Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 sene gm 5 kullandım. kamerasının lensi düştü japonla yapıştırdım. Tuş kilitleme tuşu bozuldu tamire vermek istemedim versem telefonsuz kalacagım diye. Bunun haricinde ara ara kendi kendine kapanma sorunu vardı. O fiyata o cihaz. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Güncelleme konusunda ise cok haklısınız.
  • Parça kalitesi demişken;

Hiç unutmam, GM dicovery 1 yeni çıktığı zamanlarda beniö discovery deki hoparlör arızası nedeniyle telpa servisine yolum düşmüştü. Vardığım da yarım saat içerisinde telpa ofisi en az 10 kişi soket arızası sebebi ile dolup taşmıştı. Hatta bazıları telefonu daha dün aldık bugün bozuldu gibilerinden atarlanmaya başlamıştı. Tabi ki kayıt alan arkadaş talimat üzerine hepsine 50 şer TL soket tamir bedeli çıkarmıştı. Daha sonra millet ayaklandı " bu telefonun garantisi yok mu 2 yıl, 2 günde telefon bozulur mu, çıkalı 2 ay olmuş bir ton arıza, garantili telefon arızası için para mı ödenir diye". Sonra içeriden yetkili olduğunu söyleyen biri geldi ( hatta gm tanıtım videolarında da gördüm onu ) eline bir şarj soketi almış millete resmen ders verir gibi geldi " yok efendim kullanıcı hatası, şarj girişi burasıdır, kablo böyle takılır, böyle takarsan kılcallar kopar filan " . Soketi arızalı olanlardan bir tanesi çıktı ve " kardeşim ne anlatıyorsun, hiç mi telefon kullanmadık , biz yerli diye bu telefonu aldık sizin bize yaptığıza bak. ( cebimden farklı marka bir telefon çıkardı) Bu telefonun arızalarına 1 kuruş bile ödemeden servisi tamir etti, hatta garanti bittiğinde bile bir arızadan gönderdiğimde müşteri memnuniyeti diye ücretsiz tamir ettiler " gibilerinden çıkıştı. Elemanın cevabı ise " o telefon a kaç para vedin, bizim sattığımız telefonun fiyatı uygun, mecburen o kadar müşteri memnuniyetimiz olamaz " gibilerinden bir şey söyledi. Baktı eleman söz geçiremiyor , millet ayaklandı, içeri girdi ve yanında sorumlu olduğunu söyleyen bir bayan ile geldi. Bayan tabi ki bayan olmanın da avantajı ile biraz sert biraz emreder şekilde aynı şeyleri tekrarladı. Fakat o da söz geçiremeyince, eleman tekarr geldi ve mecburen " bu seferlik buradaki arkadaşların telefonlarının soketini ücretsiz yapalım dedi " . O gün anladım firmanın politikasını ve sonrasında GM kullanmanın bedelini ödeyeceğimi ki fazlasıyla ödedim. Zaten tüketici hakem heyeti ile ilişkimiz tamamen sonlandı ( 2 yılda 7 defa servise gitmesi, çoğunda her gityiğinde 2 katı sorunla ve hata ile geliyordu ) her ne kadar lehime olmasa da.

En son geçen bizim kapıcı GM 5 mi ne almış. 2 ay sonra öğrendim ki telefon ne oldu ise cebinde iken durduk yere ortadan yarılmış. Sözün kısası almam , kimseye de tavsiye vebaline girmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YnSs58

Saat 20.00 da #dolandırıcıGeneralMobile hashtag iyle sesimizi duyuralım. Marka ile ilgili şikayetlerimizi anlatalım. GM alacakları uyaralım. Hakkımızı arayalım. Saat 20.00 da herkesi bekliyoruz. Haksızlığa karşı birlik olalım.

...

• Xiaomi gibi bi marka varken bosuna GM cihaz alip kendinizi strese sokuyorsunuz.Evet eskiden GM gayet uygun fiyatlarda calisiyordu ama cikardigi her cihazin bi kac kronik problemi vardi.Ha kronik sorun olmayan telefon yok fakat gm'in kullandigi malzemeler cihazi kalitesi gercekten vasat

• aklıma bu geldi biara gm facebook sayfası hacklenmişti

GM 5 PLUS OREO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Originals -- 2 Mart 2018; 1:37:25 >
  • Vakti zamaninda soran insanlara kagit uzerinde cok iyi ama parca kalitesi bes para etmez diye yazmistim.Zaten cok kaliteli bi cihaz olsa bu fiyata neden satsin adamlar ?

Yani akil var mantik var.Sen olsan mukemmel bi sekilde uretip ozen gosterip piyasaya surdugun urunu dusuk fiyattan satarmisin ?

• Android One ne oluyor ne özelliği var?(Android kullanmadığım için bilmiyorum olayı)

• Almasaydınız?
  • Discovery modeli çıktıgında ilk satin alanlardandım. Cihazda bariz ölü piksel problemi vardı kaç defa servis yolu tuttum cihazı değiştirmediler. Bir ara servise veirrken facebook açık kalmış oranın teknik servis baskanı mıdır nedir herif izinsiz facebook mesajlarımı filan okuyor beni tehdit ediyor bize küfür etmişsin seni savcılığa vericem filan diye. En sonunda para iademi yaptılar kurtuldum. Ondan sonra tövbe ettim hiçkimseye önermedim gm yi. Almam aldırmamda.
  • Maalesef hafat başı iphne 5's bozulduğu için acil oalrak almama gerekti ikinci el bir aylık cihazı 650 Tl 2ye ikinci el olarak 1 aylık cihazı satın aldım ve şimdi bu ahber hakikaten boktan bir telefon mecburiyetten aldım iphone tamir den gelir gelmez geri geçicem insalar maalesef ucuz olduğu için tercih ediyor benim tercihim hem fiyatı hem acil telefon lazım olduğu için aldım PİŞMANIM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Bu telefon ilk ciktiginda telefon forumunda benimle kavga eden arkadaslar vardi htc xiaomi huawei begenmiyorlardi, nerde kendileri?

Zarara rizasiyla gidene merhamet edilmez...

o tipleri bende hatırlıyorum,hatta 2 tanesi vardı nick'leri aklımda kalmadı,mahkemeye düsse babasını böyle savunmazdı.
    aynı anda 2 tane gm5 plus aldım,kendiminkini 3 ay sonra sattım kurtuldum çok şükür,diğerini ablam mecburiyetten hala
    kullanıyor,başına gelmeyen kalmadı,kör topal çalışıyor...allah belalarını versin o GM nin.iğşallah batarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Vestel'i bu kategoride değerlendirmek bence haksızlık. Bugün 650 liraya 5580 modeli pekâlâ kullanılabilir. İyi kötü belli bir yatırım yapıyorlar.

General Mobile'ın yaptığı ise tam olarak dolandırıcılık. Sonuçta satılan sadece donanım değil, yazılım da. One platformunda güncelleme garantisi verip güncelemeyi vermemek dolandırıcılıktır.

Yahu bu kansiz vestel lobi yapip, ithal telefonlara ek vergi getirtmedi mi?

Yerli montaj çöpleri için ek vergi indirimi uygulatmadi mi?

Bence en büyük dolandirici bu paragöz şerefsizlerdir.

• Allah başka dert vermesin
  • Çevremde General Mobile kullanıpta sorun yaşamayan birini görmedim.

• Yukarı daha da yukarı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ilk akilli telefonum gm discovery idi zamaninda bayagi ovuluyordu aldim ilk 1 sene sorun cikarmadi sonrasinda sarj soketi batarya problemleri derken cihazi kirip attim. Ardindan gm 5 plus cikarildi daha iyi olmustur umidiyle ablama bir adet aldik 4. Ayinda telefon arizalandi kapaniyor ve acilmiyordu suan cihaz 19 aylik ve en az 5 kez servise gitti suanki durumu ise cihaz 1 saatte bataryasini %100 den 0 a bitiriyor sarji dolmak bilmiyor yakinda servise gonderecegiz. Ve 5 ay kadar oncesi annemede gm 6 aldik onu almamizin tek sebebide ucuz olmasiydi ama sorarsaniz birdaha gm markasi alirmisin diye KESİNLİKLE ucretsiz bile verseler evin kapisindan iceriye sokmam. 100 200 lira fazla olsun ama bilindik marka olsun arkadaslar gerekirse kagit ustunde bile zayif kalsa alacaniz telefon gm modellerinden emin olun kullanim olarak cok daha mutlu olursunuz.

• Telpa avukatları marka kötülemekden senle ilgilecektir !

• Dandik telefon

• 1000 liraya aldıgın telefondan uzaya çıkmasını bekleme kardeşim.

• Sat diskaviri al diyen teknoloji siteleri ve o sitelerin fan "bebe" leri vardı ne oldu onlar general mobile cihazlarının android one kapsamında olması dışında artı özelliği olmamasına karşın ürün kalitesi ekran kalitesi android one kapsamında en geç dağıtılan güncellemeler gibi bir sürü eksileri var. Gidin adam akıllı bir cihaz alın. Güncelleme almazsa almasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.