz et ki android oreo guncellemesini aldı telefon.

Ne gececek eline.

Ne değişecek.

Olmazsa olmaz Ekstra ne özellik gelecek.

Hiçbirşey.

Aksine iyice yavaslicak telefon.

Kardeşim ve eşim 4g ve gm5 kullaniyor maşallah hiç sıkıntı çıkarmadı. O kadar güncelleme aldı. Ne değişti. Telefon ayni telefon.

Biraz şans işi tabi.

Bugün bize yapılan bu haksızlığa ses çıkarmazsak yarın ses çıkaracak bir şeyimiz kalmaz.

Ayrıca bu konu teknolojiden çıkıp İNSANLIK boyutuna ulaşmıştır.

• İyide niye aldınız ki bu telefonu.

Ben sony ciyim. Z serisi alırım.. çıkınca almam 1, 1.5 sene sonra alırım fiyat %30 düşmüş olur. Sürekli servise gidip sıfırı bile verilse biraz pahalı stabil cihaz bence daha iyidir.

• ucuz ve iş görür android cihaz furyasını başlatan ilk markalardan birtanesiydi.Ama hiç bir zaman ısınamadım.
    Ayrıldığım ex hatunda da bu cihazdan vardı ,Aldım inceledim yok.Malzeme kalitesi tırt. langur lungur bir cihaz olduğu belli.Gittim Xiaomi mi4 aldım iyiki de almışım. 2 yıldır ne deforme oldu, ne kasası attı.Birisi motordan olmak üzere kaç defa yere düştü saymayı unuttum.
    Bu GM'nin bir modelinde şarj soketlerinde de sıkıntı vardı.Bol bol arıza veriyordu.Telefoncular ihya olmuştu bu sayede.

Kısacası bu kadar rekabet varken ,Oreo çıkacak diye bu cihazdan almayın.
    Benim 4 yıllık Nougat çıkmayan makineye bile başta Lineage(eski adı Cyanogen) olmak üzere kalbur üstü geliştiriciler offical oreo veriyor.Yeni nesil donanımlı cihazlara takla attırırlar.
    Kurarsınız olur biter.Atla deve değil.
    kaldıki Nougat bile fazlasıyla iş görür yeterki stabil olsun.

Herşekilde destekliyorum kampanyayı.Bugün sana yarın bana.Bunlar özellikle servisleri kendilerine çeki düzen vermeliler.
    Zaten hayvani fiyata veriyorsunuz birde kullanıcıyı mağdur etmeye hakkınız yok
    Denetim şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Mart 2018; 13:28:38 >

• Böyle konuların amacına ulaşmasını istiyorum ki emsal oluştursun. Bu değil başka bir marka telefon da bozulup servise gönderince: Servis:Efendim anakartı bozulmuş değişmesi gerek
    Ben:Eeee
    Servis:Arkada bir çizik var kullanıcı hatası dolayısıyla garanti dışı. 800 TL verirseniz anakartını değiştiririz.
    Bu cevabı duymak istemiyorum.
    Bildiğin gözümüzün içine baka baka dalga geçiyorlar.
  • Gm avukatları öne gelin quiqh tüh

Zamanında gm telefonlar çok meşhurdu bizde almak gibi bir hataya düştük telefon sebepsiz kapandı gönderdik geldi gönderdik geldi telefonu ya hiç tamir etmeden geri gönderdiler yada bozdular
    Bu olay 5 kere falan sürdü en son ilallah edip babamın getirsene camdan aşşagı bir atayım dediğini enson ortak karar dikine baltayla vurmaya karar verdik
    Sonra acıdık bari birileri ekmek yesin diye telefoncunun birine bıraktık dahada ne aradık ne sorduk kaldı öylece birdaha iph-samsung-lenovo harici alanı silksinler

• quote:

Orijinalden alıntı: YnSs58

BU AKŞAM SAAT 8'de #DolandırıcıGeneralMobile etiketiyle toplanıyoruz.Sesimizi duyuruyoruz.

Telpa size dava açarsa markayı karalama değer düşürmeden şaşmayın

Hani telpaya giderse bu konu mesela
    Dolandırıcı kelimesi çok sıkıntılı hukuki anlamda zor bırakacak bir terim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travegostar -- 2 Mart 2018; 13:45:4 >
  • Bu işi hakaret etmeden yapmak lazım O tag hakaret içeriyor ve dava sebebi olabilir haklıyken haksız duruma düşmemek gerekiyor
  • Telefonunuz düzgünce çalışıyor,işinizi görüyorsa boşverin güncellemeyi.Sanki şu an ki yaptığınızdan daha farklı bir deneyim sunacak size oreo güncellemesi.Sosyal platformalarda takılıp,müzik dinlemeye devam edeceksiniz yine.Boşa veryansın.
  • Başlığı görünce, paranızı aldı da telefonu göndermedi ya da servis problemi diye düşündüm.
    Çok büyük derdiniz varmış arkadaş, üzüldüm halinize. Güncelleme alamayan GM kullanıcılarının dramı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 2 Mart 2018; 13:56:13 >
  • Güncelleme ile sorun yumağı haline dönüyor androidler.

• Kardeşim ne hakareti dolandırdı adamlar bizi napalım. Ama isterseniz değiştiririz.

Ayrıca dolandırılmak için illa da malımızın elimizden alınması mı lazım. Destek vereceğinize söylediğiniz sözlere bak. Yere düşene bir de siz vurmayın.

• Ayrıca Twitter da TT olursak kimse dava falan açamaz. Bu kadar korkmayın iki tane iş adamı bozuntusundan.

• Yaw gidip general mobiledan bisey almissin haketmissin yani sen bunu iyi olmus

• Geçmiş olsun mağdurlar. Yakın zamanda mağduriyetiniz giderilir umarım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.