Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Huawei iyidir. Asıl o lg denilen kronik sorunlu telefon üreticisinden uzak durun.

• General mobile ne lan bu telefon yerine gidip nokia 3110 filan kullanın daha az sıkıntı yaşarsınız
  • Bende Gm 4g var 3 yıl önce almıştım hala kullanıyorum ve hala memnunum. GM 4g dışında Mi5s ve Samsung Note FE ve Lenovo Vibe P1 hepsini ara ara kullanıyorum ama saf android olduğu için GM4G nin yeri ap ayrı.

• bu firma kadar insanları sıkıntıya sokan firma çok azdır.güya piyasanın biraz altına telefon satarlar ama öyle kalitesiz malzeme kullanırlar ki servisten çıkamazsınız.bunların ürettiği neredeyse tüm tablet ve telefonların usb girişleri sıkıntılıdır.1 yıl içinde 3 kez usb soketini değiştirdim parayla.tabletin garantisi yoktu.hani şu fatih projesi kapsamında dağıtılan e tab 4 ,e tab 5'ler

bunlar neredeyse her şeye kullanıcı hatası der ve para talep eder güya distrbitör firma.paralel ithalat firmaların servisleriyle neredeyse aynı mantıktalar.her şeyi kullanıcıya yık para al.uzak durun bu firmadan
  • Derdini seveyim be kardes...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En son discovery almistim gm den :) o zamanlar iyidilan ama servisi berbat bu yuzden alinmaz yazilim destegide bi o kadar berbat

• Ayrıca Avrupa'ya gidenler görmüştür, deli gibi Huawei telefon kullanılıyor. Özellikle Almanya ve Kuzey ülkelerinde iphone'dan samsung'tan daha yaygın gibi geldi bana. Huawei işlemcisini kendisi üreten bir firma, sektörde Bunu yapabilen Apple, Samsung ve Huawei dışında bir firma var mı?
  • Almayın kardeşim GM nedir git Asus al Sony al HTC al almayın böyle markaları GM dedin mi sorun demek.

• General Mobile hakiki bir dolandırıcıdır. Ben de GM 5 Plus telefonunu almak ve çevreme aldırmak gibi bir hataya düştüm. Alan herkesin telefonunun ekranı sarardı, kullanıcı hatası dediler. Şarj soketleri bozuldu, değişti, tekrar bozuldu "Düşürmüşsünüz sizin kırmanız sebebiyle" falan dediler ve telefon sonunda çöp oldu. Tavsiyem bu markayı almayın aldırmayın. Yerli ve f/p ürünü diye almış bulundum, ucuz etin yahnisi oldu resmen. Allah kullananlara sabır versin. Keşke bunu almadan önce iki kuruş daha ekleyip şimdi kullandığım telefon olan Mi 5s'mi kullansaydım. 1 yıldan fazla oldu tık etmedi henüz....
  • GM den benimde dilim yandı. Telefonun alt kısmındaki plastikte ufak bir çatlak vardı şarj girişinin yanında.

Bir gün internette takılırken, durup dururken ekran bir anda piksel piksel olup kapandı bi dahada açılmadı.

Garantiye yolladım alttaki çatlaktan dolayı telefonu düşürdüğüme ve anakartın bozulduğuna karar vermişler 500 liraya yakın masraf çıkardılar.

Bende telefonu ve markayı çöpe atıp yoluma devam ettim.

• Sonra niye yerli malı almıyorsunuz yerli malına değer nerede. Ula yerli malındaki benim değerim nerede. ? Yerli malı felan olayı bitti bu olayı keriz mantıgına çevirdiler arkadaş.Yok abi bizimkiler yapamıyor bu kadar basit zorlamaının vatanseverlik üzerinden yol aramanın mantıgı yok yapamıyolar abicim. Belki 5 sene sonra gelişmiş üretim servisleri ve teknik ağı ile olabilir. Şuan Gmymiş vestelmiş caspermış yol verin gitsin beyler.
  • Çin den noname telefon devrelerini al, markanı bas, yerli üretim diye sat. Türkiye de ki yerli malı anlayışı maalesef bu. Vestel de aynı halt. Beyaz eşya fabrikası olması, telefon tasarlıyor, telefon üretiyor anlamına gelmez. Vestel de General Mobile gibi nonameci

• android one kapsamında diye aldım

arayüzü donmaz takılmaz dedim ( öylede oldu )

fakat uygulama çalıştırken bile teklemeye başladı

kasılmalar fps düşüşleri oluyordu

2 ay sonrada arka kapak esneme yaptı çıtırtı geliyordu

999tl verdiğim cihazı 730 tl ye satmak zorunda kaldım

rezalet bir deneyimdi

bir daha aman aman uzak dururum

android one kapsamında alınacak tek seri google ın piksel serisi

kalanı boş
  • Telpa varken dolandırıcılık konusunda GM in lafımı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm medyada büyük yankı uyandırmalıyız.#DolandırıcıGeneralMobile 20.00. WebTeknodan da yardım almalıyız.Tüm GM müşterilerine duyurmalıyız.Ellerindeki en donanımlı telefona ve en iyi müşterilerine gösterdikleri ilgi bu kadar işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: anilbjk21

Tüm medyada büyük yankı uyandırmalıyız.#DolandırıcıGeneralMobile 20.00. WebTeknodan da yardım almalıyız.Tüm GM müşterilerine duyurmalıyız.Ellerindeki en donanımlı telefona ve en iyi müşterilerine gösterdikleri ilgi bu kadar işte...

WEbteknodan nasıl yardım alabiliriz hocam

• GM discovery 2 aldım. Kit kat'dan öteye geçmediler. Yazılım desteği 0. Dokunmatik ekran tüm seride sorunluydu. Ellerindeki stokları bitincede zaten Google ile anlaşmaya gittiler yeni seri telefonlerı çıkarıdılar. Eski müşterilerini unuttular.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.